9.4.20

Ελευθέρωσαν τα σκυλιά τους για να «κατασπαράξουν» τεχνικούς της ΔΕΗ

Μάρτυρες σε ένα πρωτοφανές περιστατικό έγιναν δύο τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ στα Φάρσαλα, όταν σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθερία" μετέβησαν σε σπίτι για να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πατέρας και γιος που διέμεναν στο εν λόγω σπίτι, τους προπηλάκισαν και βάσει καταγγελίας του πρόεδρου της Ένωσης τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλη Μητροδήμου, δεν δίστασαν να ελευθερώσουν σκυλιά ράτσας πίτμπουλ δίνοντας «εντολή να τους κατασπαράξουν».
Έτσι οι δύο τεχνικοί έσπευσαν στην Αστυνομία, κατήγγειλαν το περιστατικό και κατέθεσαν μήνυση. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς, 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει στην "Ελευθερία" ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος «οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».
Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε με τραυματισμό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου