Μια από τις πιο ενοχλητικές μυρωδιές που μένει στα χέρια είναι αυτή
μετά το καθάρισμα των ψαριών.
Υπάρχει μια δοκιμασμένη λύση που θα σας απαλλάξει από την άσχημη μυρωδιά την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας ψάρια.
Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνετε για να μην
μυρίσουν τα χέρια είναι προτού ξεκινήσετε με το καθάρισμα των ψαριών να
τρίψετε τα χέρια σας με αλάτι. Ο λόγος είναι ο εξής σημαντικός: Το
θαλασσινό αλάτι αποτρέπει τη χαρακτηριστική και έντονη μυρωδιά των
ψαριών να εισχωρήσει στο δέρμα.
Πάρτε αρκετή ποσότητα αλατιού και τρίψτε τα χέρια σας όπως θα κάνατε αν τα πλένατε με σαπούνι.
Επιμείνετε στην περιοχή γύρω από τα νύχια όπου μένει περισσότερο η μυρωδιά. Αν μετά το καθάρισμα νομίζετε ότι έχει μείνει κάποια μυρωδιά τότε δοκιμάστε να πλύνετε τα χέρια σας με λίγη ποσότητα μαλακτικού ρούχων. Η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.
Υπάρχει μια δοκιμασμένη λύση που θα σας απαλλάξει από την άσχημη μυρωδιά την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας ψάρια.
Πάρτε αρκετή ποσότητα αλατιού και τρίψτε τα χέρια σας όπως θα κάνατε αν τα πλένατε με σαπούνι.
Επιμείνετε στην περιοχή γύρω από τα νύχια όπου μένει περισσότερο η μυρωδιά. Αν μετά το καθάρισμα νομίζετε ότι έχει μείνει κάποια μυρωδιά τότε δοκιμάστε να πλύνετε τα χέρια σας με λίγη ποσότητα μαλακτικού ρούχων. Η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.