14.6.12

Ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Κυπαρισσία !!


Με ανοιχτή εκδήλωση στην Κυπαρισσία στο ξενοδοχείο «Κανελλάκη» την Παρασκευή 15/ 6  και ώρα 20:30 με ομιλητή τον Δημήτρη Κουσελά  και την συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών του κινήματος ολοκληρώνετε η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ  στο Ν. Μεσσηνίας.
Μέχρι όμως  να κλείσουν οι κάλπες το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να   δίνει τη μάχη προκειμένου η χώρα να αποφύγει το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η καρικατούρα διπολισμού  που επιχειρούν να    στήσουν η ΝΔ  και ο ΣΥΡΙΖΑ  και για να γίνει αυτό ένας τρόπος υπάρχει η ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ.    
Στο μεταξύ οι υποψήφιοι και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης « Αλλαγή για το δήμο Καλαμάτας» σε συνάντηση – συζήτηση  με το Γιάννη Ζαφειρόπουλο , πρώην υπουργό, και την συμμετοχή του επικεφαλής Θ. Μπρεδήμα, εκδήλωσαν την ανάγκη να στηριχθεί το ΠΑΣΟΚ  στις εκλογές της 17ης Ιουνίου γιατί η προσφορά του στον ευρύτερο Δήμο και υπήρξε καθοριστική και  αποτελεί τον πολιτικό φορέα που θέλει και μπορεί  με ευθύνη και ωριμότητα να δώσει ασφαλή διέξοδο από την κρίση.