30.11.17

Μεγάλη προσφορά της «ΥΧ»: Απέκτησε την 1η εγκυκλοπαίδεια ελαιοκομίας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ - Τώρα όλες οι πληροφορίες για το «εθνικό» μας προϊον στη βιβλιοθήκη σου!

Εργαλείο γνώσης για τους λάτρεις της ελαιοκομίας!

Ένα εκλαϊκευμένο επιστημονικό έργο που συνδυάζει τεράστιο πλούτο γνώσης με μια πρόσκληση διαλόγου για το μέλλον του ελαιολάδου.

38 ειδικοί επιστήμονες γράφουν για όλη την «αγροδιατροφική αλυσίδα».

700 έγχρωμες σελίδες που κοσμούνται από εκατοντάδες φωτογραφίες και με τη συμβολή του γνωστού, για το έργο του, φωτογράφου Ανδρέα Σμαραγδή.

Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα, για τον παραγωγό, τον επαγγελματία του χώρου, για τον λάτρη της ελαιοκομίας, για όσους σχεδιάζουν να ασχοληθούν με το «εθνικό μας προϊόν».
Στις 7 θεματικές ενότητες της έκδοσης παρουσιάζονται αναλυτικά:
  1. Ιστορία & Πολιτισμός
  2. Η πρωτογενής παραγωγή (καλλιέργεια)
  3. Το ελαιοτριβείο (ελαιουργείο)
  4. Συσκευασία, Τυποποίηση
  5. Θέματα χημείας του ελαιολάδου και του πυρηνελαίου
  6. Υγεία & Διατροφή
  7. Θέματα Αγροτικής Ελαϊκής Πολιτικής

Πως θα αποκτήσεις την εγκυκλοπαίδεια

Συγκέντρωσε 10 κουπόνια και απόκτησε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώσης!
Συγκέντρωσε 2 επιπλέον κουπόνια (σύνολο 12) και συμπλήρωσε τη βιβλιοθήκη σου με το βιβλίο «Η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του Δάκου με τη μέθοδο των δολωματικών ψεκασμών», του Γεωπόνου κ. Βασίλειου Μπουρνάκα.
Περισσότερες πληροφορίες στο φύλλο που κυκλοφορεί