10.3.20

Καταδίωξη με πυροβολισμούς και τρεις συλλήψεις στην Κηφισιά

Οι αστυνομικοί στην Κηφισιά πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, ενώ από τα τέσσερα άτομα που εγκατέλειψαν τρέχοντας το αυτοκίνητο, συνελήφθησαν οι τρεις.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε στην Κηφισιά όταν διερχόμενο όχημα δεν σταμάτησε σε έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος αγνόησε το σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα με τους άνδρες της ΔΙΑΣ να ζητούν ενισχύσεις και αμέσως μετά να ξεκινά καταδίωξη.
Το όχημα εντοπίστηκε στο ύψος του νεκροταφείου Κηφισιάς, ενώ οι επιβαίνοντες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, όπως αναφέρει το lawandorder.gr.
Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, ενώ από τα τέσσερα άτομα που εγκατέλειψαν τρέχοντας το αυτοκίνητο, συνελήφθησαν οι τρεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τέσσερις Ρομά ήταν μισθωμένο, με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής να διερευνά το ενδεχόμενο να ετοίμαζαν κάποια ληστεία ή άλλη έκνομη ενέργεια, αφού έχει γίνει σύνηθες κακοποιοί να χρησιμοποιούν μισθωμένα αυτοκίνητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου