Αν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού
καφέ και ξενερώνεις που δεν μπορείς να τον απολαύσεις τους καλοκαιρινούς
μήνες , όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο μη σκας !
Σου έχουμε τη λύση. Δεν
υπάρχει κανένας λόγος να τον αποχωριστείς.
Μπορείς να τον απολαύσεις και
παγωμένο και πίστεψέ με..είναι τέλειος!
Η διαδικασία δημιουργίας του
είναι λίγο μπελαλίδικη , αλλά αξίζει τον κόπο.
Πως θα τον φτιάξεις , λοιπόν:
-Φτιάξε μία διπλή δόση ελληνικού
(ακριβώς όπως φτιάχνεις τον ζεστό) και βάλτον στο ψυγείο για 5 λεπτάκια
να κρυώσει. (εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπήσεις με πάγο)
-Στη συνέχεια πέρασέ τον από ένα φίλτρο του γαλλικού καφέ και πρόσθεσέ τον στο ποτήρι με παγάκια. (με τριμμένο πάγο θα είναι ακόμη καλύτερος)
-Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και λίγο αφρόγαλα ή και σαντιγί..
-Και είσαι έτοιμος ! Είναι πραγματικά εξαιρετικός και έτοιμος να αλλάξει τα καλοκαίρια σου.
Ως προς τον καφέ που πίνεις τουλάχιστον
-Στη συνέχεια πέρασέ τον από ένα φίλτρο του γαλλικού καφέ και πρόσθεσέ τον στο ποτήρι με παγάκια. (με τριμμένο πάγο θα είναι ακόμη καλύτερος)
-Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και λίγο αφρόγαλα ή και σαντιγί..
-Και είσαι έτοιμος ! Είναι πραγματικά εξαιρετικός και έτοιμος να αλλάξει τα καλοκαίρια σου.
Ως προς τον καφέ που πίνεις τουλάχιστον