19.8.12

Η όμορφη Αιγιώτισσα με τις πολλές κατακτήσεις!


Ποια είναι η γυναίκα που αυτή την περίοδο συζητιέται όσο καμία άλλη στην περιοχή του Αιγίου; 
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα που βρίσκεται στα «άντα» (δεν λέμε σε ποια -άντα) και η οποία φαίνεται πως κατά καιρούς έχει κλέψει τις καρδιές των «επώνυμων» Αιγιωτών!
Θυελλώδης η επί χρόνια σχέση της με πρώην δημοτικό παράγοντα της περιοχής. Η συμπρωτεύουσα της Αχαϊας... το ‘χε τούμπανο και το ζευγάρι... κρυφό καμάρι! Μάλιστα κατά τα φαινόμενα δεν τους εμπόδιζε και η διαφορά στην ηλικία!
Ο πρώην δημοτικός παράγων έδειχνε να είναι φουλ ερωτευμένος με την νεώτερή του καλλίγραμμη γυναίκα ενώ εκείνη μάλλον... έπαιζε το παιγνίδι της. Και αυτό γιατί ταυτόχρονα τα είχε με «επώνυμο» επιχειρηματία της περιοχής (ασχολούμενο με καταστήματα εστίασης και αναψυχής) με τον οποίον φαίνεται πως διατηρεί σχέση μέχρι σήμερα έστω και αν εκείνος έχει σύζυγο και παιδιά!
Οι φήμες στο Αίγιο λένε πως όταν η σύζυγος του επιχειρηματία πληροφορήθηκε τα κατά καιρούς «καμώματα» του άνδρα της, αποφάσισε να τον τιμωρήσει... με τον ίδιο τρόπο! Δεν γνωρίζουμε όμως αν υλοποίησε την απειλή της.
Η γυναίκα στο παρελθόν είχε αρραβωνιαστεί! Μόνο που ο μνηστήρας της την είχε μπλέξει και πιθανόν ακόμη και σήμερα να «ταλαιπωρείται» με επιταγές και άλλα αξιόγραφα που την έβαζε να υπογράφει. Ερωτευμένη τότε η κυρία (σε μικρότερη ηλικία) μάλλον... δεν ήξερε τι έκανε και τι υπέγραφε!
Πρόσφατα πέρασε και μία περιπέτεια με την υγεία της, τώρα όμως δείχνει να έχει ξεπεράσει και αυτό! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει είναι ότι όλο το Αίγιο... τη συζητά! Σε καφετέριες, παρέες, εστιατόρια, ακόμη και σε καλοκαιρινά κλαμπ!dete.gr