6.3.21

Αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια

Σε ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συνελήφθησαν 55 άτομα, προσήχθησαν 94, ενώ έγινε έλεγχος σε 888 έλληνες και αλλοδαπούς Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 676 οχήματα, και βεβαιώθηκαν συνολικά 177 παραβάσεις. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, σπόροι κάνναβης, κυνηγετικό όπλο, περίστροφο αεροβόλο, ράβδοι κ.ά. Οι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν 2, 3, 4, και 5 Μαρτίου στις ευρύτερες περιοχές Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Σε ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συνελήφθησαν 55 άτομα, προσήχθησαν 94, ενώ έγινε έλεγχος σε 888 έλληνες και αλλοδαπούς Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 676 οχήματα, και βεβαιώθηκαν συνολικά 177 παραβάσεις.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, σπόροι κάνναβης, κυνηγετικό όπλο, περίστροφο αεροβόλο, ράβδοι κ.ά.
Οι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν 2, 3, 4, και 5 Μαρτίου στις ευρύτερες περιοχές Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις κατά τόπους διευθύνσεις Αστυνομίας ,
Από τους ελέγχους στα 888 άτομα, οι 665 ήταν ημεδαποί και οι 223 ήταν αλλοδαποί. Έλεγχοι έγιναν και σε 676 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 94 άτομα, από τα οποία 49 ήταν ημεδαποί και 45 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 55 άτομα.
ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Βρέθηκαν 4 ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά. Δύο ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρονικής ενέργειας, Δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, Έξι ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τέσσερις αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Βεβαιώθηκαν συνολικά 152 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 25) παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 18,3 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου