Ο καπουτσίνο πρόσθετα προκαλεί δυσανεξία, λόγω του γάλακτος, ειδικά σε αλληλεπίδραση με άλλα φαγητά
Όποιος
έχει βρεθεί στην Ιταλία, ειδικά από την κεντρική Ιταλία προς το βορρά,
θα έχει παρατηρήσει πως τα ιταλικά καφέ μετά το μεσημέρι αδειάζουν από
Ιταλούς πελάτες.
Η πλειονότητα των Ιταλών πίνουν τον καφέ τους, ειδικά τον καπουτσίνο
μέχρι τις 11 το πρωί, γιατί το θεωρούν πρωινό ρόφημα, δηλαδή αντικαθιστά
το γεύμα.
Ο καπουτσίνο πρόσθετα προκαλεί δυσανεξία, λόγω του γάλακτος, ειδικά σε αλληλεπίδραση με άλλα φαγητά.
Για να ικανοποιήσουν τις συνήθειες των χιλιάδων τουριστών, που
αναζητούν το δημοφιλές ρόφημα, προσαρμόστηκαν μέσα στα χρόνια,
σερβίροντας τον καφέ με μία φέτα λεμόνι.
Δοκιμάστε το, γιατί το λεμόνι αναδεικνύει τη γεύση του καφέ.