10.6.18

Ο Σαλάχ επέστρεψε και πάει Μουντιάλ

Χαρμόσυνα μηνύματα για την εθνική Αιγύπτου και τους ποδοσφαιρόφιλους γενικότερα, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
Το νέο μεγάλο αστέρι ο Μο (από το Μοχάμεντ) Σαλάχ προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και προετοιμάζεται πλέον για το Μουντιάλ.
Ο ηγέτης της ομάδας δεν γινόταν να χάσει την μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη.
 Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία δημιουργήθηκε κλίμα ευφορίας και αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του όταν μπήκε πάλι στις προπονήσεις.
Ο Σαλάχ δεν είναι μόνο καλός … μπαλαδόρος. 
Με το αδιάκοπο και ουσιαστικό φιλανθρωπικό του έργο, αποδεικνύει ότι εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και υψηλού επιπέδου άνθρωπος. H πιο πρόσφατη ενέργεια του ήταν να εκταμιεύσει 330.000 λίρες προκειμένου να αγοραστεί η γη και να δημιουργηθούν οι υποδομές ώστε οι κάτοικοι της ιδιαίτερης πατρίδας του, του χωριού Ναγκρίγκ στην επαρχία Γκάρμπια της αφρικανικής χώρας, να έχουν καθαρό νερό.
Ο 26χρονος Αιγύπτιος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει πετύχει 43 τέρματα, σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, για λογαριασμό της Λίβερπουλ την σεζόν 2017-18.

ΠΗΓΗ iapopsi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου