7.12.16

Μένιος Φουρθιώτης και Τζούλια Αλεξανδράτου στα δικαστήρια

Η υπόθεση με τις 200.000 ευρώ και το χρηματοκιβώτιο 
 
Στις αίθουσες των δικαστηρίων και ειδικότερα στο Β’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών θα βρεθούν σήμερα οι πρώην συνεργάτες Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης, για μία υπόθεση που έγινε το 2010.
tΗ Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Μένιο Φουρθιώτη γι διακεκριμένη κλοπή. Συγκεκριμένα τον κατηγορεί ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, κάτι που ο παρουσιαστής αρνείται κατηγορηματικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo. Επίσης, όπως αναφέρει η Τζούλια το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ ταυτόχρονα είχε απενεργοποιήσει το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης και έτσι δεν καταγράφτηκαν οι κινήσεις του… Η Αλεξανδράτου κατηγορεί ευθέως τον Μένιο ότι το έκανε αυτό, καθώς, όπως υποστηρίζει η ίδια, ήταν ο μόνος που ήξερε τόσο καλά το σπίτι της και όλα του τα μυστικά…
Η Μένιος Φουρθιώτης όπως ανέφερε και στην κατάθεσή του υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την κλοπή και πως η Τζούλια τον έχει μπλέξει σε αυτή την υπόθεση για να τον εκδικηθεί επειδή της είχε ζητήσει να σταματήσει η συνεργασίας τους. Επίσης, προσθέτει ότι δεν γνώριζε ποτέ που είχε το χρηματοκιβώτιο ενώ από την άλλη ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη υποστηρίζει πως ο πελάτης του θα αθωωθε. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα.