30.5.19

ΔΗΜ.ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες υπήρξα πάντα στην ζωή μου διαυγής και κρυστάλλινος ποτέ δεν κρύφτηκα και δεν υπεκφευγα  στα μεγάλα προβλήματα του τόπου πάντα έδινα το παρόν  με γνώμονα το κοινό συμφέρον του λαού και του τόπου,έτσι και τώρα θα το πράξω.
Την Κυριακή θα κληθούμε να πάρουμε θέση με την ψήφο μας για την εκλογή του ''νέου'' δημάρχου  ,μιλάμε ήδη για την εκλογή  ''ΝΕΟΥ'' δημάρχου και νέου δημοτικού συμβουλίου ,αν ήταν να πάμε με το παλιό τι νόημα είχε να χαλάσουμε τις καρδιές μας ? έτσι και αλλιώς όλοι οι υποψήφιοι φίλοι είμαστε  και φίλοι θέλω να πιστεύω θα συνεχίσουμε να είμαστε για το καλό του τόπου.Πρέπει να αφήσουμε την πρώτη απογοήτευση η την πικρία που πιθανόν να διακατέχει κάποιους για τα πρώτα αποτελέσματα και να κοιτάξουμε μπροστά για την μεγάλη ''ΑΛΛΑΓΗ'' που πρέπει να γίνει .
Συμμετείχα απο την πρώτη στιγμή στις διαβουλεύσεις για τους σχηματισμούς συνδυασμών , η πρώτη δέσμευση όλων ήταν και παραμένει για μένα ,όποιος εκ των υποψήφιων περάσει στο δεύτερο  γύρο οι επιλαχόντες θα τον στηρίξουν έναντι του πρώτου απερχόμενου δημάρχου.
Αυτή την δέσμευση κρατώ και θυμίζω ,υπερψηφίζω για τον δεύτερο γύρο τον φίλο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΑ  για νέο δήμαρχο Πύλου Νέστορος .
Εκλογές κάνουμε για να αλλάξουμε πρόσωπα και όχι να φέρουμε τα ίδια , ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΙΠΟΝ 

Μετά τιμής 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ .Γ.ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου