9.10.16

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Νίκος Καρανίκας μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη


Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο Νίκος Καρανίκας μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη
Το περιοδικό πέρασε στην αντεπίθεση - Όπως θα ακούσετε στο video, ο Νίκος Καρανίκας - μεταξύ άλλων - εκθειάζει την αγαπημένη του Ελένη, χαρακτηρίζοντας την «όμορφη, ευγενική, διακριτική»...


Την έντονη αντίδραση της διεύθυνσης του περιοδικού DownTown προκάλεσε η τοποθέτηση του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα ότι τα όσα είπε στη συνέντευξή του, που φιλοξενείται στο περιοδικό, για την Ελένη Μενεγάκη ήταν προϊόν ιδιωτικής συζήτησης.
Σε απάντησή της η διεύθυνση του περιοδικού υποστηρίζει από την πλευρά της ότι ο κ. Καρανίκας δεν διευκρίνισε από την αρχή ότι πρόκειται για μια συζήτηση off the record προσθέτοντας ότι «μάλιστα μας ζήτησε να μην αναφέρουμε όλα όσα είπε, πράγμα που θα ήταν έτσι κι αλλιώς αδύνατο, αφού η συνέντευξη με την δημοσιογράφο διήρκησε περισσότερα από 40 λεπτά».
Η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο κανάλι Epsilon έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη.
Όπως θα ακούσετε και στο video, ο Νίκος Καρανίκας -μεταξύ άλλων- εκθειάζει την αγαπημένη του Ελένη, χαρακτηρίζοντας την «όμορφη, ευγενική, διακριτική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Δεν είμαι ο μόνος που εξέφρασα δημόσια τον θαυμασμό μου στην Ελένη Μενεγάκη. Όλη η Ελλάδα την αγαπά. Αν ανοίξει κάποιος έναν κατάλογο και πληκτρολογήσει τυχαία ένα όνομα, εννιά στους δέκα θα απαντήσουν ότι είναι φαν της. Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου.Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην τηλεόραση μέχρι τη μέρα που θα βαρεθεί η ίδια». 

Δείτε το βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου