"Είχε μουσακά, γιαούρτι και καφέ ελληνικό σαν δικά τους προϊόντα" καταγγέλλει ιδιοκτήτης εστιατορίου και ξενοδόχος στην Κέρκυρα.
Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι εστιάτορες στη χώρα μας, με την προσπάθεια των γειτόνων να διεκδικήσουν ένα παραδοσιακό έδεσμα.
Σε έκθεση γαστρονομίας στο Βερολίνο, στο περίπτερο της πΓΔΜ υπάρχει επιγραφή "Μακεδονική κουζίνα".
Ο Ανέστης Παϊπέτης, ιδιοκτήτης εστιατορίου/ξενοδοχείου στην Κέρκυρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 καταγγέλλει ότι το περίπτερο "έκανε διαφήμιση τη μακεδονική κουζίνα των Σκοπίων, όχι σαν FYROM, σαν Μακεδονία. Είχε μουσακά, γιαούρτι και καφέ ελληνικό σαν δικά τους προϊόντα".
Σε έκθεση γαστρονομίας στο Βερολίνο, στο περίπτερο της πΓΔΜ υπάρχει επιγραφή "Μακεδονική κουζίνα".
Ο Ανέστης Παϊπέτης, ιδιοκτήτης εστιατορίου/ξενοδοχείου στην Κέρκυρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 καταγγέλλει ότι το περίπτερο "έκανε διαφήμιση τη μακεδονική κουζίνα των Σκοπίων, όχι σαν FYROM, σαν Μακεδονία. Είχε μουσακά, γιαούρτι και καφέ ελληνικό σαν δικά τους προϊόντα".