15.8.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Δημοτικό Στάδιο Παραλίας Διαφήμιση ή Δυσφήμηση;


Τα τελευταία χρόνια  έχομε γίνει μάρτυρες ,όλοι όσοι πηγαίνομε στο Δημοτικό  Στάδιο της πόλης μας, μιας απαράδεκτης κατάστασης.
Αθλητικοί χώροι που  μόνο για ανθρώπους δεν κάνουν. Όλα βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, από το αθλητικό χώρο έως τις εγκαταστάσεις υποδομής.
Το αποκορύφωμα  όμως  είναι ότι οι επισκέπτες που έρχονται  όταν αντιμετωπίζουν στο ποδόσφαιρο την ομάδα της πόλης μας την «Μαύρη Θύελλα» φεύγοντας αναφέρονται με τα χειρότερα λόγια για την κατάσταση του δημοτικού σταδίου και γίνονται έτσι δικαιολογημένα οι χειρότεροι «δυσφημιστές» αυτής της πανέμορφης πόλης. Και όλα αυτά γιατί;
Γιατί ο δήμαρχος αυτής της πόλης ο κ. Νίκας αδυνατεί να καταλάβει ότι Αθλητισμός και Πολιτισμός είναι ίδια πράγματα, αλλά  τα ξεχωρίζει. Δεν διαθέτει τίποτα για τον αθλητισμό του δήμου μας με αποτέλεσμα να γελούν οι επισκέπτες της πόλης μας με τις απαράδεκτες αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτουμε.
 Και για να μην ξεχνιόμαστε να το αποτέλεσμα. Η κορυφαία ομάδα του νομού μας δεν ανεβαίνει στην Β΄ Εθνική εξαιτίας του απαράδεκτου αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου της πόλης μας γιατί ο κ. δήμαρχος  εδώ και χρόνια το έχει τελείως ξεχάσει. Αφήστε τα επικοινωνιακά τρυκ δήμαρχε, με φωτογραφίες που παραλαμβάνετε εισιτήρια διαρκείας της Μαύρης Θύελλας, γιατί σε λίγο με τη στάση σας δεν θα υπάρχει αυτή η ομάδα.
Τα κονδύλια του αθλητισμού που πηγαίνουν κ. Δήμαρχε;
Η Καλαμάτα μας δεν έχει ανάγκη από κεντρικές πλατείες(που καταστρέφετε και έργα τέχνης) , μέγαρα και μεγαλοϊδεατισμούς με σπάταλα φεστιβάλ χορού!!!
Έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε και από αθλητικούς χώρους, προσεγμένους και λειτουργικούς, που θα μπορούν να γυμνάζονται σωστά οι δημότες και οι αθλητές αυτής της πόλης και όχι μόνο(ας μην ξεχνάμε πόσοι και πόσοι αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, έκαναν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εδώ).
Και για να γίνει αυτό κ. Νίκα χρειάζονται άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό.
Δυστυχώς εσείς είστε μόνο για λόγια. Και η Καλαμάτα μας αντί να διαφημίζεται για της αθλητικές εγκαταστάσεις της, όπως γινόταν μέχρι που γίνατε εσείς Δήμαρχος, συνεχώς με την απραξία σας τη  ΔΥΣΦΙΜΗΖΕΤΑΙ ….
 
Μάκης Μουτεβελής
Υπευθ. Αθλητικού Φορέα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου