20.3.13

ΜΕΣΣΗΝΗ-Μέχρι τις 23 Μαρτίου οι συμμετοχές μαθητών στο Μαραθώνιο

Με­γά­λο εί­ναι ή­δη το εν­δι­α­φέ­ρον μα­θη­τών και μα­θη­τρι­ών Δη­μο­τι­κών και Γυ­μνα­σί­ων για τον α­γώ­να των 3 χλμ., στον 8ο Μα­ρα­θώ­νιο Μεσ­σή­νης 2013, ο ο­ποί­ος θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Κυ­ρια­κή, 24 Μαρ­τί­ου 2013. Στον α­γώ­να των 3 χλμ, συμ­με­τέ­χουν ε­κτός α­πό μα­θη­τές και μα­θή­τρι­ες και με­γα­λύ­τε­ρες η­λι­κί­ες.
Με α­πό­φα­ση της Ορ­γα­νω­τι­κής Ε­πι­τρο­πής, πα­ρα­τά­θη­κε η προ­θε­σμί­α συμ­με­το­χής έ­ως και το Σάβ­βα­το 23 Μαρ­τί­ου.
 Η δή­λω­ση συμ­με­το­χής για τα παι­διά πρέ­πει να υ­πο­γρά­φε­ται α­πό τον κη­δε­μό­να τους, ε­νώ σε πε­ρί­πτω­ση η­λε­κτρο­νι­κής υ­πο­βο­λής θα πρέ­πει κα­τά την πα­ρα­λα­βή του α­ριθ­μού συμ­με­το­χής, να πα­ρευ­ρε­θεί ο κη­δε­μό­νας.
Στον α­γώ­να θα βρα­βευ­τούν 3 κα­τη­γο­ρί­ες:
Α­γό­ρια / Κο­ρί­τσια Δη­μο­τι­κού
Α­γό­ρια / Κο­ρί­τσια Γυ­μνα­σί­ου
Άν­δρες / Γυ­ναί­κες >15 ε­τών
Βρα­βεύ­σεις θα γί­νουν στους 3 πρώ­τους συμ­με­τέ­χον­τες κά­θε κα­τη­γο­ρί­ας.
Σε ό­σους τερ­μα­τί­σουν τον α­γώ­να των 3 χλμ. θα τους δο­θεί α­να­μνη­στι­κό Με­τάλ­λιο και συλ­λε­κτι­κό μπλου­ζά­κι των α­γώ­νων.
 Η συμ­με­το­χή στο δρό­μο των 3 km εί­ναι δω­ρε­άν.
Υ­πεν­θυ­μί­ζε­ται ό­τι στα πλαί­σια του 8ου Μα­ρα­θώ­νιου Μεσ­σή­νης 2013 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν οι ε­ξής α­γώ­νες:
  • Μα­ρα­θώ­νιος δρό­μος, εκ­κί­νη­ση στις 8.30 π.μ.
  • Δρό­μος 10 χλμ, εκ­κί­νη­ση στις 9.00 π.μ.
  • Δρό­μος 3 χλμ, εκ­κί­νη­ση στις 10.30 π.μ.
Η εκ­κί­νη­ση και ο τερ­μα­τι­σμός ό­λων θα γί­νει στην κεν­τρι­κή πλα­τεί­α της Μεσ­σή­νης.
Δι­α­δρο­μή Μα­ρα­θω­νί­ου:
 42,195 km στο Μεσ­ση­νια­κό κάμ­πο. Η  εκ­κί­νη­ση θα γί­νει α­πό την κεν­τρι­κή πλα­τεί­α της Μεσ­σή­νης μέ­σω Μι­κρο­μά­νης, Ά­ριος, Άμ­μου, Βα­λύ­ρας, Λάμ­παι­νας, Εύ­ας, Τρι­ό­δου της πε­ρι­ο­χής Μπού­κας (πα­ρα­λί­α Μεσ­σή­νης) και τερ­μα­τι­σμός στην κεν­τρι­κή πλα­τεί­α της Μεσ­σή­νης.
Οι δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής γί­νον­ται μέ­σω δι­α­δι­κτύ­ου στην η­λε­κτρο­νι­κή δι­εύ­θυν­ση w­ww.m­e­s­s­i­ni-m­a­r­a­th­on.c­om, με α­πο­στο­λή f­ax (με το έν­τυ­πο που υ­πάρ­χει στην ι­στο­σε­λί­δα, τηλ. F­ax: 2722023064) ή τα­χυ­δρο­μι­κά (Δή­μος Μεσ­σή­νης, Ορ­γα­νω­τι­κή Ε­πι­τρο­πή Μα­ρα­θω­νί­ου δρό­μου, Ε­θνάρ­χου Μα­κα­ρί­ου, Μεσ­σή­νη ΤΚ 24200).