17.7.19

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Το "παράπονο" του Σωτήρη Αποστολόπουλου

 Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Μεσσηνία με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουντρούκα "Πελοποννησιακή Συμμαχία " εκφράζει την πικρία του (και δικαίως ) για το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών 

Δείτε την ανάρτηση

Το εκλογικό σύστημα έκανε και πάλι το θαύμα του....με τις καραμπόλες του. Με άφησε άδικα εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου τη στιγμή που ο συνδυασμός μας πήρε περισσότερες ψήφους στη Μεσσηνία απ΄ ότι στην Κορινθία (Μεσσηνία 3.580 ψήφους, Κορινθία 3.498 ψήφους). 
Εύχομαι καλή επιτυχία στον φίλο Γκιλίτση από την Κόρινθο με την οικογένεια του οποίου μας συνδέει πολύχρονη φιλία. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν στη Μεσσηνία το συνδυασμό μας και με έφεραν στην πρώτη θέση. Τέλος, να ευχηθώ την επόμενη φορά να μην χρειαστούν δυο μήνες να βγουν τα αποτελέσματα. Μπορεί να έχασα με άδικο τρόπο τη συμμετοχή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα παραμείνω ενεργός, όμως, στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι της Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου