12.6.18

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Ο Γιαν. Διακογιάννης πρώτος καλεσμένος της ΕΡΤ

Με Γιάννη Διακογιάννη κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» στην ΕΡΤ1.  Φυσικό, αφού  ήταν ο πρώτος εκφωνητής αγώνων Μουντιάλ στο τότε ΕΙΡΤ και έχει περιγράψει αγώνες και αγώνες στην πολύχρονη καριέρα του. 
Τώρα, ως  καλεσμένος, θα κάνει πρεμιέρα στη βραδινή εκπομπή της Τετάρτης  (10μμ)  – μία μέρα πριν την πρεμιέρα της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.  

Τα προγράμματα της ΕΡΤ για 31 ημέρες (από 14 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου), θα έχουν άρωμα Μουντιάλ με τις μεταδόσεις και τις ειδικές εκπομπές της  ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ3, της ΕΡΤHD, της υβριδικής πλατφόρμας και του  διαδικτύου. Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναδούν από την ΕΡΤ Hybrid  και το ert.gr τους αγώνες που επιθυμούν.
Η ΕΡΤ1 θα είναι το κύριο κανάλι των μεταδόσεων των αγώνων, (συνολικά είναι 64) με πρεμιέρα την Πέμπτη με την τελετή έναρξης στις 5.30μμ και τη μετάδοση του αγώνα Ρωσία – Σαουδική Αραβία στις 6μμ από το Στάδιο Λουζνίκι της Ρωσικής πρωτεύουσας. Στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, από 25 έως 28 Ιουνίου, μπαίνει στο παιχνίδι και η ΕΡΤ2 με τη μετάδοση των αγώνων που διεξάγονται ταυτόχρονα 5μμ και 9μμ, παράλληλα με την ΕΡΤ1.
Κάθε βράδυ, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3 θα μεταδίδουν σε μαγνητοσκόπηση αγώνες. Επίσης, κάθε πρωί στις 11, η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει σε μαγνητοσκόπηση έναν αγώνα της προηγούμενης ημέρας.
Ειδικές εκπομπές
Στην πρώτη φάση, στις 5μμ και στις 8μμ η ΕΡΤ1 θα παρουσιάζει την εκπομπή  «Μικτή Ζώνη», ως pre game και post game των αγώνων του προγράμματος. Παρουσιαστές θα είναι οι Π. Μαυρογιαννίδης, Βασ.    Μπακόπουλος και Κατερίνα Αναστασοπούλου.
Η κλασική βραδινή εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ» με την ανασκόπηση όλης της ημέρας, ειδικά θέματα, ρεπορτάζ και καλεσμένους θα μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 11μμ – όταν θα έχουν τελειώσει οι αγώνες  - με παρουσιαστές τους Γ. Λυκουρόπουλο και Περ. Μακρή.
Επίσης, από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, στην ΕΡΤ3 θα μεταδίδεται καθημερινά, καθώς και τα Σαββατοκύριακα, η αθλητική εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ πάει Μουντιάλ!», με παρουσιαστές τους Πάν. Μπλέτσο, Γ. Τραπεζανίδη και Δημ. Δραγώγια.
Οι περιγραφές
Στα γήπεδα της Ρωσίας θα βρεθούν για τα σημαντικότερα παιχνίδια της διοργάνωσης έξι απεσταλμένοι της ΕΡΤ. Είναι οι Ιωσήφ Νικολάου, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Β.  Μπακόπουλος, Γιώργ. Τραπεζανίδης, Γιάν. Αναγνωστόπουλος και Γ. Χαϊκάλης, ενώ μόνιμη ανταπόκριση από τη Μόσχα για όλες τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ θα δίνει καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ο Ιωσήφ Νικολάου. 
Αγώνες θα περιγράφουν από στούντιο στην Αθήνα και οι Ηλ. Χριστογιαννόπουλος, Περ. Μακρής, Μίλτ. Θεοδοσίου, Γιάν. Σαντοριναίος, Νίκ. Οικονομόπουλος και Κ.  Χαλβατσιώτης.

Διαθέσιμες για τους φιλάθλους θα είναι από 14 Ιουνίου στο ert.gr όλες οι εκπομπές και οι μεταδόσεις αγώνων για όσους δεν προλαβαίνουν τις απ΄ευθείας, που δεν θέλουν να χάσουν ούτε στιγμή από το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου