15.11.19

Την Δευτέρα αναλαμβάνει η "νέα" ΕΝΠΕ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) θα συνεδριάσει την Δευτέρα το πρωί, στα γραφεία της Ένωσης, στην Αθήνα, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Εκεί θα ξεκαθαρίσει αν κληθεί να αναλάβει κάποιο πόστο η κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου, περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας, που εξελέγη μέλος του συμβουλίου.

Όπως είναι γνωστό στις αρχαιρεσίες, με ποσοστό 70,9% εξελέγη πρόεδρος της Ένωσης ο κ. Απ. Τζιτζικώστας.

Για την εκλογική του επιτυχία έγραψε στο τουϊτερ

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους της χώρας για το ισχυρό 70,9% που έλαβε ο συνδυασμός μας «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» στις σημερινές εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Με τις εκλογές στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας κάνουμε το πρώτο βήμα για να βάλουμε τις Περιφέρειες στο επίκεντρο της πολιτικής. Σύγχρονες και Ισχυρές Περιφέρειες μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά!

»Η ώρα της μετάβασης από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση είναι τώρα. Στην πρόκληση αυτή για Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες δηλώνω παρών με την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Ενωμένες οι Περιφέρειες προχωράμε μπροστά!»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου