13.1.15

ΠΕΤΑΛΙΔΙ : Κατήγγειλε τον παιδικό της φίλο για βιασμό

Μια 59χρονη από την περιοχή του Πεταλιδίου Μεσσηνίας κατήγγειλε στην αστυνομία έναν 61χρονο αγρότη, γνωστό της από τα παιδικά τους χρόνια, για τον επαναλαμβανόμενο βιασμό της. 
Μετά την καταγγελία αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο και τον οδήγησαν την Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια στην οποία αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη. 
Ο συλληφθείς αρνείται τα όσα καταγγέλλει σε βάρος του η 59χρονη παιδική του φίλη και ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε, έγινε με τη θέληση και των δύο. 
Όπως αναφέρει το tharrosnews, η 59χρονη συνταξιούχος μετέβη την Κυριακή το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Πεταλιδίου και κατήγγειλε τον 61χρονο για βιασμό.
Η γυναίκα και ο άνδρας που καταγγέλλεται κατοικούν στην ίδια περιοχή, με τα σπίτια τους να μην έχουν μεγάλη απόσταση και οι ίδιοι να είναι φίλοι από παιδιά.
Η γυναίκα, συγκεκριμένα,  κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 61χρονος με απειλές την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία, ενώ παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί άλλες δύο φορές, αλλά φοβόταν και δεν το είχε καταγγείλει. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το πρωί της Κυριακής ο 61χρονος πήγε στο σπίτι της και ήθελε να μπει. Δεν του άνοιξε και εκείνος έσπασε την πόρτα, ενώ η ίδια για να προστατευθεί κλειδώθηκε στο σαλόνι.
Τότε, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 59χρονης, ο 61χρονος άρχισε να την απειλεί πως θα τη σκοτώσει, λέγοντας πως είναι η τελευταία της μέρα και έτσι αναγκάστηκε να ανοίξει την πόρτα. 
Η γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντόπισε ίχνη βίας ή χτυπημάτων στο σώμα της, ενώ έχουν γίνει και εξετάσεις DNA.
Σημειώνεται, ότι προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πεταλιδίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.