16.9.15

Ο τόπος χρειάζεται δυνατό ΠΑΣΟΚ. Μαζί δίνουμε λύσεις.

Τη Μεσσήνη επισκέφτηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, μαζί με τους συνυποψηφίους Γιώτα Τσαούση-Σβερκούνου, Κώστα Τσαπόγα και Τάκη Αναστόπουλο, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Στις συνομιλίες της η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να επιστρέψουν στο σπίτι τους, να μας δώσουν δύναμη, την Τρίτη δύναμη.

Να είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ο καταλύτης των θετικών μετεκλογικών εξελίξεων. Να είναι το ΠΑΣΟΚ ο ρυθμιστής της σταθερότητας και της ασφάλειας στη νέα κυβέρνηση. 

Να κάνουμε μια νέα αρχή, να ανασυγκροτήσουμε τον χώρο της προοδευτικής, δημοκρατικής κεντροαριστεράς.

Έχουμε σχέδιο, προτάσεις, ιδέες και πρόγραμμα.
 Με νέα πρόσωπα, νέο ήθος, γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε δυνατοί. Μόνο μαζί μπορούμε. Μαζί δίνουμε λύσεις. Μαζί θα τα καταφέρουμε

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Μεσσήνης και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσώνη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα που απασχολούν τον Δήμο. Ιδιαίτερη αναφορά εγίνε στις προτάσεις του Δήμου για θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος, καθώς και περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, όπου η Νάντια Γιαννακοπούλου μετέφερε την εμπειρία της από τη θητεία της ως Γενική Γραματέας ΥΠΕΚΑ.