9.3.20

Μπαράζ εμπρησμών σε διάφορες περιοχές της Αττικής το βράδυ

ΠυροσβεστικήΑυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και υπαίθριος χώρος καφετέριας έγιναν στόχοι εμπρηστών, με την Πυροσβεστική να βρίσκεται σε εγρήγορση όλη τη νύχτα.
Δύσκολη αποδείχθηκε η νύχτα για τους άνδρες της Πυροσβεστικής, καθώς σε διάφορα σημεία της Αττικής σημειώθηκε σωρεία εμπρησμών, οχημάτων αλλά και μιας καφετέριας.

Πυρπολήθηκαν αυτοκίνητα στην Αθήνα και στον Πειραιά
Το ένα από τα περιστατικά σημειώθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε καφετέρια της περιοχής. Σε κοντινή απόσταση ωστόσο, όπου διαμένει αστυνομικός, προκλήθηκε φωτιά στο αυτοκίνητο του εν λόγω αστυνομικού, η οποία εξαπλώθηκε και σε άλλα τέσσερα αυτοκίνητα, αφού όπως ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, προκλήθηκε διαρροή βενζίνης από το πρώτο όχημα, η οποία έφτασε στα παρακείμενα οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, με εννέα άνδρες.
Αυτοκίνητο ήταν ο στόχος εμπρηστών και στο Κερατσίνι, όπου για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, ενώ στην περιοχή του Ζωγράφου, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα από τις φλόγες να προκληθούν ζημιές και σε δεύτερη μοτοσυκλέτα που ήταν σταθμευμένη κοντά στο σημείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με εννέα πυροσβέστες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου