10.5.18

Ημιτελικός EUROVISION: απόψε το Β' μέρος

Δεύτερη ημιτελική βραδιά απόψε 10μμ στον 63 ο διαγωνισμό της EUROVISION

Θα διαγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι χώρες:
 
1. Νορβηγία  
2. Ρουμανία  
3. Σερβία  
4. Σαν Μαρίνο  
5. Δανία  
6. Ρωσία 
7. Μολδαβία  
8. Ολλανδία
9. Αυστραλία
 
10. Γεωργία  
11. Πολωνία  
12. Μάλτα  
13. Ουγγαρία  
14. Λετονία  
15. Σουηδία  
16. Μαυροβούνιο  
17. Σλοβενία και  
18. Ουκρανία.
Στον τελικό του Σαββάτου 12 Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά εκπρόσωποι από 26 χώρες:  οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς (δέκα από κάθε βραδιά), οι αποκαλούμενοι «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Πορτογαλία.
Τηλεθέαση στα μεγέθη ... σαρβάϊβορ "κτύπησε" η ΕΡΤ1 το βράδυ της Τρίτης με τη μετάδοση του Α' ημιτελικού των τραγουδιών στη Eurovision. Εκτοξεύτηκε στο 22.3% μέσο όρο που σημαίνει πως είχε και πιο κάτω, αλλά και μεγαλύτερα μεγέθη. Ιδιαίτερα το μισάωρο που μεταδόθηκαν τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου η τηλεθέαση ανέβηκε. Το ίδιο συνέβη και την ώρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Απόψε Πέμπτη που θα μεταδοθεί ο Β' ημιτελικός - χωρίς ενδιαφέρουσα συμμετοχή - τα ποσοστά αναμένεται να είναι χαμηλότερα. Αντίθετα ο τελικός του Σαββάτου θα πρέπει να ξεπεράσει το 22% της Τρίτης. Κι αυτό γιατί η συμμετοχή της Ελένης  Φουρέϊρα στον τελικό θα φέρει και πάλι υψηλή τηλεθέαση. 
Όπως δήλωσε η ίδια «η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, αλλά είμαι εκπρόσωπος της Κύπρου». Και φυσικά θα υποστηριχθεί από την Αλβανία που είναι ο τόπος καταγωγής της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου