28.3.16

ΚΥΠΡΟΣ : Προχωρούν σε έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης για Μπόμπολα-Λώλο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ανακριτική ομάδα τις έρευνες της για την υπόθεση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων Πάφου και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής υπολειμμάτων Κόσιης, σύμφωνα με την Αστυνομία, και ήδη για την υπόθεση οι ανακριτικές αρχές προχωρούν στην έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης εναντίον του επικεφαλής του Ελλαδικού Ομίλου Λεωνίδα Μπόμπολα και του επίσης Ελλαδίτη Θεοφάνη Λώλου, Διευθυντή της εταιρείας μελετών ENVIROPLAN. Οι Μπόμπολας και Λώλος τοποθετήθηκαν στο στοπ λιστ και καταζητούνται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης των ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης εκτός αν στο μεταξύ οι ίδιοι οι ύποπτοι αποφασίσουν να έρθουν στην Κύπρο αυτοβούλως.

Το παζλ των ερευνών φαίνεται να συμπληρώνεται, μετά τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Helector Αθανάσιου Κατρή, αλλά και τη θεληματική κατάθεση του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.
 Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και του πρώην ΓΔ του ΣΑΠΑ Ευτύχιου Μαλληκίδη, ο οποίος ήδη εκτίει εξαετή ποινή φυλάκισης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου