20.8.13

ΜΕΘΩΝΗ-Υπογράφεται η σύμβαση για την έναρξη εργασιών στο περιφερειακό ιατρείο

Δημοσιεύθηκε σήμερα Τρίτη 20.08.2013 στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου σύμφωνα με την οποία ολοκληρώθηκε η εξέταση των υποβαλλόμενων ενστάσεων σχετικά με τον ανάδοχο του έργου της κατασκευής νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ.Δ.Μεθώνης προϋπολογισμού 270.000 €. Ύστερα από τη χθεσινή εξέλιξη, τις επόμενες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής .

Όσο αφορά την κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου την επόμενη εβδομάδα εξετάζεται στην Οικονομική Επιτροπή ένσταση που έχει υποβληθεί και ολοκληρώνονται και εκεί όλες οι διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών.

Κλείνοντας ως το τέλος Αυγούστου υποβάλλεται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Περιβάλλοντος ο ολοκληρωμένος φάκελος για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του τρίτου κατά σειρά νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ.Δ.Πεταλιδίου.

Όσο αφορά τα Κέντρα Υγείας με την ολοκλήρωση των εργασιών κτιριακής, ηλεκτρομηχανολογικής και ενεργειακής αναβάθμισης του ΚΥ Αγ.Νικολάου και του ΚΥ Πύλου, σε πολύ καλό επίπεδο κινούνται οι αντίστοιχες εργασίες στο Κ.Υ.Μεσσήνης με στόχο ως τα τέλη του φθινοπώρου να έχουν ολοκληρωθεί.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός για τις ανωτέρω εργασίες και στα τρία Κέντρα Υγείας προσεγγίζει το ποσό των 600.000 €