16.8.17

Τέλος το χύμα λαδόξυδο σε ταβέρνες και εστιατόρια

Παρελθόν θα είναι από το νέο έτος το χύμα λαδόξυδο στα τραπέζια των εστιατορίων.
Σύμφωνα με νέα απόφαση, από την αρχή του νέου χρόνου στα εστιατόρια θα πρέπει να σερβίρονται τυποποιημένα προϊόντα.
Συγκεκριμένα, οι καταστηματάρχες θα πρέπει να διαθέτουν μικρές τυποποιημένες συσκευασίες των 100 ως 250 ml.
Βάσει της κατανάλωσης υπολογίζεται ότι θα πρέπει να τυποποιηθούν περίπου 10.000 τόνοι ελαιόλαδου, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 4% με 5% της παραγωγής.