9.7.16

Γάμος σε μέρα ΠΑΣΟΚ με "άρωμα" από ΝΔ και...ΠΑΟΚ

Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 150 άτομα.

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει στις 3 Σεπτεμβρίου ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος με την Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Όπως αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο γάμος θα γίνει στον Πλαταμώνα και παρόντες θα είναι φίλοι, συγγενείς, πολιτικοί και επιχειρηματίες που δεν θα ξεπερνούν όμως τα 150 άτομα.
Το ζευγάρι θα παντρέψει η Γιούλη Στυλιανίδη, πρώην σύζυγος του πρώην υπουργού Ε. Στυλιανίδη και ο Λ. Αγγελίδης, επιστήθιος φίλος του γαμπρού.
Η Σόνια Σαββίδη είναι το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη και σύμβουλος στις επιχειρήσεις του.

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ! Βγήκε με μίνι και στρινγκάκι και προκάλεσε χάος στους δρόμους!

Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ! 

Βγήκε με μίνι και στρινγκάκι και προκάλεσε  "κόλαση"  στους δρόμους!

Δείτε το Βίντεο !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - "Καταδρομική" είσοδος τραγουδιστή σε πανηγύρι !!!

 Στο βίντεο του Cyclades24.gr η είσοδος του τραγουδιστή από το 6:30 και μετά 


Την τιμητική του είχε την Παρασκευή το βράδυ το χωριό του Γαλησσά στη Σύρο “όπου γιόρταζε η τοπική ενορία της «Καρδίας του Ιησού» και συνδυάστηκε με γλέντι στο χωριό.
Το γλέντι περιλάμβανε…Χρήστο Φιοράντη και την ομάδα του! Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένους τραγουδιστής από την Τήνο έχει γίνει γνωστός για τις πρωτοποριακές εισόδους του!
Και εκεί που όλοι περίμεναν το Χρήστο Φιοράντη να εμφανιστεί στην σκηνή, εκείνος εμφανίστηκε στο γλέντι πάνω σε μπουλντόζα, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοικτό… 

cyclades24.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του EURO 2016 άρχισε

Τα Νο 7 θα κρίνουν τον τελικό; 
Ο Σάντος ή Ντε Σάμπ;  
 Γαλλία ή Πορτογαλία; 

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απασχολούν τους φιλάθλους για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Όχι μόνο στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο. 

Ας αρχίσουμε με τα τυπικά:

Το euro 2016 ολοκληρώνεται Κυριακή βράδυ. θα γίνει στο Παρίσι, στο στάδιο Σταντ ντε Φράνς, όπου διεξήχθη κι ο τελικός του Μουντιάλ το 2000 (τότε που ο Ζιντάν έδωσε κεφαλιά σε αντίπαλό του και αποβλήθηκε). Αντίπαλοι θα βρεθούν η διοργανώτρια Γαλλία και η έκπληξη του τουρνουά Πορτογαλία. Στις 10μμ, ώρα Ελλάδος, θα σφυρίξει σέντρα ο διαιτητής με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και χιλιάδες δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Έτσι τα βλέμματα εκατομμυρίων τηλεθεατών θα δουν τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο.
Κι αν η τηλεθέαση στην Ελλάδα στους δύο ημιτελικούς η τηλεθέαση έφτασε το 45% ,κατά μέσο όρο, εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει τώρα. Σε όλο τον πλανήτη περίπου 150 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν κάθε αγώνα ζωντανά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, ενώ σε 300 εκατ. τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν τον τελικό.Σύμφωνα με τα στοιχεία της UEFΑ τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανήλθαν στα 1,1 δισ. δολάρια ενώ στα 224 εκατ. δολάρια ανήλθαν τα έσοδα από τις χορηγίες.
Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τα έσοδα από την διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας έφτασαν το 1,93 δισεκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 1,05 δισεκατομμύρια ευρώ προήλθε από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, 480 εκατομμύρια ευρώ από τους χορηγούς και 400 εκατομμύρια ευρώ από τα εισιτήρια.Το κόστος του Euro 2016 έφτασε τα 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ και όπως προκύπτει τα έσοδα της UEFA από την διοργάνωση έφτασαν τα 830 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό το ποσό, βέβαια, δεν θα μπει στα ταμεία της ομοσπονδίας, καθώς 600 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν αναλογικά στις 55 ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και τα 230 εκατομμύρια ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για τις προετοιμασίες που απαιτούνται για την επόμενη διοργάνωση. Να θυμίσουμε ότι το 2020 το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 13 χώρες.
Από την πώληση των εισιτηρίων τα έσοδα ανήλθαν στα 557 εκατ. δολάρια. Συνολικά τα έσοδα της ΟΥΕΦΑ ανήλθαν στα 2,1 δισ. δολάρια.
Και μια και λέμε για οικονομικά στοιχεία: ο κάθε φιναλίστ θα λάβει το ποσό των 30 εκατ. δολαρίων ενώ το χρηματικό έπαθλο στο σύνολό του αγγίζει τα 335 εκατ. δολάρια. Σχετικά με την Η αξία της εθνικής Πορτογαλίας αγγίζει τα 317 εκατ. δολάρια και στα 448 εκατ. δολάρια της Εθνικής  Γαλλίας.
«Οι τελικοί δεν παίζονται μόνο. Κερδίζονται». Η δήλωση αυτή του Φερνάντο Σάντοςδείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλουν όλα τα μέλη των αποστολών. Προσπαθούν κάθε φορά να επιβληθούν, να κερδίσουν, να φτάσουν στη νίκη. 

Α.Χ.

Δύο φωτιές υπό έλεγχο στην Πελοπόννησο


Δύο φωτιές υπό έλεγχο στην Πελοπόννησο

Δύο φωτιές εκδηλώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Πελοπόννησο και τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε στα Ροζενά Ευρωστίνης στην Κορινθία, στις 11.25 το πρωί και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Στην μάχη ρίχτηκαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες και μαζί με δύο αεροσκάφη Πεζετέλ από το αεροδρόμιο Τρίπολης κατόρθωσαν να ελέγξουν πριν από λίγο τη φωτιά, που ως τώρα έχει κάνει στάχτη δέκα στρέμματα γεωργικής έκτασης με ελιές και μισό στρέμμα δάσους.
Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις και επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση.
Η δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι στην Τακτικούπολη Μεθάνων, όπου έγινε γρήγορα αντιληπτή και τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική, έχοντας κάψει τέσσερα στρέμματα γεωργικής έκτασης.
Οι Πυροσβέστες επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση.

58 Σσυλλήψεις στην Πελοπόννησο μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση


58 Σσυλλήψεις στην Πελοπόννησο μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε εκατοντάδες άτομα, προσήχθησαν εκατόν είκοσι εννέα και συνελήφθησαν τελικά πενήντα οκτώ. Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παράνομης οπλοκατοχής, της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για ναρκωτικά, για παραβάσεις του υγειονομικού και πολεοδομικού κανονισμού, για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, καθώς και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθούν στους κατά περιοχή αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Τρίπολης, μία περίπτωση κλοπής μελισσοκυψελών, που είχε γίνει στις 4 Ιουλίου 2016 σε χωριό της Τρίπολης και για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται ένας 40χρονος κι ένας 57χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για ζωοκλοπή.
Ακόμη από την ασφάλεια Σπάρτης, εξιχνιάστηκε μια περίπτωση απάτης και κλοπής οχήματος, που είχε γίνει στις 29 Απριλίου τρέχοντος έτους στην Σπάρτη και για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 45χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη και κλοπή.
Επιπλέον κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ενενήντα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι, φυσίγγια, κάλυκες φυσιγγίων και ναρκωτικά χάπια.

ΔΙΗΓΗΜΑ - Τ’ άλογα

Του Παν. Αντωνόπουλου

                   Με τα δάκρυα παγωμένα στις κόχες των ματιών, τις γραμμές τού πόνου κόκκινες στο σώμα μας, εκείνα τα αμνημόνευτα χρόνια της νιότης μας, αφήναμε το φως που έμπαινε χλωμό απ’ τα ανοιχτά παράθυρα και τρέχαμε να συναντήσουμε το θρόνο μιας νύφης φύσης. Κι έτσι ζεστά που μας αγκάλιαζε και γιάτρευε τις μοναχικές καρδούλες μας, σκόρπιζαν οι ωχρές έγνοιες μας, κοιμόνταν οι συμφορές, το χώμα στη χούφτα μας έπαιρνε την όψη του χρυσού.   
                             Αναβάτες στους δυο μας πήγασους, τον Κίτσο και το Ντορή κάναμε τρέξιμο φτερωτό, φτάναμε στο φως των άστρων. Μ’ ένα σάλτο βρισκόμαστε στη ράχη τους. Εκείνα χλιμίντριζαν, χτυπούσαν τα δυο μπροστινά πόδια στο χώμα, χάιδευαν με τις ουρές τους  τα θρεμμένα καπούλια τους και περίμεναν το σύνθημα. Με του πτερνίσματος το πρόσταγμα κινούσαν, γίνονταν απειλή, τον άνεμο χτυπούσαν σαν δαίμονες πυρροί.
                     Εντυπωσιακός ο στολισμός τους, φροντισμένα τα  φανταχτερά μπιχλιμπίδια που έντυναν τα γυμνασμένα τους μέλη. Πολύχρωμες χάντρες στο μέτωπο, καμπανίτσες πλεχτές στα χάμουρα κι ένα κόκκινο χαϊμαλί στο στήθος για να τα φυλάει. Σαμάρια από ξύλο πελεκητό, κιλίμια του αργαλειού, δερμάτινα καπίστρια και λουριά. Σκάλες σφυρηλατημένες στο χέρι, κολιτσάκια φτιαγμένα στη φωτιά του σιδερά.
                     --- Καθίστε πάνω σαν ιππότες ευγενείς και όχι σαν ασιάτες πολεμιστές! Δώστε το χάδι σας, αυτό ζητούν. Την υπεροψία σας τη μισούν! Θυμηθείτε πως έχετε κάνει κατάληψη στη ράχη τους!  μας έλεγε ο πατέρας και τους απέδιδε χάδι στοργικό περνώντας το χέρι του στις λευκές τους χαίτες.
                     Ο πατέρας είχε λόξα μεγάλη  με το πετάλωμα.  Το λιωμένο πέταλο δεν το ήθελε σε πόδι αλόγου. Έτρεμε μη χαλάσει η οπλή, έπαιρνε  όψη δράκοντα σαν έβλεπε το άλογο κουτσό. Τότε η ψυχοφθόρος οργή του ξεσπούσε άτεγκτη και ανελέητη επί της κεφαλής μας.
                      Και η ιππασία μάς άρεσε πολύ. Μας έτερπε και μας συγκινούσε στο έπακρον. Πετούσαμε στον έβδομο ουρανό καλιασμένοι πάνω τους πιάνοντας τα καπίστρια. Ζητωκραυγάζαμε όταν προσπερνούσαμε όνους και πόλους και εκβάλαμε αναστεναγμούς όταν έφιπποι εμείς συναντούσαμε πεζοπορούσες κορασίδες.
                      Οι κοιλιές τους ήταν χορτασμένες, η βρώμη και το τριφύλλι δεν τους έλειπε και ο ντορβάς τους φουσκωμένος. Τα καλοκαίρια τα ζεστά τούς παρείχαμε δροσιά στον ίσκιο του πουρναριού, ξύστρισμα, περιποίηση και γυάλισμα των οπλών. Κουρά στις χαίτες και στις ουρές.
                     Η φωνή τού πατέρα πάντα από ενδιαφέρον, μας ρωτούσε γελώντας:
            --- Τα ταίσατε;
             Παύαμε το ξύστρισμα, κοιτάζαμε τις σφιχτοδεμένες σάρκες τους και του λέγαμε:
            --- Ναι! Κοίτα τις κοιλιές τους πως είναι πρησμένες!
             Έσκυβε, στηριζόταν στα δυο άλογα, κοίταζε πέταλα και καρφιά, ψηλάφιζε με τα δάχτυλα τα καπούλια τους, τα χάιδευε στις χαίτες και έριχνε το βλέμμα του στη δημοσιά που στο τέλος της χανόταν η πηγή τού Αϊ- Γιάννη. Έσφιγγε ελαφρά τα χείλη, σκεφτόταν κάτι και ρωτούσε με αστεϊσμό:         
             --- Τα ποτίσατε;
             --- Όχι ακόμη! Σε λίγο!
             --- Καβαλάτε τα κι άστε σιγά – σιγά! Κοντεύει μεσημέρι θα διψάνε! μας παρότρυνε με ανθισμένο λόγο και πιάνοντας τα χαλινάρια τους μας τα έδινε. Σκαρφαλώναμε στις ράχες τους και ξεκινούσαμε. Εκείνος έπαιρνε θέση στον όχθο και περίμενε τον καλπασμό τής επιστροφής μας. Χρόνια το έκανε αυτό να μας θαυμάζει να τρέχουμε πάνω στα άλογα και καμάρωνε που έβλεπε μια τόση ζωντανή παράσταση από τους καβαλάρηδες γιους του και τους δυο  πήγασους.
              Όταν ξεδιψούσαν τα άλογα, τα βάζαμε στη γραμμή και τους ρίχναμε μια βιτσιά στα καπούλια. Ξεκινούσαν σαν σίφουνες και κάλπαζαν με ασύγκριτη ορμή. Κολλημένοι πάνω τους νιώθαμε τη δυνατή ριπή τού ανέμου να μας ανοίγει τα φτερά και  νομίζαμε πως πετάμε!
               Στο τέρμα, ο πατέρας ερχόταν κοντά και χάιδευε τα δυο καταπονημένα ζώα που ξεφυσούσαν φουσκωμένα και μου έλεγε, έχων σκοπό  να με πειράξει:
               --- Τα θαλάσσωσες στην αρχή γι’ αυτό ήρθες δεύτερος. Ο Ντορής τού αδερφού σου ξεκίνησε σαν αστραπή ενώ ο δικός σου ο Κίτσος κόλλησε.
               Ψιθυριστά και γλυκά και του ‘λεγα:
                --- Δεν τα ‘παμε; Μία του και μία μου! Δε θα ‘ρχομαι εγώ πάντα πρώτος! Χτες ήρθα!
                Έδειχνε δύσπιστος στα λόγια μου   και   μου  απαντούσε για να με ειρωνευτεί:
                 --- Τα λες να δικαιολογηθείς! Δεν είναι έτσι. Φταις  που ήρθες στην ουρά γιατί δεν ακούς τις ορμήνιες μου!
                 Τον κοιτούσα βαθιά μέσα στα ωχρά του μάτια  και του ψιθύριζα:
                 --- Ποιες ορμήνιες σου;
                 --- Αυτές που σου έχω πει και τις ξεχνάς. Να μην κρατάς το άλογο στην αρχή! Να το αφήνεις ελεύθερο να φεύγει σαν πουλί απ’ το κλουβί. Να μη σου γυρνά μπρος πίσω χορεύοντας στα πόδια του! Σου τρώει  χρόνο έτσι!
                --- Κάποιο καρφί θα το’ χει πληγώσει! δικαιολογιόμουν και πηδούσα κάτω να του κοιτάξω την οπλή.
                --- Πάψε, ντε! Όλο τα ίδια λες! με απόπαιρνε κι έσκαγε τα γέλια για να προσθέσει με τα μάτια του γεμάτους κυματισμούς:
                --- Πρώτος ή δεύτερος δεν έχει σημασία! Η κούρσα σας ήταν λαμπρή, ευχή μου να τρέχετε και οι τέσσερις, πολλούς χρόνους ακόμη!
                 Στον ίσκιο τού πουρναριού μετά πιάναμε μαζί του γλυκιά κουβέντα για λιμάνια, παλικαράδες και κόσμους τριμμένους στον τροχό του καιρού.

                                                      = = =

                     Ζήσαμε μαζί με τούτους τους δυο πήγασους δέκα και παραπάνω χρόνια. Γίναμε έφηβοι όταν τους αποχωριστήκαμε πηγαίνοντας στην πόλη για σπουδές και δουλειά. Στο γυρισμό μας τους αναζητήσαμε. Όταν δεν τους είδαμε στο στάβλο, στο χωράφι, στο πράσινο τριφύλλι και στην πηγή, το βλέμμα μας λεπίδι έσκισε την καρδιά τού πατέρα. Ένα βράδυ μας ζύγωσε και κάτω από το φως του ωχρού φεγγαριού μάς είπε τρίβοντας στη χούφτα του ένα σβώλο χώμα:
                      --- Πάνε τα άλογα μην τα ψάχνετε! Δεν υπάρχουν! Τα ‘φαγε ο χρόνος. γέρασαν και ψόφησαν!  Στο ρέμα είναι τα κόκαλά τους!
                      ---  Τόση ήταν η γιορτή τους; είπα.
                       Ο αδελφός αμίλητος σφούγγισε ένα δάκρυ με την κηλίδα του πόνου στο μάγουλό του.
                        Ο γέροντας σηκώθηκε και έφυγε για την αποθήκη. Γύρισε μ’ ένα πέταλο στο χέρι. Μας το  ‘δωσε λέγοντας με πόνο αψύ:
                        --- Να, ότι απόμεινε! Είναι του Ντορή! Ο χρόνος τ’ αφάνισε, τους ρήμαξε νιότη και σφρίγος. Ψόφησαν και τα δυο μες στη γαλήνη  του μεσημεριού και με τον ήλιο πάνω τους να φτιάχνει  κύκλους χρυσούς.      
            Μιλούσε κι έτρεμε. Η φωνή του άκομψη και σβηστή, τα μάτια του υγρά και θολά.
            Με τον αδερφό κινήσαμε για το δάσος.  Κι εκεί αμίλητοι για πολλή ώρα  ακούγαμε τις καρδιές μας που πήδαγαν άταχτες μες στα στήθη μας.   

Απίστευτο σκηνικό: Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά!


Απίστευτο: Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά!

Απίστευτες σκηνές εκτιλύχθηκαν σε παραλία της Ρόδου, όπου γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά που έτρεχε να κρυφτεί για να γλιτώσει το πρόστιμο. Το απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη γνωστή παραλία της Τσαμπίκας, όπου βρέθηκε μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών, για να κάνουν ελέγχους. Μόλις τους είδε μία Κινέζα, η οποία έκανε μασάζ, έναντι αμοιβής, σε λουόμενους, άρχισε να τρέχει.
Αστυνομικοί και εφοριακοί την καταδίωξαν, οπότε εκείνη προτίμησε να πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα και έμεινε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή, αρνούμενη να βγει παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ροδιακή.
Οι αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα να την συλλάβουν εντός των υδάτων (έπρεπε να κληθεί το λιμενικό) και τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εφοριακός που φορούσε το μαγιό της, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένους ελέγχους, έβγαλε τα ρούχα της, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρίσκονταν η Κινέζα, υποχρεώνοντάς την να βγει στη στεριά.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η Κινέζα δεν αντιστάθηκε και έτσι στην ακτή οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ οι εφοριακοί επέβαλαν σε βάρος της, το πρόστιμο που προβλέπεται.

ΒΙΝΤΕΟ - Η απόλυτη εμπειρία γκολφ στο 1st Messinia ProAm

 Η Costa Navarino, ο διεθνής προορισμός γκολφ, διοργανώνει το 1ο Messinia ProAm, στις 21 – 24 Φεβρουαρίου 2017, υπό την αιγίδα των PGAs Ευρώπης, PGA Ελλάδας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Κορυφαίοι επαγγελματίες παίκτες, διασημότητες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο θα αγωνιστούν στα βραβευμένα γήπεδα γκολφ, The Dunes Course και The Bay Course.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ήπιο κλίμα της περιοχής, το μοναδικό μεσογειακό τοπίο και να παίξουν γκολφ δίπλα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα με θέα το Ιόνιο πέλαγος.
Πακέτα διαμονής
Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του «Messinia Pro Am 2017» από κοντά, προσφέρονται ειδικά πακέτα διαμονής.
Για κρατήσεις και εγγραφές, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: messiniaproam.costanavarino.com

Γιατρίνα λήστεψε με μαγικό κόλπο τον εν διαστάσει σύζυγο της!

Ο «πόλεμος» του… ζευγαριού των γιατρών κατέληξε σε κλοπή χρηματοκιβωτίου!
Γαστρεντερολόγος, επίκουρος καθηγητής, εκείνος. Ωτορινολαρυγγολόγος εκείνη. 
Τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και έντονη αντιπαράθεση.
Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η προσωπική διαμάχη θα έφθανε στην κλοπή 120.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο, με την βοήθεια κλειδαρά!
Η απίστευτη ιστορία ξεκινά τον Δεκέμβριο του 2015, όταν ο 50χρονος γιατρός καταγγέλλει την κλοπή του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού μέσα από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του στην Αγ. Παρασκευή.
Μετά από έξι μήνες ερευνών οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξιχνίασαν την υπόθεση, διαπιστώνοντας ότι δράστιδα της κλοπής είναι η 51χρονη εν διαστάσει σύζυγος του θύματος.  
Από την προανάκριση και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε ότι στις 22 Δεκεμβρίου 2015, η 51χρονη γιατρός επικοινώνησε με κλειδαρά που εξειδικεύεται σε διάνοιξη χρηματοκιβωτίων.
Ισχυρίστηκε στον κλειδαρά ότι είχε ξεχάσει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της.
Το σπίτι ανήκε στον σύζυγό της, με τον οποίο εκείνη την χρονική περίοδο βρισκόταν σε διάσταση και δεν έμεναν μαζί αλλά είχε κρατήσει κλειδιά της οικίας.
Πράγματι ο ειδικός κλειδαράς πήγε στην διεύθυνση που του έδωσε η γιατρός, στην Αγ. Παρασκευή, και αφού εκείνος πείστηκε ότι η πελάτισσα ήταν ένοικος του διαμερίσματος και σύζυγος του ιδιοκτήτη, άνοιξε το πολύτιμο χρηματοκιβώτιο και έφυγε αφού έλαβε την αμοιβή του.
Η γιατρίνα, σύμφωνα με τον επίσης γιατρό, εν διαστάσει σύζυγο, είχε αφαιρέσει από το χρηματοκιβώτιο περίπου 120.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αφού συγκέντρωσαν το προανακριτικό υλικό και σχετικές καταθέσεις, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 52χρονης γυναίκας, για υφαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ο «πόλεμος» του ζευγαριού θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.




The Toc

ΒΙΝΤΕΟ - Επικό ξεμάλιασμα ! Ημίγυμνες γυναίκες τα δίνουν… όλα σε φαστφουντάδικο !


louizianamesa
Το βίντεο που ακολουθεί καταγράφει ημίγυμνες γυναίκες να μαλώνουν μέσα σε ένα μαγαζί fast food στην Λουιζιάνα. 

Ο λόγος… άγνωστος.

Η μάχη που θα δείτε ξεπερνά κάθε προηγούμενο…

Μοναδικό βίντεο δείχνει την εγκεφαλική δραστηριότητα γυναίκας σε… οργασμό!


orgmesa
Πριν από λίγα χρόνια, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Rutgers κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τον εγκέφαλο μίας γυναίκας κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, μέσω του functionalMRI, μίας μαγνητικής τομογραφίας που γίνεται… live.
H έρευνα αυτή δεν έγινε για “πονηρούς” λόγους, αφού συμπεριλάμβανε γυναίκες οι οποίες είχαν υποστεί τραύματα της σπονδυλικής στήλης και είχαν μείνει παράλυτες από τη μέση και κάτω. 
Κι όμως, η έρευνα έδειξε πως το νεύρο το οποίο ενεργοποιεί τον οργασμό δεν περνά από την σπονδυλική στήλη, όπως νόμιζαν παλιότερα.
Με τα ιατρικά ευρήματα ως “όπλο”, οι ερευνητές θα μπορέσουν να καταλάβουν γιατί μερικές γυναίκες δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό.

ΧΑΜΟΣ: ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ Κομισιόν - Ιταλίας!

Το Νο1 οικονομικό πρόβλημα του πλανήτη λέγεται Ιταλία και συγκεκριμένα ιταλικές τράπεζες. 
Η Ρώμη είναι σε απόγνωση  και προσπαθεί με κάθε μέσον να διασώσει το τραπεζικό της σύστημα ακόμα και παρακάμπτοντας του κανόνες που ισχύουν στην ευρωζώνη. Αυτό όμως η Κομισιόν δεν είναι διατεθειμένη να το επιτρέψει. Όσο όμως η λύση καθυστερεί η ευρωζώνη νοσεί και το "ιταλικό πρόβλημα" είναι πολύ εύκολο να γίνει πανευρωπαϊκό ή ακόμα και παγκόσμιο.
Οι συζητήσεις της Ιταλίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ανακεφαλαιοποίηση της Banca Monte dei Paschi di Siena, της αρχαιότερης τράπεζας του κόσμου και άλλων τραπεζών της χώρας έχουν κολλήσει στο αν οι πιστωτές τους πρέπει να υποστούν ζημιές στην περίπτωση που χρησιμοποιηθούν χρήματα των φορολογουμένων.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Ιταλία προκρίνει ένα σχέδιο προληπτικής ανακεφαλαιοποίησης, στο πλαίσιο των κανόνων της ΕΕ για την εξυγίανση των τραπεζών, οι οποίοι επιτρέπουν στις κυβερνήσεις να χρηματοδοτούν τις τράπεζες, όταν αυτές παρουσιάζουν κεφαλαιακά κενά στα stress tests.
Η Ρώμη υποστηρίζει ότι με βάση το σενάριο αυτό θα έπρεπε να υπάρχει πολύ μικρό ή καθόλου κόστος για τους κατόχους ομολόγων, επειδή οι κανόνες δεν επιβάλλουν τον επιμερισμό του βάρους για την εξυγίανση των τραπεζών, όταν οι ζημιές τους είναι υποθετικές. Η Ιταλία και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όμως έχουν ακόμη απόσταση να καλύψουν για να καταλήξουν σε συμφωνία, επειδή ερμηνεύουν διαφορετικά τους κανόνες. Εάν το σχέδιο της Ιταλίας εγκριθεί, θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και για άλλες τράπεζες.
Με τις ιταλικές τράπεζες να έχουν κόκκινα δάνεια ύψους περίπου 360 δις ευρώ, η ιταλική κυβέρνηση βολιδοσκοπεί τις εποπτικές Αρχές για τους τρόπους, με τους οποίους θα ενισχύσει τις τράπεζές της, οι μετοχές των οποίων δέχονται νέο σφυροκόπημα μετά την ψήφο της Βρετανίας για έξοδό της από την ΕΕ. Ο Πρόεδρος της Societe Generale και πρώην μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, Λορέντσο Μπίνι Σμάγκι, δήλωσε χθες ότι η τραπεζική κρίση της Ιταλίας θα μπορούσε να επεκταθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη και ότι οι κανόνες που περιορίζουν την κρατική ενίσχυση στις τράπεζες πρέπει να επανεξετασθούν για να αποτραπεί μεγαλύτερη αναταραχή.
Το σχέδιο Ρέντσι
Σύμφωνα με το σχέδιο της Ρώμης, οι ιταλικές τράπεζες θα εκδώσουν μετοχές ή ομόλογα μετατρέψιμα σε μετοχές και το κράτος θα συμφωνήσει να αγοράσει όσους από τους τίτλους αυτούς δεν πωληθούν (σε ιδιώτες), ενεργώντας ως δίχτυ ασφαλείας. Η Ρώμη επιδιώκει μία ανακεφαλαιοποίηση, ύψους τουλάχιστον 5 δις ευρώ, για την Paschi, προκειμένου αυτή να καλύψει τις ζημιές που θα υποστεί από το αίτημα της ΕΚΤ να μειώσει κατά 10 δις ευρώ το επίπεδο των κόκκινων δανείων της και να ενισχύσει την οικονομική της κατάσταση. Το σχέδιο θα έπρεπε ιδανικά να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, δήλωσε μία πηγή, προσθέτοντας ότι μία συμφωνία είναι απίθανη πριν τις 29 Ιουλίου, όταν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των stress tests της ΕΕ.
Economist: Αυτή είναι η επόμενη κρίση της Ευρώπης
Ένα λεωφορείο γράφει "Τράπεζα" και το μισό κρέμεται στην άκρη του γκρεμού. Στο τιμόνι είναι ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι. Η φωτογραφία αυτή "κοσμεί" το άρθρο του Economist για την κατάσταση στην Ιταλία και στις τράπεζές της.
Όπως γράφει, οι επενδυτές σε όλο τον κόσμο είναι πολύ νευρικοί. Και δεν είναι μόνο λόγω του Brexit. Είναι περισσότερο λόγω της Ιταλίας. Η Ιταλία, είναι η 4η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης και μια από τις πιο αδύναμες. Χρέος, ανεργία και όλα τα οικονομικά στοιχεία είναι λίγο καλύτερα από της Ελλάδας. Οι τράπεζες της χώρας είναι σε άθλια κατάσταση.
Ο Economist γράφει: «Δεν εκπλήσσει κανέναν ότι οι επενδυτές "το έσκασαν". Οι μετοχές, των μεγαλύτερων τραπεζών έχουν χάσει την μισή τους αξία από τον Απρίλιο και το ξεπούλημα συνεχίζεται μετά το Brexit. Η μεγαλύτερη ανησυχία ακούει στο όνομα Monte dei Paschi di Siena. Η αρχαιότερη τράπεζα του κόσμου, επιχειρήθηκε πολλές φορές να σωθεί αλλά πλέον αξίζει μόλις το ένα δέκατο της λογιστικής αξίας της».
Τον περασμένο Νοέμβριο ένας μικροομολογιούχος αυτοκτόνησε όταν κουρεύτηκαν τα ομόλογα που είχε σε μια μικρή τράπεζα. Αν ξανασυμβεί αυτό οι αυτοκτονίες θα είναι περισσότερες αφού ομόλογα 200 δις είναι στα χέρια μικροεπενδυτών!
Ο Economist δίνει δίκιο στον Ιταλό πρωθυπουργό ο οποίος δήλωσε ότι η πίεση στις τράπεζες της χώρας του δεν θα σταματήσει αν δεν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη. Και αυτό δεν θα γίνει παρά μόνο αν δεν υπάρξει χρηματοδότηση των τραπεζών από το κράτος. Αν οι Ιταλοί χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο ευρώ, το ευρώ θα πεθάνει.
Ο αρθρογράφος παίρνει σαφή θέση στο θέμα γράφοντας:
«Δεν υπάρχει λόγος να ακολουθούνται οι κανόνες κατά γράμμα. Αν συμβεί αυτό, τότε θα οδηγηθούμε στην κατάρρευση του ενιαίου νομίσματος. Έτσι, η σωστή κίνηση αυτή την στιγμή θα ήταν να επιτραπεί στην ιταλική τράπεζα να χρησιμοποιήσει την χρηματοδότηση των τραπεζών ως "μαξιλάρι" στις αδύναμες τράπεζες για να καταστείλει τους φόβους μιας συστημικής κρίσης. Μια τέτοια διάσωση θα πρέπει όμως να συνοδεύεται με όρους: το τραπεζικό σύστημα θα υποχρεωθεί σε συγχωνεύσεις και κλείσιμο πολλών υποκαταστημάτων».

ΦΩΤΟ - Πήγε στη φυλακή γιατί ....φώναζε δυνατά στο σεξ !

Φώναζε τόσο δυνατά που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων !
 
 Μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο γιατί φώναζε πολύ δυνατά την ώρα που έκανε σεξ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο από τις φωνές της έτριζαν οι ντουλάπες στο διπλανό σπίτι.
Η Amanda Marie Warfe επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ ουρλιάζοντας. 

Η οικογένεια που έμενε δίπλα της ζούσε ένα δράμα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά ήταν καρκινοπαθείς.
Η Tanya Saylor ένα βράδυ κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής. «Εβαζα κάθε βράδυ ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Επρεπε να καλέσω νωρίτερα την αστυνομία» δήλωσε η κ. Saylor.


Αναβολή κηδείας λόγω …λάθος νεκρού στην Ηλεία !!!

Το γραφείο αντί για γυναίκα έστειλε φέρετρο με άντρα !!!

O ελληνικός κινηματογράφος της δεκαετίας του 60 βασισμένος σε σενάριο κωμικοτραγικού περιεχομένου ζωντάνεψε πριν από τρία εικοσιτετράωρα στην περιοχή της Βάρδας  με  το σπίτι μια γυναίκας η οποία είχε αποδημήσει εις Κύριον , να μετατρέπεται σε… κινηματογραφικό πλατό.
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά αφότου  από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία, μεταφέρθηκε η σορός της γυναίκας εκεί όπου κατοικούσε όσο ήταν εν ζωή. Εκεί περίμεναν τα συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να «παραλάβουν» το φέρετρο  .
Το τελετουργικό όμως πήρε άλλη τροπή, καθώς όταν οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό ήταν άντρας και όχι γυναίκα.
Η κατάσταση λίγο έλλειψε να βγει εκτός ελέγχου και τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, καθώς  αυτό που προείχε ήταν να  βρεθεί που είχε στείλει το γραφείο τελετών το οποίο είχε αναλάβει την κηδεία το  σωστό φέρετρο.
Αμέσως άρχισε αγώνας δρόμου καθώς όπως διαπιστώθηκε  τα σωστό φέρετρο ταξίδευε ήδη για το λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί  θα μεταφερόταν  στη Ζάκυνθο. Παρά την προσπάθεια ,   οι υπεύθυνοι του γραφείου δεν κατόρθωσαν  να προλάβουν τη νεκροφόρα , η οποία ταξίδευε ήδη με πλοίο της γραμμής για το νησί του Σολωμού.
Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί η κηδεία με το φέρετρο της γυναίκας να περιφέρεται για περισσότερο από 5 ώρες μεταξύ Ηλείας , Ιονίου και Ζακύνθου. Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή έγινα 24 ώρες μετά με τους συγγενείς να απειλούν τώρα με μηνύσεις για προσβολή νεκρού, ψυχική οδύνη και πολλά άλλα.




πηγή

O Θ. Τζήμερος περνά γενιές δεκατέσσερις τον Καραμανλή της Ραφήνας

Ακόμη μια παρέμβαση του ευφυούς Θάνου Τζήμερου, που αναμένεται να συζητηθεί. Αφού με σπαρταριστή ανάρτηση του στο Facebook, περνά (κυριολεκτικά) γενιές δεκατέσσερις τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, το (διαχρονικά) δεξί του χέρι Πάκη Παυλόπουλο αλλά και τους διάφορους παρατρεχάμενους του πάλαι ποτε ισχυρού «Καραμανλικού μπλοκ».
  «Ο Κώστας ο (εντελώς) Β, ο Βούδας της Ραφήνας, αυτή τη φορά δεν μίλησε. Έβαλε τους δικούς του, να βάλουν κάποιους δικούς τους, να βάλουν ένα δικό τους site να γράψει ότι με «τσακίζουν». Συνηθισμένοι, βλέπετε, στο τσάκισμα οι παραβουδικοί (όπως λέμε παρακρατικοί). Αφού τσάκισαν την Οικονομία, τσάκισαν τη χώρα φορτώνοντάς την τα 4 τελευταία χρόνια Βο(υ)δικής κυβέρνησης πάνω από 80 δισ. χρέος, αφού άφησαν να καίγεται η Αθήνα με τον Πάκη στήλη άλατος κι αφού μεθόδευσαν ώστε το τσάκισμα να συνεχιστεί με τον έρωτα Τσιπρικών – Βουδικών, βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αισθητή την ανωφελή ύπαρξή τους, διανέμοντας κείμενα τόσο γελοία που ξεκαρδίζονται και τα κεμπάπ. Πούσαι, εθνικό κεφάλαιο; Πιάσε μια σταβλίσια και τσάκισέ την. Εκεί τα καταφέρνεις καλύτερα. Κι ας ακουστεί κάτι να βγαίνει από το στόμα σου, επιτέλους. Ας είναι και ρέψιμο…»
   
lykavitos.gr

New Picture

Με το πενάκι του ΚΥΡ


Ποιόν γνωστό υπουργό αποκαλεί «ρόμπα ξεκούμπωτη» ο Γιώργος Παπαχρήστος;

Με ένα πάρα πολύ αιχμηρό σχόλιο αναφέρεται στον αναπληρωτή
υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του.
Αφορμή, η δήλωση του υπουργού ότι δεν γνωρίζει τον οικονομολόγο και κολλητό του Βαρουφάκη ,Τζειμς Γκαλπμπρειθ...
Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει «τεράστιο ψέμα» τον ισχυρισμό Χουλιαράκη  αφού , όπως λέει, συνταξίδευαν πέρσι στις Βρυξέλλες συνοδεύοντας τον Βαρουφάκη και προσθέτει: «Κρίμα. Νόμιζα ότι αυτός ξέφευγε από τον κανόνα. Έκανα λάθος. Ρόμπα(κι αυτός). Ξεκούμπωτη...»

Ποινή φυλάκισης σε Κρητικό που συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω να ....βιάζει κατσίκα του γείτονα !

Ποινή φυλάκισης σε Κρητικό που συνελήφθη επ΄ αυτοφόρω να βιάζει κατσίκα25χρονος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κρήτης, καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να βιάζει την κατσίκα του γείτονα του, μέσα στο σταύλο που διατηρούσε ο δεύτερος,σε περιοχή έξω από το χωριό. 

Ο 25χρονος που καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος ασκώντας έφεση, είχε κινήσει υποψίες καθώς συγχωριανός του τον έβλεπε αρκετές φορές να μπαίνει στο σταύλο και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη.



ΦΩΤΟ - Αγριο «ξεκατίνιασμα» της Ελεονώρας Μελέτη στο facebook με άγνωστη γυναίκα

Απάντηση σε ένα πολύ επιθετικό σχόλιο μιας άγνωστης κοπέλας στο facebook, έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη, με τους χρήστες να
παίρνουν το μέρος της παρουσιάστριας υποστηριζόντάς την στα σχόλιά τους.
Μια όχι-και-τόσο-φαν της Ελεονώρας «ενέπλεξε» στο σχόλιό της το πρόσωπο της Μελέτη, μια σακούλα και την ερωτική πράξη, κάνοντας έξαλλη την σέξι παρουσιάστρια, η οποία δε δίστασε να της απαντήσει ανάλογα.
 

ΦΩΤΟ - Ηρεμες διακοπές στην Καλαμάτα

Στιγμές χαλάρωσης για τη Νένα Χρονοπούλου και την καλή φίλη της Ράνια Καρατζαφέρη!

Οικογενειακές διακοπές για τη Νένα Χρονοπούλου, η οποία σχεδόν ολόκληρο τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα βρίσκεται στη γενέτειρά της, την Καλαμάτα, την πόλη του ήλιου και του πολιτισμού!
Η ίδια, ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος και ο γιος τους Χρήστος απολαμβάνουν καθημερινά τις βουτιές τους στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το βιβλίο της «Αν μιλούσε το Αι2ον» και την περιοδεία παρουσίασής του σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Νένα Χρονοπούλου είχε ανάγκη από ήρεμες διακοπές. 

Και τις βρήκε στο πατρικό σπίτι της, όπου τις τελευταίες ημέρες φιλοξενεί την καλή φίλη της Ράνια Καρατζαφέρη. 
Η γνωστή δημοσιογράφος, που εγκατέλειψε την Αθήνα για μια μίνι απόδραση, φωτογραφήθηκε στην παραλία της Καλαμάτας με τη συγγραφέα, που πόζαρε φορώντας τουρμπάνι και ψάθινο καπέλο.




πηγή

ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ - Πήρε διαζύγιο από Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο και έλαβε ως διατροφή... 62 εκατ. ευρώ

Πήρε διαζύγιο από Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο και έλαβε ως διατροφή... 62 εκατ. ευρώ

Ένα πρώην μοντέλο που ζητούσε να της επιδικαστεί το ποσό των 196 εκατομμυρίων λιρών από τον πρώην της σύζυγο, έναν δισεκατομμυριούχο από τη Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο του διαζυγίου τους και για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της, έλαβε σήμερα διατροφή ύψους 53 εκατομμυρίων λιρών (62 εκατομμύρια ευρώ) όπως αποφάσισε βρετανικό δικαστήριο.
Οι δικηγόροι της ενάγουσας, της Αμερικανίδας Κριστίνα Εστράντα, ηλικίας 54 ετών, επισήμαναν σε ένα δελτίο τύπου ότι το συνολικό ποσό που προβλέπεται βάσει του διακανονισμού που επιτεύχθηκε αγγίζει το ποσό των 75 εκατομμυρίων λιρών, περιλαμβανομένης της αξίας της τρέχουσας περιουσίας της.
Η Εστράντα, η οποία προσέφυγε κατά του σεΐχη Ουάλιντ Τζουφάλι, 61 ετών, σε ένα δικαστήριο του Λονδίνου με το επιχείρημα ότι εκείνος είναι μόνιμος κάτοικος της βρετανικής πρωτεύουσας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση της Δικαιοσύνης.
«Έχω πλήρη επίγνωση ότι η πολυτάραχη ζωή που ζήσαμε ο Ουάλιντ κι εγώ ήταν απίστευτα σπάνια και προνομιούχα. Και κατανοώ απόλυτα τον τρόπο που θα εκληφθεί όλη αυτή η υπόθεση» τόνισε σε ένα δελτίο Τύπου.
Ενώπιον του δικαστηρίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ανάγκες της, εκείνη δήλωσε:
«Υπήρξα ένα τοπ μόντελ με διεθνή καριέρα. Την έζησα αυτή τη ζωή. Είμαι συνηθισμένη σε αυτήν».
Η Κριστίνα Εστράντα ζητούσε να της καταβληθούν 60 εκατομμύρια λίρες για την οικία της στο Λονδίνο, 4,4 εκατομμύρια για μια εξοχική κατοικία στο Χένλεϊ ον Τάιμς και 495.000 λίρες για τα πέντε αυτοκίνητά τους.
Ο προϋπολογισμός της για την ένδυσή της περιλάμβανε ετήσιες δαπάνες ύψους 40.000 λιρών για τις γούνες της, 109.000 λίρες για τις τουαλέτες της υψηλής ραπτικής και 21.000 λίρες για τα υποδήματά της.
Ο σεΐχης Ουάλιντ Τζουφάλι μάταια επιχείρησε να πείσει το δικαστήριο ότι το καθεστώς του μόνιμου εκπροσώπου του Σεντ Λουσία, στον Οργανισμό Διεθνούς Ναυτιλίας, με έδρα το Λονδίνο, σημαίνει πως έχει διπλωματική ασυλία, επομένως η πρώην του σύζυγος δεν μπορούσε να προσφύγει εναντίον του.
Ο Σαουδάραβας έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και νοσηλεύεται στην Ελβετία. Πήρε διαζύγιο από την Εστράντα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, προκειμένου να παντρευτεί ένα μοντέλο από τον Λίβανο ηλικίας 25 ετών το 2012.

ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Εξυπηρέτηση των επιβατών του «Βιτσέντζος Κορνάρος» από την πύλη στην Τσαμαδού

Κατόπιν αιτήματος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα, η εξυπηρέτηση των επιβατών και των οχημάτων του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2016, δε θα γίνει από την πύλη έναντι της οδού Μιαούλη, αλλά από εκείνη έναντι της Τσαμαδού, με επικουρική εκείνη έναντι της Φαρών.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ποδηλάτης παρέσυρε σερβιτόρα στην Ναβαρίνου

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ  το βράδυ της Παρασκευής στην παραλιακή της Ναβαρίνου στην Καλαμάτα 


Ποδηλάτης  παρέσυρε  σερβιτόρα των καταστημάτων «Αθανασίου » με  αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 


Ή νεαρή  κοπέλα  διακομίσθηκε  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες  και σύμφωνα με πληροφορίες  η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία

Σπείρα «χτυπούσε» ξενοδοχεία και εξοχικά στη Μεσσηνία

Έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 33 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 33 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31, 36 και 42 ετών, αντίστοιχα, όλοι τους μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και αντίσταση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, τουλάχιστον από την 23.6.2015, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες.
Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους (modus operandi), τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, αφού επέλεγαν τους «στόχους» τους, εισέρχονταν στους χώρους (δωμάτια, οικείες κ.λπ.) από ανασφάλιστα σημεία ή διαρρηγνύοντας παράθυρα και πόρτες, κυρίως κατά τις ώρες που οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι αυτών απουσίαζαν ή κοιμόταν.
Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, εντόπισαν όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.
Αρνούμενοι αυτοί τον έλεγχο και προκειμένου να διαφύγουν, εμβόλισαν υπηρεσιακό όχημα προκαλώντας του υλικές ζημιές, ενώ τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 27 κλοπές, καθώς και έξι απόπειρες κλοπής, σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας (Νεοχώρι, Καρδαμύλη, Ρίγκλια, Άγιο Δημήτριο, Λεύκτρο, Στούπα και Βασιλίτσι Μεσσηνίας), από όπου τα μέλη τους εγκληματικής ομάδας με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια κ.α.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο ξεπερνά τους 48.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Σε έρευνα που έγινε στο ανωτέρω όχημα βρέθηκαν χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία, φακοί, ρούχα και γάντια, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 31χρονου, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπαθί, σιδερογροθιά, χρήματα και ηλεκτρικά εργαλεία.
Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα και τρία κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

8.7.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ! Πλούσιο το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε εδώ.

Πλούσιο σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής Επιχείρησή του «Φάρις», είναι το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016, όπως ανέφερε σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, ο Πρόεδρος της «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος, κατά την παρουσίαση του σχετικού προγράμματος.
Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν στην Καλαμάτα και σχεδόν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και θα διαρκέσουν έως και το Σεπτέμβριο, περιλαμβάνοντας το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, συναυλίες με το Σταμάτη Κραουνάκη, το Γιάννη Κότσιρα και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον Κωστή Μαραβέγια και άλλους καλλιτέχνες, μουσικές βραδιές με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, θεατρικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, παραστάσεις για παιδιά στην Καλαμάτα και σε Τοπικές Κοινότητες, γιορτές ανάδειξης και προβολής των τοπικών ποιοτικών προϊόντων και του λαϊκού μας πολιτισμού, όπως η «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» και οι γιορτές Ρυζιού, Ελαιολάδου, Κρασιού, Αγκινάρας και Πατάτας, αλλά και τα παραδοσιακά πανηγύρια.
Ο Δήμος Καλαμάτας και η ΚΕ «Φάρις» κατόρθωσαν να συνδυάσουν το πλήθος των εκδηλώσεων και την ποιότητα, σε ένα θερινό πολιτιστικό πρόγραμμα προϋπολογισμού 35.000 ευρώ.
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ο κ. Ηλιόπουλος προσέθεσε ότι πολλοί καλλιτέχνες ήθελαν να έρθουν το καλοκαίρι στην Καλαμάτα, αλλά λειτουργεί αποτρεπτικά ο μικρός αριθμός των θέσεων στο αμφιθέατρο του Κάστρου, σε συνδυασμό με την προσπάθεια να κρατηθεί χαμηλά η τιμή του εισιτηρίου. Είναι ανάγκη, λοιπόν, να δημιουργηθεί το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας, για την κατασκευή του οποίου έχει αναλάβει σχετική πρωτοβουλία η Δημοτική Αρχή.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε εδώ.
Σημειώνεται ότι η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Αριστομένους 33, τηλ. 27210 87902.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Από τις 16 Ιουλίου το "Χαρτζιλίκι " των 200 ευρώ του πρόγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ....200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ !!!
Στις 14 Ιουλίου 2016 θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα καταβολής Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης για όσους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, καθώς σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Στην πρώτη φάση του προγράμματος έχει υπαχθεί ο Δήμος Καλαμάτας, μαζί με άλλους 29 Δήμους της χώρας. Το πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί από την 14η Ιουλίου 2016 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2016 και αιτήσεις δύναται να υποβάλλονται έως την 30ή Νοεμβρίου 2016.
Η αίτηση, η οποία θα επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Nόμου 1599/1986 ως προς τα στοιχεία που θα δηλωθούν, θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά, είτε από τον αιτούντα απευθείας, είτε μέσω των αρμοδίων οργάνων των Δήμων ή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

Γιος υπουργού συνελήφθη με ομάδα αντιεξουσιαστών


Γιος υπουργού συνελήφθη με ομάδα αντιεξουσιαστών

Γιος υπουργού φέρεται να είναι ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι στις 18 Ιουνίου.
Ο νεαρόςήταν φέρεται να έλαβε μέρος με ομάδα 50 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου σε αντίδραση κατά τη διανομή φυλλαδίων από στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Η δικασιμός του ορίστηκε για τις 15 Ιουλίου, ενώ σε βάρος των τεσσάρων που συνελήφθησαν σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.
Σημειώνεται ωστόσο ότι ο 21χρονος φοιτητής δεν ανέφερε στην αστυνομία και την ασφάλεια ότι είναι ο γιος υπουργού, κάτι που προέκυψε από τη διασταύρωση των στοιχείων που έδωσε στη συνέχεια για τους γονείς τους.
Στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, τον επισκέφθηκε μόνο η μητέρα του, που του πήγε μια μπλούζα και όχι ο υπουργός.

Πέφτει η κατανάλωση μεταλλικού νερού, χυμών και αναψυκτικών


Πέφτει η κατανάλωση μεταλλικού νερού, χυμών και αναψυκτικών


Περαιτέρω κάμψη της κατανάλωσης μεταλλικού νερού, χυμών και αναψυκτικών κατά το 2015, βλέπει μελέτη της IBHS, η οποία όμως διαπιστώνει ενίσχυση των ελληνικών εταιρειών παραγωγής αναψυκτικών.
Ειδικότερα, ο εγχώριος κλάδος των εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών και χυμών εξετάζεται σε πρόσφατη μελέτη της IBHS. Σύμφωνα με τον Αλέξη Νικολαΐδη, Economic Research & Sectorial Studies Senior Analyst, η οικονομική ύφεση που εκδηλώθηκε στα τέλη του 2008 περιόρισε σημαντικά το διαθέσιμο εισόδημα, διαφοροποιώντας σε μεγάλο βαθμό την καταναλωτική συμπεριφορά. Έτσι, στις τρεις κατηγορίες της αγοράς την τελευταία πενταετία σημειώθηκε πτώση της κατανάλωσης, με το κυριότερο κριτήριο επιλογής να αποτελεί πλέον η τιμή.
Αποτρεπτικό ρόλο ως προς τη ζήτηση διαδραμάτισαν επίσης: α) οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τις καλοκαιρινές περιόδους των τελευταίων ετών και β) η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στην εστίαση κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες το Σεπτέμβριο του 2011 στο 23%.
H υποχώρηση είναι περισσότερο έκδηλη στην κρύα αγορά, καθώς οι δαπάνες για εκτός οικίας διασκέδαση έχουν περιοριστεί δραστικά, ενώ το κανάλι λιανικής εμπορίας αποδεικνύεται πιο ανθεκτικό, εμφανίζοντας σαφώς μικρότερες απώλειες.
Αναλυτικά, η αγορά του εμφιαλωμένου νερού την τελευταία πενταετία εμφανίζει καθοδική πορεία, καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στην κατανάλωση νερού βρύσης.
Tο 2014 ο όγκος κατανάλωσης μειώθηκε περίπου 3% συγκριτικά με το προηγούμενο έτος. Ακολούθως, το 2015 σημειώθηκε βαθμιαία επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών, με συνέπεια να επικρατήσει ανησυχία σχετικά με ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και κλίμα αβεβαιότητας στην οικονομία. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, το περιβάλλον αυτό διατήρησε την πτωτική πορεία της κατανάλωσης, ωστόσο η περαιτέρω ενίσχυση της εισερχόμενης τουριστικής κίνησης προστάτευσε την αγορά από μεγαλύτερη πτώση.
Ο κλάδος των αναψυκτικών εμφανίζει την ίδια εικόνα που παρατηρείται και στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού, με την αγορά τα τελευταία χρόνια να παρουσιάζει καθοδική πορεία λόγω της ύφεσης.
Ο όγκος κατανάλωσης υποχώρησε από 650 εκ. λίτρα το 2008 στα 430 εκ. λίτρα το 2014, σημειώνοντας σωρευτική κάμψη 34%. Επίσης, η αξία αγοράς το 2014 διαμορφώθηκε σε περίπου €450 εκ., ενώ ξεπερνούσε τα €700 εκ. πριν την εκδήλωση της ύφεσης.
Η τάση υποχώρησης εξακολούθησε και το 2015, αν και με χαμηλότερο ρυθμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τον κλάδο να αποδεικνύεται ανθεκτικός λόγω της αντισταθμιστικής επίδρασης του τουρισμού, αλλά και της ανάδειξης των προϊόντων των ελληνικών επιχειρήσεων.
Χαρακτηριστικά, τους πρώτους 6 μήνες του 2015 οι πωλήσεις στα super market εμφάνιζαν υποχώρηση 5,9% σε όγκο και 3,9% σε αξία. Ακολούθως, τον Ιούλιο σημειώθηκε διψήφια υποχώρηση λόγω των capital controls, ενώ τους επόμενους μήνες η αγορά επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα.
Η ύφεση έχει μετατοπίσει την κατανάλωση σε προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων, γεγονός που έχει προκαλέσει κάμψη των μεριδίων των δύο Coca-Cola και Pepsico, κυρίως στα αναψυκτικά με γεύση. Η τάση αυτή εντάθηκε και από το κλείσιμο παραγωγικών μονάδων από τις δύο βιομηχανίες.
Επιπλέον, οι εγχώριες εταιρείες (Λουξ, Green Cola) τα τελευταία χρόνια επενδύουν στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών και ανταποκρινόμενες στην ανάγκη του κοινού για διαφοροποίηση.
Τέλος, η επιβολή των capital controls δυσχέρανε τη διαδικασία παραγωγής των εταιρειών του κλάδου, καθώς οι συναλλαγές με τους προμηθευτές πρώτων υλών δεν μπορούσαν να διεκπεραιωθούν. Συγχρόνως, σημαντικά εμπόδια παρατηρήθηκαν και στη διανομή των προϊόντων στις επιμέρους γεωγραφικές αγορές.
Σύμφωνα με την κα Μαρία Μεταξογένη, Διευθύνουσα Σύμβουλο της IBHS, «Η κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού, αναψυκτικών και χυμών θα τεθεί εκ νέου σε ανοδική πορεία εφόσον επικρατήσουν σταθεροποιητικές οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που θα τονώσουν την ψυχολογία των καταναλωτών. Ωστόσο η προσδοκώμενη ανάκαμψη δεν φαίνεται ορατή στο άμεσο μέλλον, καθώς το διαθέσιμο εισόδημα των θα περιοριστεί περαιτέρω λόγω των μέτρων που λήφθηκαν στα πλαίσια του νέου προγράμματος χρηματοδότησης».
Χρηματοοικονομική ανάλυση
Στη μελέτη της IBHS αναλύονται οι οικονομικές καταστάσεις 26 επιχειρήσεων εμφιάλωσης μεταλλικού νερού και 24 επιχειρήσεων παραγωγής αναψυκτικών και χυμών. Τα βασικά συμπεράσματα που προκύπτουν συνοψίζονται στα εξής:
Α) Εμφιάλωση μεταλλικού νερού
Ο κύκλος εργασιών του δείγματος το 2014 υποχώρησε οριακά κατά 0,6%, στα 191,39 εκ. ευρώ.
Τα συνολικά ΚΠΤΦΑ αυξήθηκαν κατά 1,4%, στα 30,88 εκ. ευρώ, ενώ τα ΚΠΦ μειώθηκαν κατά 9,8%, στα 14,62 εκ. ευρώ.
Το μέσο περιθώριο ΚΠΤΦΑ αυξήθηκε στο 11,8%. Αντιθέτως, το περιθώριο ΚΠΦ υποχώρησε σε μηδενικό επίπεδο, έναντι 0,8% το 2013.
Η κεφαλαιακή μόχλευση σημείωσε μικρή υποχώρηση σε 0,9 προς 1.
Το μέσο διάστημα είσπραξης απαιτήσεων διαμορφώθηκε στους 7 μήνες.
Β) Παραγωγή αναψυκτικών και χυμών
Ο κύκλος εργασιών το 2014 εμφάνισε μικρή ανάκαμψη: +1,9% στα 646,16 εκ. ευρώ.
Τα ΚΠΤΦΑ ανήλθαν στα 23 εκ. ευρώ, έναντι οριακά θετικού επιπέδου το 2013, ενώ οι προ φόρων ζημιές περιορίστηκαν σε 10,86 εκ. ευρώ.
Τα περιθώρια ΚΠΤΦΑ και ΚΠΦ αυξήθηκαν σε 12,4% και 4,3% αντίστοιχα.
Η κεφαλαιακή μόχλευση παρέμεινε στο 0,5 προς 1.
Οι απαιτήσεις εισπράχθηκαν εντός διαστήματος 6 μηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου