2.3.18

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Επιχειρηματικές δραστηριότητες

Το απόγευμα του Σαββάτου (3 Μαρτίου), τα μέλη της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» θα συναντηθούν στην στο ξενοδοχείο Elite, με σκοπό να παρουσιαστεί το πλαίσιο δράσης της πρωτοβουλίας, το όραμα, οι αξίες και οι στόχοι της. Τα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» θα γνωστοποιήσουν την πρωτοβουλία αυτή σε εν δυνάμει νέα μέλη από την Πελοπόννησο.
Στην Καλαμάτα λειτουργούν και παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας οι εξής επιχειρήσεις – μέλη της πρωτοβουλίας:
• Παπαδημητρίου AE, με πολλά προϊόντα, όπως η μαύρη σταφίδα, το βαλσαμικό ξύδι, οι μουστάρδες κ.ά. και
• ΑΓΑΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η οποία παράγει τομάτες διαφόρων τύπων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με τη χρήση της μεθόδου της υδροπονίας.
Για την εκδήλωση ο δήμαρχος Καλαμάτας είχε προ ημερών συνάντηση με τον επιχειρηματία Κώστα Παπαδημητρίου
Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και η εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας σχετικά με το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις, προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα: Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο, που διεξάγει αποκλειστικά η εταιρεία ελέγχων & πιστοποιήσεων Eurocert A.Ε., βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.
Η πρωτοβουλία αυτή θέτει υπό τη σκέπη της σχεδόν 5.000 Έλληνες εργαζομένους και αντιστοιχούν σ' αυτήν ελληνικά προϊόντα αξίας πάνω από 2 δισ. ευρώ, που πωλούνται κάθε χρόνο με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου