Οι Καλαματιανοί CHEF Πέτρος Βρυώνης και Κωνσταντίνος Βασιλειάδης εκπροσώπησαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό Μαγειρικής που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στον εκθεσιακό χώρο HORECA 2011 και κατέλαβαν το Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα . Οι Καλαματιανοί CHEF τίμησαν την Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα χρησιμοποιώντας Μεσσηνιακές πρώτες ύλες όπως – Μεσσηνιακό ελαιόλαδο ,Σύγκλινο , το πεντανόστιμο Ταλαγάνι μας και πολλά ακόμα προιόντα της Μεσσηνιακής Γής. Μεγάλος υποστηρικτής αυτής της εκπροσώπησης ήταν Η ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΑΕ που ήταν στο πλευρό των μικρών μας CHEF προσφέροντας τους διάφορες ποικιλίες κρασιών για την χρησιμοποίηση των συνταγών τους . Οι δύο Καλαματιανοί Αρχιμάγειρες ( Βρυώνης και Βασιλειάδης ) έχουν ξαναδώσει στην Μεσσηνία στο παρελθόν και άλλες διακρίσεις Πανελλήνιες και Παγκόσμιες σε εφηβικό επίπεδο . Αυτή την στιγμή εργάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε εστιατόρια του Εξωτερικού παρασκευάζοντας μοναδικά Μενού με βάση τα προϊόντα της Μεσσηνιακής Γής .