Γιατί;
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες η κατανάλωση ελαιόλαδου, συμβάλει στην αύξηση της καλής χοληστερίνης και ταυτόχρονα στη μείωση της κακής.
Τι συμβαίνει όμως όταν όταν το ελαιόλαδο συναδυάζεται με ντομάτα;
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Free Radical Biology and Medicine έδειξε ότι το ελαιόλαδο αύξησε την αντιοξειδωτική δράση του λυκοπενίου στις ντομάτες.
Γεγονός που ο συνδυασμός των 2 δημιουργούν την τέλεια υπερτροφή και σημαντικό σύμμαχο και φίλο της υγείας μας.