Άλλη μία ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πελοποννήσου. Θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την «Καινοτομία στην Παραγωγή Προϊόντων και Επιχειρηματικότητα».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου (ώρα έναρξης 7μμ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου).
Εισηγητές θα είναι:
• Για τις «Αναδυόμενες Τεχνολογίες στην παραγωγή τοπικών τροφίμων» θα είναι ο Γεώργιος Ζακυνθινός, Καθηγητής ΤΕΙ Πελοποννήσου Πρόεδρος τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων
• Για την «Επιχειρηματικότητα και νέα προϊόντα» ο Δημήτριος Π. Πετρόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Αντιπρύτανης ΤΕΙ Πελοποννήσου
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου (ώρα έναρξης 7μμ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου).
Εισηγητές θα είναι:
• Για τις «Αναδυόμενες Τεχνολογίες στην παραγωγή τοπικών τροφίμων» θα είναι ο Γεώργιος Ζακυνθινός, Καθηγητής ΤΕΙ Πελοποννήσου Πρόεδρος τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων
• Για την «Επιχειρηματικότητα και νέα προϊόντα» ο Δημήτριος Π. Πετρόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Αντιπρύτανης ΤΕΙ Πελοποννήσου
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.