15.10.11

Συνεχίζει να προκαλεί ο Θύμιος !

Να απαγκιστρωθούν από τους νταβατζήδες !!
Ανεβάζει τους τόνους ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, μια μέρα μετά τη διαγραφή του από τον Αντώνη Σαμαρά.
Μιλώντας στον real fm, ο γαλάζιος συνδικαλιστής απάντησε στη φημολογία περί "σικέ" διαγραφής λέγοντας "είναι πραγματική η διαγραφή μου και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι υπηρετώ τον κλάδο μου ενώ αν θέλετε να μάθετε τους λόγους της, ρωτήστε το σύστημα που ελέγχει τη ΝΔ".
Ο κ. Λυμπερόπουλος δήλωσε πως είχε προτείνει να παραιτηθεί πριν από ένα μήνα αλλά στελέχη της ΝΔ τον είχαν αποτρέψει για να μην προσβληθεί ο πρόεδρος όπως είπε και συνέχισε: "Δεν μπορώ να υπηρετήσω μια κοινωνία που είναι στους δρόμους με καθωσπρέπει συμπεριφορές. Δεν πειθαρχώ. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς αξίζει άλλη συμπεριφορά από την κοινωνία αλλά αυτήν την ώρα τα μηνύματα είναι εχθρικά γαι εκείνον".
Ο κ. Λυμπερόπουλος κατήγγειλε ότι η διαγραφή του είχε προαναγγελθεί μία μέρα πριν από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και ζήτησε "να απαγκιστρωθεί το πολιτικό σύστημα από τους νταβατζήδες"."Γι΄αυτό έπεσε ο Καραμανλής, γιατί τα έβαλε μαζί τους" υποστήριξε ο κ.Λυμπερόπουλος.
Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων προανήγγειλε νέο γύρο κινητοποιήσεων στον υπέρτατο βαθμό τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει υποχώρηση του κλάδου σε αυτούς που γυρνάνε στα γραφεία των υπουργών.