Ιδιαίτερα φιλικής υποδοχής από τους επισκέπτες της Δ.Ε. Biofach η Τσαβολάκης Ιωάννης & Σία Ε.Ε. (BIOVIN), η οποία φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση βιολογικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.
Παρά τους κραδασμούς σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο των σχέσεων Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κλίμα στο ελληνικό περίπτερο είναι ιδιαίτερα φιλικό και ενθαρρυντικό. Αντιθέτως, πολλοί επισκέπτες εκπέμπουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας δηλώνοντας, ότι με την αγορά ελληνικών προϊόντων μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στην ανακούφιση και αναθέρμανση της οικονομίας της Ελλάδας. Έτσι και τα βιολογικά κρασιά της BIOVIN προσέλκυσαν το έντονο ενδιαφέρουν πολλών σημαντικών εμπόρων που επισκέφθηκαν την έκθεση.
Η BIOVIN παρουσιάζει τα κρασιά της Μεσσηνίας στο ελληνικό περίπτερο του Ο.Π.Ε. (Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών) στα πλαίσια συμμετοχής της στο Πανελλαδικό Δίκτυο Εξαγωγέων-Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Ο.Μ.Ε.Ν. (Organic Marketing & Export Network).
Λίγα λόγια για την Τσαβολάκης Ιωάννης & Σία Ε.Ε. (BIOVIN)
Το οινοποιείο παραγωγής 300.000 λίτρων κρασιού, βρίσκεται κοντά στην Καλαμάτα, πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας και συγκεκριμένα έναντι του αεροδρομίου της. Έχει οικοδομηθεί σε μια έκταση 7,5 στρεμμάτων και η πρόσβαση είναι εύκολη σε όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.
Διαθέτει ανοξείδωτες δεξαμενές ζύμωσης και αποθήκευσης με διπλούς μανδύες ψύξης, οινοποιητές και δεξαμενές κρυοεκχύλισης.
Λίγα λόγια για τον κ. Ιωάννη Τσαβολάκη
Ο Ιωάννης Τσαβολάκης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναδιάρθρωση της αμπελοκαλλιέργειας στη Μεσσηνία, μιας και ήταν επί 20 χρόνια (1977-1997) ο Γεωπόνος-Οινολόγος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας, όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία.
Το 1997, μετά την αποχώρησή του από το Συνεταιρισμό, συνεχίζει να παίζει ενεργό ρόλο στα οινολογικά δρώμενα του Νομού ως ανεξάρτητος παραγωγός κρασιού και εμπλουτίζοντας εμπειρίες και γεύσεις.
Δημιουργεί το δικό του οινοποιείο με την επωνυμία «Τσαβολάκης Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. (BIOVIN)» και το επανδρώνει με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό. Επιλέγει καλούς συνεργάτες αμπελουργούς βιοκαλλιεργητές, πάντα με σκοπό την επίτευξη ενός άψογου αποτελέσματος ποιότητας και γεύσης.
Παρά τους κραδασμούς σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο των σχέσεων Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κλίμα στο ελληνικό περίπτερο είναι ιδιαίτερα φιλικό και ενθαρρυντικό. Αντιθέτως, πολλοί επισκέπτες εκπέμπουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας δηλώνοντας, ότι με την αγορά ελληνικών προϊόντων μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στην ανακούφιση και αναθέρμανση της οικονομίας της Ελλάδας. Έτσι και τα βιολογικά κρασιά της BIOVIN προσέλκυσαν το έντονο ενδιαφέρουν πολλών σημαντικών εμπόρων που επισκέφθηκαν την έκθεση.
Η BIOVIN παρουσιάζει τα κρασιά της Μεσσηνίας στο ελληνικό περίπτερο του Ο.Π.Ε. (Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών) στα πλαίσια συμμετοχής της στο Πανελλαδικό Δίκτυο Εξαγωγέων-Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων Ο.Μ.Ε.Ν. (Organic Marketing & Export Network).
Λίγα λόγια για την Τσαβολάκης Ιωάννης & Σία Ε.Ε. (BIOVIN)
Το οινοποιείο παραγωγής 300.000 λίτρων κρασιού, βρίσκεται κοντά στην Καλαμάτα, πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας και συγκεκριμένα έναντι του αεροδρομίου της. Έχει οικοδομηθεί σε μια έκταση 7,5 στρεμμάτων και η πρόσβαση είναι εύκολη σε όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.
Διαθέτει ανοξείδωτες δεξαμενές ζύμωσης και αποθήκευσης με διπλούς μανδύες ψύξης, οινοποιητές και δεξαμενές κρυοεκχύλισης.
Λίγα λόγια για τον κ. Ιωάννη Τσαβολάκη
Ο Ιωάννης Τσαβολάκης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναδιάρθρωση της αμπελοκαλλιέργειας στη Μεσσηνία, μιας και ήταν επί 20 χρόνια (1977-1997) ο Γεωπόνος-Οινολόγος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας, όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία.
Το 1997, μετά την αποχώρησή του από το Συνεταιρισμό, συνεχίζει να παίζει ενεργό ρόλο στα οινολογικά δρώμενα του Νομού ως ανεξάρτητος παραγωγός κρασιού και εμπλουτίζοντας εμπειρίες και γεύσεις.
Δημιουργεί το δικό του οινοποιείο με την επωνυμία «Τσαβολάκης Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε. (BIOVIN)» και το επανδρώνει με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό. Επιλέγει καλούς συνεργάτες αμπελουργούς βιοκαλλιεργητές, πάντα με σκοπό την επίτευξη ενός άψογου αποτελέσματος ποιότητας και γεύσης.