10.11.19

Δώρησε ασθενοφόρο και ιατρικό εξοπλισμό.

Σημαντική δωρεά από συνταξιούχο οδοντίατρο προς το νοσοκομείο της ιδιαίτερης πατρίδας του. Της Καρδίτσας.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net πρόκειται για την αγορά ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου μάρκας Mercedes Benz τύπου Spider, και για την προμήθεια ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού ύψους μέχρι 20.000 ευρώ, το είδος της οποίας είναι στην κρίση του νοσοκομείου.
Το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου με απόφασή του έκανε δεκτή την προσφορά του συμπατριώτη γιατρού και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή. Τώρα ο δωρητής πρέπει να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες για την αγορά των προαναφερομένων. Συνολικά η δωρεά θα ξεπεράσει αρκετά τις 100.000 ευρώ.
Ο κ. Μπουρδάρας, όπως ονομάζεται,  προέβη σε αυτή την κίνηση θέλοντας να ενισχύσει αφ` ενός το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού και ταυτόχρονα να τιμήσει την μνήμη των γονέων του και της αδερφής του. 
Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Βάιος Βαρελάς πέρα από τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μπουρδάρα, τόνισε πως αρκετοί συμπολίτες αλλά και φορείς προβαίνουν σε διάφορες δωρεές προς το νοσοκομείο. Μπορεί να αφορούν υλικά όπως τα αμαξίδια που είχαν δωρίσει οι φίλοι του νοσοκομείου ή διακοσμητικοί πίνακες ζωγραφικής που δώρισε εικαστικός όμιλος αλλά και καρέκλες, σεντόνια και άλλα υλικά από ιδιώτες επιχειρηματίες.  
Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντική εργασία, όπως ελαιοχρωματισμούς και η συμβολή όλων μικρότερη ή μεγαλύτερη είναι εξόχως σημαντική.
Πηγή: Π.Κ. – KarditsaLive.Net