6.12.19

Πανηγυρική επανέναρξη του "Καφέ της Χαράς"

Είναι γεγονός. Παραμονή Πρωτοχρονιάς - όπως λέει και τρέϋλερ του σταθμού - ανοίγει τις πόρτες του το γνωστό μας  " Καφέ της Χαράς"  και θα περιμένει να δεχθεί τους πελάτες του.
Με νέα σκηνικά και ορισμένες τροποποιήσεις, παραμένει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με τους ίδιους συγγραφείς (Χάρης Ρώμας, Άννα Χατζησοφιά), τους περισσότερους από τους γνωστούς πρωταγωνιστές του τότε και πολλούς από τους μικρούς του τότε, που σήμερα είναι μεγάλοι.Αυτό είναι άλλωστε και το θέμα του σήριαλ. Τι κάνουν σήμερα η Χαρούλα, ο δήμαρχος Πώποτας, ο Φατσέας και οι άλλοι στο γνωστό μας Κολοκωτρονίτσι.
Λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Η ιστορία δεν επικεντρώνεται στον Περίανδρο Πώποτα και στη Χαρά, αλλά στα παιδιά τους, τη Βάλλια και τον Μανωλάκη που μεγάλωσαν. Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Έφη Ρασσιά συνεχίζουν λοιπόν κανονικά, όχι όμως και η Ελένη Λιάσκα και ο Δημήτρης Τσακαλάς που υποδύονταν τη Γωγώ και τον Μπίλι.
 Νέα είσοδο στο σίριαλ θα κάνει η Ζέτα Δούκα, η οποία θα παίξει σχεδόν σε όλα τα επεισόδια, αφού θα υποδύεται το νέο πρόσωπο στη ζωή του Περίανδρου. 
Η Ρένια Λουιζίδου, επειδή όταν γράφτηκαν τα πρώτα δώδεκα σενάρια, είχε ακόμη τη δέσμευση με τον Alpha για το «Σόι» έχει συμφωνήσει να παίξει σε πέντε επεισόδια, με προοπτική να γίνει μόνιμος ο ρόλος της από ένα σημείο και μετά.
Οι υπόλοιποι κάτοικοι του Κολοκωτρονιτσίου θα κάνουν μικρότερα ή μεγαλύτερα περάσματα από το σίριαλ, ενώ θα επιστρέψει και η Σοφία Μουτίδου που δεν συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ακόμα και ο "Τρελαντώνης" Χάρης Γρηγορόπουλος που παίζει στο «Έλα στη θέση μου» και η Χριστίνα Τσάφου που εμφανίζεται στην  «Πολυκατοικία» έχουν πάρει έγκριση από τα κανάλια τους και θα κάνουν γκεστ εμφανίσεις. Ειδική συμμετοχή θα έχει και η αδελφή του Πώπο1τα  Μαρία Κανελλοπούλου. Από την προηγούμενο καστ, αυτοί που θα παίξουν σε όλα τα επεισόδια είναι ο Χάρης Ρώμας και η Τζόυς Ευείδη, ενώ στην ομάδα θα προστεθεί και η Μαίρη Ραζή.
Στο νέο «Καφέ της Χαράς» θα παίξουν όμως και πολύ νέοι ηθοποιοί που είναι γνωστοί κυρίως από το θέατρο, όπως είναι ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο Αντώνης Καλομοιράκης, η Εύη Κολιούλη και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.
Ο ΑΝΤ1 έχει δώσει το ΟΚ στους συγγραφείς να γυριστούν 25 επεισόδια. Ωστόσο, αν πάει καλά, θα συνεχίσει και τη σεζόν 2020 – 2021.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου