20.3.13

Πολιτικοί « Διαχειριστές » του τραπεζικού κατεστημένου !!!

Από Αναγνώστη
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αναλάβουν τα αλόγιστα χρέη, τα οποία συσσώρευαν για πολλά χρόνια οι τραπεζίτες – θα πρέπει δηλαδή να «κοινωνικοποιηθούν» οι ζημίες του χρηματοπιστωτικού συστήματος, παρά το ότι δεν ιδιωτικοποιήθηκαν ποτέ τα κέρδη του, τα οποία όδευαν στίς τσέπες των Τραπεζιτών.

Αυτή είναι η πολιτική άποψη των “διαχειριστών” του οικονομικο-πολιτικού συστήματος στην Ευρώπη και πλέον με θράσσος και περιττή αναλγησία την επιβάλλουν στα “θύματά” τους, τίς χώρες του Ευρωπαικού Νότου.

Οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης, υπηρέτες πλέον της οικονομικής εξουσίας και όχι των πολιτών οι οποίοι τους εξέλεξαν, αποφάσισαν να λάβουν μέτρα “φτωχοποίησης και ταπείνωσης” του ανθρώπου, των πολιτών
– γεγονός το οποίο οδηγεί τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου σε μία καταστροφική ύφεση, χωρίζει τους πολίτες σε αντίπαλα στρατόπεδα, δημιουργεί αντιπαραθέσεις μεταξύ των κρατών, ενώ διαιρεί την Ευρωπαική ήπειρο σε δύο μέρη, στο Βορά και στο Νότο.
Η “ειρηνική” συνύπαρξη του φιλελευθερισμού με τον κρατικό καπιταλισμό, φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της - ενώ οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις, όπως επίσης και οι συναλλαγματικές συρράξεις, ευρίσκονται πλέον προ των πυλών.

Και εμείς εδώ στην Ελλάδα με πολιτικούς να λειτουργούν  “κατ’εντολήν” του Γερμανικού κατεστημένου, κατευθυνόμαστε στην οικονομική “άβυσσο”, αδύναμοι να αρθρώσουμε ένα μεγάλο “ΟΧΙ”, μία ισχυρή εναλλακτική οικονομική πρόταση.
Ενός κατεστημένου το οποίο αποτελείται απο Τραπεζίτες, Ναζί, ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες στην Γερμανία και νεοφιλελεύθερους φιλοχιτλερικούς πολιτικούς, και το οποίο θεωρώντας τον εαυτό του “πανίσχυρο” ξεκίνησε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχοντας όμως άλλα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τους δύο προηγούμενους.

Αυτή την φορά ο πόλεμος πλέον είναι “οικονομικός”, στοχεύει στον έλεγχο του πλανήτη, θα παράξει ανθρώπινες απώλειες πολλαπλάσιες των δύο προηγουμένων παγκοσμίων πολέμων, και θα “στείλει” τον πλανήτη στον “ανθρώπινο μεσαίωνα”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου