13.9.19

Τα πρατήρια με "φτηνά.καύσιμα" τώρα στο κινητό μας

Πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να ενημερώνεστε από το κινητό σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για τις τιμές των υγρών καυσίμων στα πρατήρια όχι μόνο της περιοχής, αλλά όλης της Ελλάδας; 
Η ιδέα έχει πάρει σάρκα και οστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπου ο λέκτορας στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Ιδρύματος κ. Φώτης Κόκκορας κατασκεύασε με τη βοήθεια φοιτητών, μία εφαρμογή για κινητά, τη fuelgr η οποία συγκεντρώνει ήδη πάνω από 100.000 χρήστες!
Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την έρευνα και την καινοτομία στα Πανεπιστήμια. Όμως αυτές οι δύο λέξεις είναι ίσως η καθημερινότητα στα Ιδρύματα της χώρας και πολύ δε περισσότερο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Το  magnisianews.gr βρέθηκε στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην 84η Διεθνή.Εκθεση Θεσσαλονίκης και παρουσίασε κάποιες λεπτομέρειες. 
Το fuelGR ξεκίνησε από το ΤΕΙ Θεσσαλίας το 2013, το οποίο ενσωματώθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και γρήγορα έγινε η κορυφαία εφαρμογή ενημέρωσης για βενζινάδικα και τιμές καυσίμων στην Ελλάδα! Βραβευμένη από το ΤΕΕ και μόνιμα στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία της στο Google Play Store, έχει πολλές δεκάδες χιλιάδες πιστούς χρήστες που αναγνωρίζοντας την ποιότητα και τη χρησιμότητά της, σε συνδυασμό και με την συνεχή υποστήριξη από την ομάδα ανάπτυξης, έγραψαν γι’αυτή διθυραμβικές αξιολογήσεις στο Play Store και έδωσαν τη μέγιστη βαθμολογία.
Με εμμονή στην ακρίβεια, το fuelGR παρέχει μηχανισμούς για 100% έγκυρη πληροφόρηση και χαρτογραφεί συστηματικά το σύνολο των εγγεγραμμένων στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων πρατηρίων της χώρας. Πέρα από ενημέρωση προς καταναλωτές, η ομάδα του fuelGR έχει τα δεδομένα και την τεχνογνωσία να παράσχει εξειδικευμένες υπηρεσίες data mining και analytics γύρω από την Ελληνική αγορά καυσίμων.
Η εφαρμογή λειτουργεί στα κινητά τηλέφωνα, android, i phone, αλλά και στους σταθερούς υπολογιστές. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε στο κινητό σας από το Play Store πληκτρολογώντας fuelGR ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα fuelgr.gr.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου