9.3.16

Ο ΤΣΑΡΟΣ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ» ΤΟΥ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου
Real fm-pamesports.gr

Διάλεξα τίτλο που θα μπορούσε να διαφημίζει θεατρική παράσταση.
Εύκολα και μόνο το περιεχόμενο και οι χαρακτηρισμοί των διαλόγων μεταξύ των υποτιθέμενων συνεταίρων του ελληνικού ποδόσφαιρου ,θα μπορούσαν να ήταν το σενάριο θεατρικής παράστασης.
Για γέλια και για κλάματα μαζί ήταν αυτή η επικοινωνιακή παρωδία. Αυτό το φιάσκο που ανέδειξε ακόμη περισσότερο το αδιέξοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ανέδειξε και επιβεβαίωσε με τον ποιο έντονο τρόπο ότι δεν τους ενδιαφέρει κανέναν ποδόσφαιρο παρά μόνο το συμφέρον της τσέπης τους.
Το καλύτερο… ρεπορτάζ το είχε κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος από την προηγούμενη ημέρα.
Και μας θύμισε τις υπέροχες εκείνες εποχές των μοναδικών του ανακοινώσεων. Ο Εμπνευστής της Λίγκας ,σου λέει τι να πάω να κάνω εγώ εκεί; Να μιλήσω με τον Κωνσταντίνου και την Μπαλωμένου ,η με τον Γιαννίκο;
Όταν ακούς δημιουργία επιτροπής στην Ελλάδα, λες εντάξει τελειώσαμε ,χάθηκε κάθε συβαρότης.
Επιτροπή να πάει στο… Κοντονή και την ΕΠΟ .Και μετά …ήρθε ο …έρωτας.
Πήγε ο Τσάρος Ιβάν για να πει αυτά που ήθελε ,μαζί με την κουστωδία που δικαιολόγησε και το μεροκάματο της ,και νόμιζε ο σύντροφος από το Ροστόφ ,ότι θα στρώσουν το χαλί για να περάσει ,επειδή έχει πληρώσει εκατομμύρια για τις επιχειρήσεις του στο κράτος και τον ΠΑΟΚ!!!
Δεν μπορεί να του πεις ότι έχει άδικο να διαμαρτυρηθεί για τους Παππάδες και τους καντηλανάφτες που δρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί βάζει τα λεφτά του. Άλλο αυτό και άλλο η νοοτροπία που βγάζει με την συμπεριφορά του «Ότι εγώ έχω και βάζω λεφτά και…» Στο …και καίγεται.
Από εκεί και πέρα δεν τους έκατσε να πάει ο Μαρινάκης για να γίνει το σόου όπως θα το ήθελαν.
Προφανώς και ο Αλαφούζος που θέλει να ..πάει να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα για αυτό δεν πήγε. Συμφώνησε όμως σε όλα .Αυτό έλλειπε να διαφωνούσε.
Έδειχνε θυμωμένος στην έκφραση, αλλά το διαχειρίστηκε έξυπνα ως παλιά καραβάνα  ο Μελισσανίδης. Και πήγε μόνος ,είπε αυτά που ήθελε και έφυγε, ούτος η άλλως από πριν ήξερε ότι δεν θα βγει τίποτα. Εντάξει τώρα ,στερείτε σοβαρότητος και ουσίας να ασχοληθείς (Ασχέτως αν γίνεται γιατί δεν βγήκε τίποτα ουσιαστικό) με τις Φιλιππινέζες του Μελισσανίδη που σε ρόλο «Αλή Μπαμπά» ασχολήθηκε με τον Γιαννίκο και την λεκτική αντιπαράθεση του με τον Τσάρο Ιβάν. Αυτό ήθελε όμως. Να ακουστεί ότι αυτός θέλει τις …Φιλιππινέζες εκτός των κέντρων αποφάσεων. Και εννοούσε και άλλους φιλιππινέζες και εκτός αιθούσης. Μήνυμα έστειλε. Μα ο Ιβαν γιατί ασχολήθηκε με τον δικηγόρο θα μου πείτε. Γιατί ο Τσάρος το ζει, του αρέσει να πηγαίνουν τα φώτα πάνω του, το θέλει, το επιδιώκει σε κάθε ευκαιρία. Και φυσικά το πληρώνει. Και έχει να πληρώσει πολλά ακόμη για να …μάθει.
Και που καταλήγουμε;
Στις προτάσεις. Ποιές προτάσεις;
Να κάνουν την επιτροπή για να πάνε στον Κοντονή .Ναι και  εκεί λύθηκαν τα προβλήματα όλα;
Και μετά στην ΕΠΟ για την διαιτησία. Ναι για να συνετίσουν τα παιδιά να σφυρίζουν …καλύτερα. Και κάποιοι εξ αυτών των πρωταγωνιστών να περιμένουν να ανέβει στο …θρόνο του στα επίσημα του γηπέδου του ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ,για να πάνε να υποβάλουν τα …σέβη τους!!!!Ποιός δουλεύει,ποιόν;
Έτσι θα… σφυρίζουν ,καλύτερα…
Για να γίνει το κύπελλο, να τελειώσει  και το πρωτάθλημα για να μη χαθούν και τα φράγκα.
Και μετά να αλλάξει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, να φύγει και ο Μποροβήλος από την λίγκα .Και μετά να γίνουν και οι εκλογές στην ΕΠΟ.

Και; Τι μετά; Μία από τα ιδία η ανάποδα; Και εκεί να δεις χειρότερα… γλέντια… Εάν και εφ όσον λέμε τώρα.
Δεν ασχολούμαι καθόλου με την πρόταση το «Τίγρη» να δίνεται το 40% των εσόδων του πρωταθλητή στις άλλες ομάδες. Είναι πέρα από ανέφικτο και εξόφθαλμο στην λογική της εξάρτησης και της διαπλοκής που δημιουργεί και μόνο ως σκέψη. Για τα …αυτιά των μικρών και εν όψει εκλογών των ενώσεων  ήταν και αυτό το μήνυμα. Δηλαδή εγώ δεν είμαι …μονοφαγάς, αλλά σκέπτομαι και εσάς. Έχασε τίποτα που το έριξε ο «Τίγρης»;
ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο…ΘΥΣΑΥΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Μην τρέφει ουδείς αυταπάτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την διάθεση να αυτοκαθαρθεί χρόνια τώρα.
Και δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούν σε κάποια ουσιαστική αλλαγή και λύση.
Από την στιγμή που και οι ίδιοι δεν είναι ειλικρινείς στις προθέσεις τους, δεν πρόκειται να καταλήξουν σε κάτι σοβαρό και ουσιαστικό.
Αυτό ακριβώς χρόνια τώρα γνωρίζει πολύ καλά ο..αγγελικός κόσμος  του ποδοσφαίρου διαφόρων …ειδικοτήτων που αποτελεί  και το ποδοσφαιρικό σύστημα ,και το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Και μέχρι στιγμή είναι …ανίκητο .Όποιος και να ήταν ο Ισχυρός και πακέτο …
Ούτε τα σπόρια δεν αφήνει να πέσουν κάτω….
Χαίρετε…

ΥΓ: Ο Τσάρος Ιβάν, μίλησε για οργανωμένους στρατούς και για τις ευθύνες των δημοσιογράφων.
-Σε ότι αφορά τους στρατούς συμπεριλαμβάνει προφανώς και της ομάδας του που του προκάλεσαν τα επεισόδια και τις καταστροφές ,και που τον είχαν διώξει την πρώτη φορά που είχε έρθει  να αγοράσει τον ΠΑΟΚ ,γιατί όπως είχε πει έπρεπε να τους δίνει μηνιάτικο γιατί …δήλωναν ΠΑΟΚ.
Όσο για την ευθύνη των δημοσιογράφων.
Τι εννοεί ο …ποιητής;
Αυτών που λιβανίζουν τα όσα λέει από το πρωί έως το βράδυ η αυτών που δεν τον υποστηρίζουν …ακόμη;
-Ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΜΘ δεν οφείλουν να ζητήσουν διευκρινήσεις από τον Τσάρο Ιβάν;
Και πάλι, με τον απόλυτο… σεβασμό ,ξανά χαίρετε…