18.2.20

Λήστεψαν ζευγάρι και κράτησαν την 23χρονη κοπέλα για όμηρο στο Βόλο

Τον φίλο τους πήγαν και λήστεψαν δύο νεαροί, τα ξημερώματα στον Βόλο, βγάζοντας ακόμα και μαχαίρι, λόγω προσωπικών διαφορών. Και σαν να μην έφτανε αυτό, άρπαξαν και την 23χρονη κοπέλα του, που ήταν μαζί του και την κράτησαν ως όμηρο.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, εξιχνιάσθηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Βόλο.
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της αρπαγής.
Στο πλαίσιο προσωπικών διαφορών, οι δύο δράστες πήγαν σε σπίτι όπου διαμένουν 29χρονος με την 23χρονη σύντροφό του και με την απειλή μαχαιριού, απειλών και τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν τον άντρα ελαφρά στο πόδι, ενώ έκλεψαν από την κατοχή των παθόντων το συνολικό χρηματικό ποσό των 630 €, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.
Επιπλέον, κατά την αποχώρησή τους από το σπίτι, υπό την απειλή μαχαιριού και με απειλές εξανάγκασαν την 23χρονη να τους ακολουθήσει ως το σπίτι τους, κατακρατώντας την παράνομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες και το θύμα είναι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.



magnesianews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου