20.3.13

"ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ" - Άστραψε και βρόντηξε η Νικολάκου για τον ΣΥΡΙΖΑ !

Οι σύγ­χρο­νοι Γκεμ­πε­λί­σκοι» του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπο­ρούν να στα­θούν στην Πε­λο­πόν­νη­σο !!!
«Για μί­α α­κό­μη φο­ρά α­πο­κα­λύ­πτε­ται η με­θο­δευ­μέ­νη και στο­χευ­μέ­νη ε­πί­θε­ση του Σύ­ρι­ζα ε­ναν­τί­ον προ­σω­πι­κά του Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου Πέ­τρου Τα­τού­λη, αλ­λά και της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου» τό­νι­σε η Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Κων­σταν­τί­να Νι­κο­λά­κου α­παν­τών­τας σε ε­ρώ­τη­ση δη­μο­σι­ο­γρά­φων σχε­τι­κά με τη δι­πλή ε­πί­θε­ση του Σύ­ρι­ζα ε­ναν­τί­ον της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου, με­τά τη δή­λω­ση του Βου­λευ­τή του  Α­θα­να­σί­ου Πε­τρά­κου ό­τι «ο κ. Τα­τού­λης με γρα­φει­ο­κρα­τι­κά τε­χνά­σμα­τα κα­λύ­πτει πει­θαρ­χι­κά δι­ω­κό­με­νους υ­παλ­λή­λους», αλ­λά και την ε­ρώ­τη­ση του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βού­λου Νί­κου Πα­τσα­ρί­νου για «το πάρ­τι που ξε­κί­νη­σε για την του­ρι­στι­κή προ­βο­λή».
Η κ. Νι­κο­λά­κου α­να­λυ­τι­κά στην δή­λω­σή της α­να­φέ­ρει:
«Ο Βου­λευ­τής κ. Πε­τρά­κος α­να­μα­σών­τας δια­ρκώς τα ί­δια προ­σπα­θεί α­πλώς και μό­νο να δη­μι­ουρ­γή­σει εν­τυ­πώ­σεις στέλ­νον­τας στα ΜΜΕ την αλ­λη­λο­γρα­φί­α κοι­νο­βου­λευ­τι­κού ε­λέγ­χου, α­φαι­ρών­τας ω­στό­σο,  την α­πάν­τη­ση της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου ε­πί του α­να­φε­ρο­μέ­νου θέ­μα­τος.
Γί­νε­ται συ­νε­πώς εμ­φα­νές ό­τι ο κ. Πε­τρά­κος ε­λά­χι­στα εν­δι­α­φέ­ρε­ται για την ου­σί­α του θέ­μα­τος, αλ­λά αν­τί­θε­τα ό­τι α­πο­κλει­στι­κός στό­χος του εί­ναι η σύγ­χυ­ση και ο α­πο­προ­σα­να­το­λι­σμός της κοι­νής γνώ­μης.
Ο κ. Πε­τρά­κος γνω­ρί­ζει πο­λύ κα­λά την α­λή­θεια ό­τι ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου Πέ­τρος Τα­τού­λης ό­χι μό­νο δεν «συγ­κα­λύ­πτει» υ­πη­ρε­σια­κούς πα­ρά­γον­τες, αλ­λά αν­τί­θε­τα έ­χει ή­δη προ­βεί σε συγ­κε­κρι­μέ­νες ε­νέρ­γει­ες, δι­α­βι­βά­ζον­τας το φά­κε­λο στον ει­σαγ­γε­λέ­α και έ­χει δρο­μο­λο­γη­θεί δι­οι­κη­τι­κά η πει­θαρ­χι­κή δι­α­δι­κα­σί­α, ως εκ του νό­μου προ­βλέ­πε­ται.
Ι­δι­αί­τε­ρη εν­τύ­πω­ση προ­κα­λεί, ω­στό­σο, η εμ­μο­νή του Σύ­ρι­ζα και του κ. Πε­τρά­κου να ε­ξαν­τλούν την ευ­αι­σθη­σί­α, το εν­δι­α­φέ­ρον και την αυ­στη­ρό­τη­τά τους α­πο­κλει­στι­κά σε υ­πη­ρε­σια­κούς πα­ρά­γον­τες, ε­νώ για τους ερ­γο­λά­βους και τις τρά­πε­ζες δεν γί­νε­ται α­πο­λύ­τως κα­μί­α α­να­φο­ρά.
Σε ό­τι α­φο­ρά τον κ. Πα­τσα­ρί­νο και τις α­να­φο­ρές του για την του­ρι­στι­κή προ­βο­λή της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου, κα­τα­δει­κνύ­ε­ται με τον πιο εμ­φα­νή πλέ­ον τρό­πο ο πα­νι­κός που ε­πι­κρα­τεί στο Σύ­ρι­ζα, λό­γω της με­γά­λης προ­σπά­θειας του Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου και των συ­νερ­γα­τών του για την προ­ώ­θη­ση του του­ρι­στι­κού προ­ϊ­όν­τος της Πε­λο­πον­νή­σου.
Μας προ­κα­λεί βε­βαί­ως εν­τύ­πω­ση η τα­χύ­τη­τα με την ο­ποί­α ο κ. Πα­τσα­ρί­νος εν­τά­χθη­κε στο σύ­στη­μα της πα­ρα­πλη­ρο­φό­ρη­σης και του φτη­νού λα­ϊ­κι­σμού.
Ε­πά­ξια συ­νε­χί­ζει την πο­ρεί­α του κ. Πε­τρά­κου και προ­σπα­θεί να α­να­δεί­ξει σε πο­λι­τι­κά θέ­μα­τα τα πρω­το­σέ­λι­δα συγ­κε­κρι­μέ­νου εν­τύ­που, γνω­στού για την εμ­μο­νή του με την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου.
Α­πέ­ναν­τι στην πο­λι­τι­κή α­νε­πάρ­κεια, την έλ­λει­ψη σχε­δί­ου και προ­τά­σε­ων και τον ε­πι­κίν­δυ­νο λα­ϊ­κι­σμό του Σύ­ρι­ζα η Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου με ερ­γα­τι­κό­τη­τα και ά­ψο­γη συ­νερ­γα­σί­α με τους φο­ρείς και τις πα­ρα­γω­γι­κές δυ­νά­μεις της Πε­λο­πον­νή­σου δη­μι­ουρ­γούν στα­θε­ρά τις προ­ϋ­πο­θέ­σεις ε­κεί­νες που ο­δη­γούν στην αι­σι­ο­δο­ξί­α, την ελ­πί­δα και τη δη­μι­ουρ­γι­κό­τη­τα.
Τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα εί­ναι ή­δη ο­ρα­τά στον του­ρι­σμό, ό­που με­τά τη συ­νερ­γα­σί­α της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου με α­ε­ρο­πο­ρι­κές ε­ται­ρεί­ες έ­χει ε­πι­τευ­χθεί η σύν­δε­σή της με πολ­λούς στο­χευ­μέ­νους προ­ο­ρι­σμούς και α­να­μέ­νον­ται 23.000 ε­πι­πλέ­ον του­ρί­στες για τη φε­τι­νή πε­ρί­ο­δο, μέ­σω του α­ε­ρο­δρο­μί­ου της Κα­λα­μά­τας.
Ο Σύ­ρι­ζα και τα στε­λέ­χη του έ­χουν ε­πι­λέ­ξει ως αν­τί­πα­λο την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου και τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρο Τα­τού­λη, προ­σω­πι­κά, για­τί αυ­τοί εί­ναι που συ­νε­χώς α­πο­κα­λύ­πτουν στους πο­λί­τες την έλ­λει­ψη και το κε­νό της πο­λι­τι­κής τους πρό­τα­σης.
Εί­ναι εν­τυ­πω­σια­κό το πό­σο γρή­γο­ρα ο Σύ­ρι­ζα δι­ψα­σμέ­νος για ε­ξου­σί­α και πει­να­σμέ­νος για τη νο­μή της, με­τέρ­χε­ται το πιο α­κραί­α μέ­σα «Γκεμ­πε­λί­στι­κης» αν­τι­πα­ρά­θε­σης, α­γνο­ών­τας το ση­μαν­τι­κό­τε­ρο: ό­τι με τη συμ­πε­ρι­φο­ρά του αν­τι­στρα­τεύ­ε­ται το συμ­φέ­ρον του Πε­λο­πον­νη­σια­κού λα­ού και υ­πο­νο­μεύ­ει το μέλ­λον.  
Τα στε­λέ­χη του, που η ση­με­ρι­νή πο­λι­τι­κή α­στά­θεια τα α­νέ­δει­ξε σε άλ­λο­τε υ­πεύ­θυ­νες πο­λι­τι­κές θέ­σεις, δεν έ­χουν κα­μιά αι­δώ και κα­νέ­να η­θι­κό α­νά­χω­μα στις δι­κές τους ι­δι­ο­τε­λείς και προ­σω­πι­κές φι­λο­δο­ξί­ες. Άλ­λω­στε δεν έ­χουν και κα­νέ­να σχέ­διο.»farenews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου