4.5.17

Τα 18 τρόφιμα - ασπίδα στον καρκίνο

Τα 18 τρόφιμα - ασπίδα στον καρκίνοΕίναι πλέον εξακριβωμένο ότι η κακή διατροφή και το κάπνισμα, «ανοίγουν το δρόμο» για την ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου.
Επίσης, είναι γνωστό πως τα αντιοξειδωτικά (βιταμίνες Α, C, E και βήτα –καροτίνη κ.α,) που υπάρχουν άφθονα στα φρούτα, στα λαχανικά και στο ελαιόλαδο, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, που ενοχοποιούνται για τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων. Επιπλέον, οι φυτικές ίνες που περιέχουν τα φρούτα, τα λαχανικά, τα όσπρια και τα δημητριακά ολικής αλέσεως, μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης  του καρκίνου.
Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr,  πέρα από τους ισχυρισμούς της συμβατικής ιατρικής μπορείτε να σταματήσετε την ανάπτυξη του καρκίνου με την κατανάλωση των υπερ-τροφών, την καθημερινή φυσική άσκηση, καθώς και άλλες υγιεινές πρακτικές της καθημερινότητας. Υπάρχει μια ποικιλία τροφών, οι οποίες έχουν αποδειχτεί, μετά από έρευνες, ότι σταματούν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Διαβάστε τα 18 τρόφιμα - ασπίδα στον καρκίνο:

Παντζάρια
Πικραμύγδαλα
Βερύκοκα
Κουρκουμάς
Πράσινο τσάι
Σκόρδο
Κρεμμύδι
Λιπαρά ψάρια
Ελαιόλαδο
Μπρόκολο
Ντομάτα
Φράουλα
Λεμόνι
Σελήνιο
Μαγειρική Σόδα
Καρότο
Ρόδι
Κόκκινα σταφύλια