3.9.17

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ

@ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ: Kαλό Φθινόπωρο από τώρα σε όλους και όλες. Με ή χωρίς χρήματα, με ή χωρίς ελπίδα που δεν έρχεται, με ή χωρίς μέλλον για τις επόμενες γενιές, με ή χωρίς συντάξεις και μισθούς....Ότι μας ταιριάζει δηλαδή με αυτούς που μας αξίζουν στην πολιτική σκηνή της Μεσσηνίας αλλά και της χώρας γενικότερα. Είναι πολλά τα ψέμματα βεβαίως, βεβαίως...
@Στην Δυτική Μεσσηνία τουρισμός με δόσεις δεν γίνεται. Με απρόβλεπτους δρόμους που θυμίζουν συνθήκες ζούγκλας, γεμάτα από ανθρώπινες παγίδες με αποτέλεσμα θανατηφόρα τροχαία. Χωρίς το Ριζόμυλος-Κορώνη που το πιπιλίζουν ως καραμέλα 20 χρόνια τώρα, χωρίς Καλονερό-Τσακώνα λες και η βόρεια Μεσσηνία ανήκει σε άλλο πλανήτη, την ώρα που ο δρόμος Κυπαρισσία-Φιλιατρά δεν έχει παραδοθεί επίσημα...
@ΚΑΚΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Απελπιστική η κατάσταση των οχημάτων του δημοτικού στόλου όπως τονίστηκε  στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας από την αντιπολίτευση δημιουργώντας ερωτηματικά.  Δυστυχώς το νέο μεταχειρισμένο απορριμματοφόρο έχει στο οδόμετρό του 950.000 χιλιόμετρα καθώς μπορεί κάποια στιγμή να μας αφήσει χρόνους όπως όταν ανέβηκε με τα χίλια ζόρια...στην περίφημη κόντρα της Κυπαρισσίας. Οι εργαζόμενοι σίγουρα θα δεινοπάθησαν! Φαίνεται ότι η παραλαβή του μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου, τύπου πρέσας μάρκας Mercedes  που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουλίου με το κόστος αγοράς να ανέρχεται στα 74.400,00 ευρώ ήταν πεταμένα λεφτά άραγε και πόσο θα κοστίσουν οι επιδιορθώσεις βλαβών;
@Από την σύμβουλο της αντιπολίτευσης από τα Φιλιατρά κα Τσούλου επίσης καταγγέλθηκε ότι «στις 5 Αυγούστου έγινα μάρτυρας τους εξής περιστατικού. Μου απεστάλη ένα βίντεο όπου κάποιο όχημα του δήμου διαμορφώνει ιδιωτικό χώρο. Και θέλω να ρωτήσω το εξής: Από πότε, ημέρα Σάββατο, τα οχήματα του δήμου και οι εργαζόμενοι του δήμου εργάζονται, λοιπόν, σ’ εργολαβίες ιδιωτικές; Έχετε αδειοδοτήσει ποτέ εσείς αντιδημάρχους να δίνουν το ελεύθερο να προσφέρονται όχημα και να εξυπηρετούνται κατά πως θέλουνε ανάγκες δημοτών; Τα GPS, τα λεγόμενα, του συμπολίτη μου του Φαρμάκη, σε ποιο ακριβώς συρτάρι βρίσκονται και γιατί βρίσκονται εκεί»;
@ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ; Σωρηδόν τα ερωτήματα από την αντιπολίτευση που σήκωσε το..γάντι σχετικά με τους ΧΑΔΑ και τα απορρίμματα. Καθώς η νέα παράνομη χωματερή στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας λειτουργεί πάντως στην παλιά παράνομη χωματερή που γίνεται αποκατάσταση δείχνει ότι βρήκαμε ένα μέρος να θάψουμε τα σκουπίδια μας. Όταν πανηγύρισαν ότι υπάρχει χώρος για προσωρινή διαχείριση, για εργοστάσιο διαλογής στη πηγή, για χώρο πρόσβασης στους Γαργαλιάνους τέτοια εποχή μάλλον το λησμονήσαμε. Τώρα η συμπολίτευσης έριξε τα σπασμένα στην Κυβέρνηση, αλλά η κεντρική εξουσία τα έριξε στους Δημάρχους που δεν αποφασίζουν..
@Το θετικό είναι ότι έρχεται φθινόπωρο, οπότε τα σκουπίδια δεν θα μυρίζουν, ίσως να μην ξεχειλίζουν από τους κάδους και θα πλυθούν από την βροχή. Αλλά στο Δ.Σ. Τριφυλίας επισημάνθηκε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός αποκομιδής, ο στόλος είναι γερασμένος, ενώ δημοτικός σύμβουλος ρώτησε όπως είπαμε παραπάνω για τα GPS των οχημάτων... Μακάρι να κινηθεί η κατάσταση και να προχωρήσει έστω η ανακύκλωση..
@ΚΑΚΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΤ: Την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΤ Παναγιώτη Γυφτάκη ζήτησαν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης λόγω των οξυμένων προβλημάτων στις πόλεις της Τριφυλίας σε πόλεις και χωριά της Τριφυλίας, ζητώντας να μην είναι..ισόβιος πρόεδρος από την εποχή του τότε Δημάρχου Γιώργου Σαμπαζιώτη δηλαδή για πάνω από 11 χρόνια...
@Ο Σωτήρης Μπακούρος ρώτησε επιγραμματικά: Δώσαμε λύση στην ύδρευση, δώσαμε παροχή υγιεινού και άφθονου νερού; O Δημήτρης Κουτσούλης πρόσθεσε ότι Η Τριφυλία βίωσε ένα πάρα πολύ διψασμένο καλοκαίρι και όφειλε σήμερα να είναι εδώ. Όφειλε να έχει καταθέσει την παραίτησή του! Η Ιωάννα Μαραβελή ότι Είναι τραγικό, μέσα Αυγούστου, να μένουν ξενοδοχεία, ταβέρνες και σπίτια χωρίς νερό. Ζητάω να παραιτηθεί καθώς έχει αποτύχει στο ρόλο του και ο Αλέκος Κουτρουμπής: Δεν μπορεί όλος ο δήμος να μένει χωρίς νερό, δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι, είναι το τρίτο..
@ΠΟΛΤΙΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ: Καταιγιστικές ερωτήσεις στη συζήτηση προ ημερησίας διάταξης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίο Τριφυλίας. Αιτία το υψηλό κόστος των πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και ο τρόπος που έγιναν οι αναθέσεις, με την αντιπολίτευση να αφήνει υπονοούμενα για «γνωστούς» και «φίλους» οι οποίοι φαίνεται να είχαν την μερίδα του λέοντος. Πάντως , ο δήμαρχος στην απάντησή του είπε ότι όλα έγιναν βάση της νομοθεσίας και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό όσον αφορά την ανάθεση των εκδηλώσεων, αλλά η αντιπολίτευση δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που δόθηκαν. 
@ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ: Πολλά τα θέματα λοιπόν. Υψηλούς τόνους για το σάπιο δίκτυο στο Σύνδεσμο Ύδρευσης διατήρησε ο κ. Κυριακουλόπουλος που έχει διατελέσει Πρόεδρος στο φορέα, ενώ κάποια στιγμή σημειώθηκε κόντρα Κατσίβελα-Ανδρινόπουλου για την ανάρτηση προεκλογικών δαπανών στην Διαύγεια και το κερασάκι ήρθε στο τέλος με αιχμηρά αποστροφή του επικεφαλής της μειοψηφίας. Άντε και καλό φθινόπωρο..

           ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ 2ο SUMMER CAMP ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο summer camp  που διοργάνωσε ο δραστήριος Αθλητικός σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσίας  (μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) από τις 29/08/17 έως τις 2/09/17 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κυπαρισσίας με την συμμετοχή σωματείων.
 Το αγωνιστικό Σεμινάριο πραγμαοτποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Κορεάτη Master Kang Jong-Kil ,τον Γερμανό Maxim Wedrich και του ομοσπονδιακού προπονητή της Ολυμπιάδας 2004 Master Γκότσης Αλέξανδρος. Συνεργαζόμενοι σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα πλαισίωσαν αυτό το πενθήμερο αγωνιστικό σεμινάριο με σκοπό την προετοιμασία τους για την προσεχή αγωνιστικήσεζόν. Στο πρόγραμμα του 2nd summer camp συμμετείχαν επίσης οι εκπαιδευτές Σωτηρόπουλος Ιωάννης (καθ. φυσικής αγωγής), η Μαρσλασκα Χριστίνα (δασκάλα yoga) και η Θεοδωροπουλου Γεωργία (ψυχολόγος). 
Οι προπονητές του συλλόγου Δικαιος Παναγιώτης , Αλεξόπουλος Παναγιώτης (πρωταθλητής Ελλάδος), Δικαιος Δημήτρης, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο (Α.Σ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ , Α.Σ ΔΥΝΑΜΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ , Α.Σ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, Γ.Α.Σ ΑΡΓΟΥΣ ), και τον σύλλογο ολυμπιων Ρώμη με προπονήτρια την Σακαλή Μαρί καθώς τους υποστηρικτές, και τους χορηγούς της διοργάνωσης καθώς και τον Δήμο Τριφυλίας που συμμετέχει ως συνδιοργανωτής σε όλη αυτή την διοργάνωσης.
Στην τελετή λήξη του σεμιναρίου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Προπονητές των φιλοξενούμενων συλλόγων και τον Κορεάτη μάστερ από τους εκπροσώπους του Δήμου όπως το Δήμαρχο κ. Κατσίβελα, τον Αντιδήμαρχο κ. Μερκούρη, τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Τσίγγανο, τον Πρόεδρο του φορέα Αθλητισμού κ. Τσαλαμανδρή, ενώ πλακέτες απονεμήθηκαν στο πρώην πρόεδρο του φορέα κ. Ζαχ. Κανελλόπουλο, στους ομοσπονδιακό προπονητή, ενώ μετάλλια δόθηκαν στους αθλητές που συμμετείχαν για την συμμετοχή τους. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου