9.3.20

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις διοικητών των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκαν  στις 6 Μαρτίου δύο αποφάσεις του υπουργείου Υγείας που αφορούν την 6η ΥΠΕ για θέσεις Διοικητών Νοσοκομείων:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη κενών θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών  Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. 

Ανάκληση και επαναπροκήρυξη της Γ4β/Γ.Π. οικ.24395/29-3-2019 (ΑΔΑ: 6ΕΑ3465ΦΥΟ-0ΞΖ) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ.

Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν αφορούν στην 6η ΥΠΕ  το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας (διοικητής), το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας (αναπληρωτής διοικητής), το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης (διοικητής), το Γ.Ν. - Κ.Υ. Φιλιατών (διοικητής), το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (αναπληρωτής διοικητής), το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (διοικητής και αναπληρωτής διοικητής) και το Νοσοκομείο Μεσολογγίου (αναπληρωτής διοικητής).
 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση έως και 15 ημέρες από την επόμενη ημέρα δημοσίευσης της προκήρυξης και μεταξύ άλλων απαραίτητο προσόν είναι να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχο ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο του εξωτερικού, ενώ θα συνεκτιμηθούν μεταπτυχιακοί τίτλοι με έμφαση στη διοίκηση, τα οικονομικά, την πληροφορική μονάδων υγείας, η εμπειρία διοίκησης με έμφαση στις μονάδες υγείας, καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

Δείτε αναλυτικά:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ2