15.9.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 9ο Διεθνές Συνέδριο IMA2015

Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Πελοποννήσου και το Εργαστήριο Ανόργανης και Αναλυτικής Χημείας της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συνδιοργανώνουν το 9ο Διεθνές Συνέδριο IMA2015 (9thInternationalConferenceonInstrumentalMethodsofAnalysis, ModernTrendsandApplications).

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του ELITECITYRESORT.

Τα συνέδρια ΙΜΑ διοργανώνονται κάθε 2 χρόνια σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας και σε αυτά συμμετέχουν επιστήμονες από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, καθώς και εκπρόσωποι από βιομηχανίες και επαγγελματικούς φορείς.

Στο ΙΜΑ2015 συμμετέχουν περισσότεροι από διακόσιοι πενήντα (250) επιστήμονες και εκπρόσωποι εταιρειών από όλο τον κόσμο. ΤελείυπότηναιγίδατηςEuCheMS (The European Association for Chemical and Molecular Sciences) καιτηςΈνωσηςΕλλήνωνΧημικών.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην ανάλυση, τον χαρακτηρισμό και την ασφάλεια τροφίμων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις παρουσίασης τοπικών προϊόντων και του πολιτισμού της Μεσσηνίας. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά προϊόντα, να επισκεφτούν την Αρχαία Μεσσήνη και να θαυμάσουν τη μοναδικότητα της περιοχής.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα το πρόγραμμα του συνεδρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου