Είναι ένα από τα πιο κλασικά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας.
Υλικά:
200 γρ. ταραμάς
300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
1 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 μεγάλο κρεμμύδι
Το χυμό από 2 λεμόνια
Πιπέρι
200 γρ. ταραμάς
300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
1 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 μεγάλο κρεμμύδι
Το χυμό από 2 λεμόνια
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Μούσκεψε το ψωμί – μόνο την ψίχα – σε νερό και στύψε καλά ανάμεσα στα χέρια
Βάλε το κρεμμύδι σε επεξεργαστή τροφίμων και γίνει πολτός μαζί με το λάδι
Στη συνέχεια πρόσθεσε τον ταραμά, το ψωμί και το χυμό λεμόνι και συνέχισε το χτύπημα να πάρεις μια ομοιόμορφη κρέμα
Δοκίμασε και ανάλογα ρύθμισε πόσο αλμυρή είναι προσθέτοντας ψωμί ή/και λεμόνι. Σέρβιρε.
Βάλε το κρεμμύδι σε επεξεργαστή τροφίμων και γίνει πολτός μαζί με το λάδι
Στη συνέχεια πρόσθεσε τον ταραμά, το ψωμί και το χυμό λεμόνι και συνέχισε το χτύπημα να πάρεις μια ομοιόμορφη κρέμα
Δοκίμασε και ανάλογα ρύθμισε πόσο αλμυρή είναι προσθέτοντας ψωμί ή/και λεμόνι. Σέρβιρε.