16.6.12

EURO 2012 : Ελλάδα-Ρωσία 1-0 -ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Μέρες 2004 ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Η εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στους "8" του EURO 2012, καθώς επικράτησε 1-0 της Ρωσίας στη Βαρσοβία και κατέκτησε την δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου.
Ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, πέτυχε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (+45΄) το "χρυσό" γκολ της εθνικής μας, η οποία θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό την πρώτη του Β΄ ομίλου, στις 22/6 στο Γκντανσκ.
Κλεισμένη στην περιοχή της η Ελλάδα, προσπαθούσε να "βγάλει" το ημίχρονο.
Ηταν σαφείς οι οδηγίες του Σάντος να διατηρηθεί το "μηδέν" πάση θυσία για να έχουμε την ευκαιρία να "χτυπήσουμε" το ματς προς το τέλος.
Ετσι, στις διαδοχικές επιθέσεις των Ρώσων, η άμυνα ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και ο στόχος είχε επιτευχθεί.
Ή μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, η λήξη του ημιχρόνου ξεπέρασε και τις προσδοκίες του Σάντος, αφού κανείς δεν περίμενε -με βάση την εικόνα του παιχνιδιού- ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε προβάδισμα! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τοροσίδης εκτέλεσε ένα δυνατό πλάγιο, ο Ιγκνάσεβιτς προσπάθησε να διώξει, όμως με την κεφαλιά του έβγαλε... εξαιρετική πάσα στον Καραγκούνη.
Ο αρχηγός μπήκε στην περιοχή και "εκτέλεσε" τον Μαλαφέεφ, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την 120η διεθνή του συμμετοχή.
Το "σοκ" που είχαν υποστεί οι Ρώσοι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στο β΄ ημίχρονο.
Οι διεθνείς μας έκλεισαν κάθε διάδρομο προς την περιοχή του Σηφάκη και μοιραία οι παίκτες του Αντβοκαατ προσπαθούσαν με μακρινά σουτ να απειλήσουν.
Οχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά κινύνδευσαν άμεσα να δεχθούν δεύτερο γκολ, πρώτα όταν ο Καραγκούνης ζήτησε πέναλτι (61΄) σε ανατροπή από τον Ζιρκόφ (ακόμα και με τη βοήθεια του "ριπλέι" δεν είναι ξεκάθαρη η φάση), αλλά κυρίως με το εκπληκτικό φάουλ του Τζαβέλα στο 70΄.
"Αγαλμα" ο Μαλαφέεφ, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ελληνες παίκτες να πανηγυρίζουν ακόμα μία πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ακριβώς με την ίδια συγκομιδή με το 2004 (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) η εθνική μας πήρε την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει -πιθανότατα- τη Γερμανία.
Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα, η κίτρινη κάρτα που δέχθηκαν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Χοσέ Χολέμπας, οι οποίες τους στερούν το δικαίωμα συμμετοχής στον προημιτελικό.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 7΄ Ο Μαλαφέεφ αποκρούει τελευταία στιγμή το "τακουνάκι" του Κατσουράνη κι ενώ ο Σαλπιγγίδης ήταν έτοιμος να σκοράρει 10΄ Προβολή του Αρσάβιν από τη μικρή περιοχή, η μπάλα πάνω στον Σηφάκη 13΄ Βολέ του Κερζάκοφ από το ύψος της περιοχής, ελάχιστα άουτ 17΄ Ο Κατσουράνης με προβολή σώζει την εθνική, καθώς ο Ζιρκόφ είχε εξουδετερώσει όλη την άμυνα 25΄ Πολύ καλό σουτ του Σιρόκοφ, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ +45΄ ΓΚΟΛ! Από ολέθριο λάθος του Ιγκνάσεβιτς, η μπάλα φτάνει στον Καραγκούνη ο οποίος από κοντά "εκτελεί" τον Μαλαφέεφ και ανοίγει το σκορ.
59΄ Ο Τοροσίδης κερδίζει τις κόντρες και προσπαθεί να δώσει "έτοιμο γκολ" στον Γκέκα, όμως παρεμβάλεται ο Μπερεζούτσκι 61΄ Ο Καραγκούνης ανατρέπεται στην περιοχή, όμως ο διαιτητής θεωρεί ότι προσποιήθηκε και τον τιμωρεί με κίτρινη κάρτα 70΄ Φάουλ του Τζαβέλα στο δοκάρι του Μαλαφέεφ 84΄ Κεφαλιά του Τζαγκόεφ η μπάλα "ξυστα" άουτ από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη Διαιτητής: Γιόνας Ερικσον (Σουηδία) Κίτρινες: Καραγκούνης, Χολέμπας - Ανιούκοφ, Ζιρκόφ, Τζαγκόεφ, Πογκρέμπνιακ ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης (67΄ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (83΄ Νίνης), Γκέκας (64΄ Χολέμπας), Σαμαράς ΡΩΣΙΑ (Ντικ Αντβοκαατ): Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ (81΄ Ιζμαϊλοφ), Ζιρκόφ, Αν.
Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Γκλουσάκοφ (72΄ Πογκρέμπνιακ), Τζαγκόεφ, Αρσάβιν, Κερζάκοφ (46΄ Παβλιουτσένκο)

ΤΕΛΙΚΟ ...ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ 1-0


Μέρες 2004 ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο! 
 Η εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στους "8" του EURO 2012, καθώς επικράτησε 1-0 της Ρωσίας στη Βαρσοβία και κατέκτησε την δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου.
Ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, πέτυχε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (+45΄) το "χρυσό" γκολ της εθνικής μας, η οποία θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό την πρώτη του Β΄ ομίλου, στις 22/6 στο Γκντανσκ.

Στις φλόγες και η Κύθνος !!


Τέλος δεν έχει ο εφιάλτης με τις φωτιές.. Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή Τρίβλακας της Κύθνου...

Η φωτιά κατακαίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Αξιοσημείωτο πως σε ολόκληρο το νησί υπάρχει ΜΟΝΟ 
ένας πυροσβέστης, με ένα όχημα και έναν αστυνομικο...newsit.gr

ΣΟΚ-Πέθανε 12χρονος γιος υποψήφιου βουλευτή στα Τρίκαλα


Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο θάνατος (από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με πληροφορίες) του 12χρονου Ν. Ζ., γιού υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της ΔΗΜ.ΑΡ.

Το παιδάκι σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice συμμετείχε το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδικό πάρτι στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο Νοσοκομείο έσπευσαν οι γονείς, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, σε κατάσταση σοκ με τον θρήνο να είναι ατελείωτος.
Με πληροφορίες από το trikalavoice

Εφιαλτική νύχτα στην Κερατέα - Έκκληση για βοήθεια !!


Πύρινος εφιάλτης στην Κερατέα. 
Οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς κι εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, εντάσεως 7 μποφόρ και κατά τόπους 8, το μέτωπο της πυρκαγιάς είναι εξαιρετικά μεγάλο και πολύ δύσκολο στο να τεθεί υπό έλεγχο. 
Οι κάτοικοι της περιοχής, σε facebook και twitter στέλνουν μηνύματα - έκκλησης βοηθείας, ώστε όσοι μπορούν να σπεύσουν "έστω και μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής" όπως λένε χαρακτηριστικά, για να βοηθήσουν.

1-0 η Ελλαδάρα !


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ  για  να κρατήσουμε την Πρόκριση!!
Με κεραυνό του Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του Α ημιχρόνου  αλλά η πίεση των Ρώσων είναι ασφυκτική 

Οι ερωτικές κραυγές φοιτήτριας έβαλαν σε μπελάδες ηλικιωμένη !!


Ένα από τα αστεία αστυνομικά συμβάντα που καταγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες ήταν κι αυτό της νυχτερινής κλήσης που δέχθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι περιπολούσαν για γυναίκα που κινδυνεύει στην οδό Μεσολογγίου της Πάτρας . 
Την ειδοποίηση έκανε μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία τηλεφώνησε στην άμεση δράση λέγοντας ότι η νεαρή φοιτήτρια στον από κάτω όροφο έσκουζε και προφανώς είχαν μπει διαρρήκτες.
Σήμανε αμέσως συναγερμός και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν η διώροφη κατοικία. Χτύπησαν το κουδούνι της νεαρής αλλά δεν άνοιξε. 
Τελικά τους άνοιξε την πόρτα η γιαγιά και μόλις έφθασαν έξω από το διαμέρισμα της φοιτήτριας, οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι τα ουρλιαχτά δεν ήταν από... κίνδυνο αλλά από το γεγονός ότι βρισκόταν στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης! 
Μάλιστα προς στιγμήν οι άνδρες έκαναν να φύγουν αλλά η ηλικιωμένη αντέδρασε λέγοντάς τους: «Θα φύγετε και δεν θα βοηθήσετε το κορίτσι;». 
Μάταια προσπαθούσαν να της εξηγήσουν και τελικά αναγκάστηκαν να χτυπήσουν το κουδούνι της νεαρής και όταν επιτέλους τους άνοιξε την πόρτα, να της ζητήσουν να κάνει περισσότερη ησυχία...!dete.gr

Στην Πύλο απόψε ο Αντώνης Σαμαράς !


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του είναι από νωρίς το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ, ως είθισται, κατέβηκε στην Μεσσηνία να δει λίγο πριν την μεγάλη μάχη τους συμπατριώτες του και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο.
Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε γύρω στις 2.15 στην Κυπαρισσία, όπου έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους Μεσσήνιους.
Ο πρόεδρος της ΝΔ απλά ντυμένος, πέρασε και χαιρέτισε γνωστούς και φίλους από τα καφενεία της περιοχής, περπατώντας στην κεντρική πλατεία.
Άνετος χωρίς γραβάτα, τους χαιρέτησε όλους και γευμάτισε μαζί με τους έξι δημάρχους της Μεσσηνίας .
Οι δήμαρχοι του μετέφεραν το κλίμα της περιοχής, το οποίο , όπως είπαν, έχει αλλάξει από την 6η Μαΐου.
Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς πήγε στην μαγευτική Πύλο, όπου το βραδύ θα παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.
Στην συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς κατευθύνθηκε σε ένα από τα παραλιακά ταβερνάκια, όπου γευμάτισε με φίλους και στελέχη.
Αύριο το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και αμέσως μετα θα αναχωρήσει για το γραφείο του στην Αθήνα από όπου θα παρακολουθήσει την εκλογική διαδικασία .
Το κλίμα στην Μεσσηνία, είναι αυτό της συγκρατημένης αισιοδοξίας, με την πλειοψηφία του κόσμου να μιλά για μία μάχη η οποία θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια…parapolitika.gr

Bild: Aν δε ζητούσατε τα λεφτά μας, ας ψηφίζατε όποιον αριστερό ή δεξιο καραγκιόζη θέλατε


Επιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους γερμανικούς Financial Times, και η Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε».
Παράλληλα, σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».
Ειδικότερα, η επιστολή με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», αναφέρει: «Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά.
Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από εμάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε. Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ. Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.
Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.​
Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας. Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν τ έχετε καταλάβει ακόμα.​
Φιλικά, η BILD​ σας».

Πήρε άδεια από τη φυλακή για να κάνει ληστείες


Δέκα μέρες μετά την αποφυλάκισή του, 26χρονος Αλβανός συνελήφθη ως ένας από τους δράστες ληστείας που διέπραξε με δύο συνεργούς του, σε σπίτι στη Χαλκίδα. 
Ο 26χρονος συνελήφθη χτες τα ξημερώματα στο Αιγάλεω, μετά από καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται. Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Β΄ Τμήμα Ασφάλειας Αιγάλεω, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός και οι συνεργοί του, την 17-4-2012 μπήκαν σε οικία στη Χαλκίδα και με την απειλή μαχαιριών ακινητοποίησαν το ζευγάρι που έμενε εκεί, αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό τους, το οποίο χρησιμοποιούσαν, αφού αντικατέστησαν τις πινακίδες του με άλλες που είχαν κλέψει από ΙΧ στον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς αποφυλακίσθηκε την 5-6-2012 από τις φυλακές Τίρυνθας όπου κρατείτο για ληστείες, ενώ τη ληστεία στη Χαλκίδα τη διέπραξε κατά τη διάρκεια τακτικής άδειας που είχε πάρει τον περασμένο Απρίλιο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πάτρα: Καίγεται το Κεφαλόβρυσο - Τραυματίστηκε πυροσβέστης -video


Καταγγελία ΣΟΚ: Υδροφόρα του Δήμου που σταθμεύει στην περιοχή δεν συμμετείχε στην κατάσβεση 


Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Κεφαλόβρυσο, που συνεχίζει ανεξέλεγκτη το καταστροφικό της έργο.
Παίρνουν μέρος στην κατάσβεση δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την Αθήνα, ενώ σημειώθηκε ελαφρής τραυματισμός πυροσβέστη μετά από πτώση, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Καταγγελία ΣΟΚ 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

"Λουκέτο" σε εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών !!


Στο κλείσιμο της εφαρμογής Skout, μετά τη σύνδεσή της με τρία περιστατικά βιασμών προχώρησε η εταιρεία διαχείρισής της.
Η εφαρμογή επιτρέπει μέσω GPS στα κινητά τηλέφωνα στους χρήστες να εντοπίζουν ποιοι βρίσκονται κοντά τους, ώστε να επικοινωνούν μαζί τους και πιστεύεται ότι λειτουργούσε δύο ξεχωριστές υπηρεσίες, μία για τις ηλικίες μεταξύ 13 και 17 ετών και μία δεύτερη για τους πιο "ηλικιωμένους".
"Αντίθετα με άλλες εφαρμογές, το Skout δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενημερώνονται με λεπτομέρεια για το πού βρίσκεται κάποιος, ώστε να τον συναντήσουν", έγραψε στην ιστοσελίδα της εταιρείας ο εκπρόσωπός της, Christian Wiklund.
Τη διακοπή της λειτουργίας του Skout προκάλεσαν τρεις καταγγελίες χρηστών, ηλικίας 15, 12 και 13 ετών, ότι έπεσαν θύματα βιασμού.
"Φαίνεται όμως ότι αυτή τη στιγμή, η κατηγορία των χρηστών κάτω των 18 ετών χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία και μέχρι να το πετύχουμε αυτό, θα αναστείλουμε τη λειτουργία της εφαρμογής", πρόσθεσε.: BBC

Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά στη Νέα Φώκαια


Δύο πυροσβέστες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια.

Πρόκειται για έναν μόνιμο πυροσβέστη, ο οποίος υπέστη εγκαύματα από την πυρκαγιά που κινείται με μεγάλη ταχύτητα, λόγω των ισχυρών ανέμων και έναν πενταετούς θητείας, ο οποίος έπεσε κατά τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε σπίτια. Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης και τις πτήσεις των αεροσκαφών που συμμετέχουν στις προσπάθειες.

Σε ύφεση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι οι πυρκαγιές στην Παλλήνη, στον Κάλαμο και στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα, οι οποίες, όμως, δεν έχουν τεθεί ακόμη υπό έλεγχο.

Πού θα ψηφίσουν οι αρχηγοί των κομμάτων !!



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο νωρίς το πρωί της Κυριακής και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα. Ο κ. Σαμαράς θα παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα και ειδικότερα στο 663o εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 27ο & 30ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στη συμβολή των οδών Κασταλίας και Χιλιανδαρίου στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκεται το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 8:30 το πρωί στην Ζαρίφειο παιδαγωγική ακαδημία (οδός Ζαρίφη 5), στην Αλεξανδρούπολη.

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1090ό εκλογικό τμήμα στο 7ο-10ο Λύκειο Περιστερίου (σχολικό συγκρότημα Χωράφα, Ιωαννίνων 82).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα ψηφίσει στις 10:30 το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Περιστερίου.

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου (Ναϊάδων και Αιόλου).

Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα -Απειλούνται σπίτια !!


Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 18.30 στην περιοχή Κεφαλόβρυσο της Πάτρας. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, η φωτιά μαίνεται ανεξέλικτη, καίγοντας κυρίως αγροτοδασική έκταση. Στην περιοχή επιχειρούν περίπου 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια.

Εξαπλώνονται τα πύρινα μέτωπα στην Αττική !


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από τη Δροσιά Κερατέας και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, έντασης 7 μποφόρ, που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά είναι πολύ κοντά στα σπίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ωστόσο, πριν από λίγο, εκκενώθηκε προληπτικά, με εντολή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το Γηροκομείο Κωνσταντινοπολιτών, στην Παλαιά Φώκαια.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 120 πυροσβέστες, με 48 οχήματα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Δύο νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στην Αττική, στην Παλλήνη και στον Κάλαμο.
Στην Παλλήνη, η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Παπαχωράφι και καίει χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά, νωρίτερα, κατευθυνόταν προς το εργοστάσιο της Δωδώνης, αλλά σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλούσε άμεσα κατοικημένη περιοχή. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και οκτώ οχήματα των δήμων.

Η άλλη φωτιά εκδηλώθηκε στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου,
καίει πουρνάρια και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 18.30 στην περιοχή Κεφαλόβρυσο της Πάτρας. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, η φωτιά μαίνεται ανεξέλικτη, καίγοντας κυρίως αγροτοδασική έκταση. Στην περιοχή επιχειρούν περίπου 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια.

Επίσης ένα ακόμη πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Αγία Τριάδα, στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.
Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ -ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ !


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης βρέθηκε στην γενέτειρά του την Ποταμιά Αρκαδία.

«Είμαι εδώ στη γενέτειρα για τρεις λόγους. Πρώτα-πρώτα ήρθα να προσκυνήσω τον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τον οποίον έχει αναγείρει η οικογένειά μου. Δεύτερον να πάρω την ευχή του πατέρα μου από ψηλά και τρίτον να πάρω δύναμη από τους συγχωριανούς μου», ανέφερε.

«Είμαστε σε ένα εξαιρετικά ξεχωριστό μέρος εδώ, γιατί είναι ένα τρίγωνο που στη μία μεριά παντρεύτηκε και έκανε τα παιδιά του ο Κολοκοτρώνης, δίπλα εδώ στο Τουρκολέκα γεννήθηκε ο Νικηταράς και παραπέρα ο Παπαφλέσσας».

Ο κ. Κρατζαφέρης επισήμανε ότι «Όταν πίνεις νερό από την ίδια πηγή που έπιναν ήρωες, δεν μπορείς παρά να είσαι κι εσύ Πατριώτης. Να είστε καλά. Καλό βόλι»

ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ...ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ !!


Χρέη οδηγού του ασθενοφόρου που διαθέτει ο δήμος εκτελεί πολύ συχνά ο δήμαρχος Αργιθέας, Χρήστος Καναβός. 
Η έλλειψη αγροτικών γιατρών στα χωριά της Καρδίτσας τον αναγκάζει να τρέχει ο ίδιος σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, αλλά και να μεταφέρει τους ηλικιωμένους που χρειάζονται συχνά εξετάσεις ή να γράψουν τα φάρμακά τους.

«Κανονικά θα έπρεπε στο δήμο μου να υπάρχουν οκτώ θέσεις γιατρών, ενώ αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένες μόνο τρεις», αναφέρει στον «ΤτΚ». Οι τρεις αυτοί γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντεπεξέλθουν σε όλα τα αιτήματα ενώ όταν χρειάζεται ένας ασθενής να πάει σε Κέντρο Υγείας, το πιο κοντινό είναι σε απόσταση... 120 χιλιομέτρων. «Πρέπει να αλλάξει ο νόμος για την αγροτική θητεία, γιατί θα θρηνήσουμε θύματα», επισημαίνει ο Χρ. Καναβός.ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από τη Δροσιά Κερατέας και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, έντασης 7 μποφόρ, που πνέουν στην περιοχή.
Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά είναι πολύ κοντά στα σπίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ωστόσο, πριν από λίγο, εκκενώθηκε προληπτικά, με εντολή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το Γηροκομείο Κωνσταντινοπολιτών, στην Παλαιά Φώκαια.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 120 πυροσβέστες, με 48 οχήματα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.
Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Ακόμα μία φωτιά εκδηλώθηκε  στην Περιοχή Κόκκινος Μύλος στην Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα στην Αττική οδό  ( στην διασταύρωση Αττικής οδού και Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας ) η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την  Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν ακόμα απειλήσει κατοικημένη περιοχή

Χάθηκαν οκτώ αυτόματα όπλα από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω


Οκτώ αυτόματα όπλα διαπιστώθηκε σήμερα το μεσημέρι ότι λείπουν από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην ΕΛΑΣ.
Έως το απόγευμα δεν είχε διαπιστωθεί αν λείπει και άλλος οπλισμός. Αμέσως μετά τη διαπίστωση, λήφθηκαν μέτρα σε λιμάνια και αεροδρόμια όπου διενεργούνται έλεγχοι, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πότε και πώς εξαφανίστηκαν τα όπλα από το τμήμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα οποιαδήποτε παραβίαση, ούτε υπήρξε κάποια επίθεση. Την υπόθεση παρακολουθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.ethnos.gr

ΚΑΙΓΕΤΑΙ και η Λακωνία !!


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10.00 σήμερα το πρωί κοντά στην χωματερή της Νεάπολης στα Βιγκλάφια Βοιών.
Η φωτιά λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν έλαβε γρήγορα διαστάσεις και νωρίτερα απείλησε τον οικισμό Βιγκλάφια, όμως η άμεση επέμβαση των δυνάμεων κατάσβεσης απομάκρυναν τη φωτιά.
Αυτή την ώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.
Δυνάμεις της πυροσβεστικής με δώδεκα οχήματα, υδροφόρες του δήμου, κάτοικοι της περιοχής και τέσσερα αεροσκάφη που κάνουν συνεχής ρήψεις νερού, υπό το συντονισμό του περιφερειάρχη πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχου Θανάση Ρούπου, προσπαθούν να ελέγξουν το πύρινο μέτωπο, που είναι όμως δύσκολο λόγω των θυελλωδών ανέμων.
Η φωτιά καίει καλλιέργειες και χορτολιβαδική έκταση χαμηλής βλάστησης.

ΕΞΑΡΘΡΩΣΑΝ σπείρα ...Γυναικών !!


Σπείρα γυναικών που διέπραττε απάτες, αποκομίζοντας 326.000 ευρώ, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο γυναίκες, εκ των οποίων μία 26χρονη Ελληνίδα και μία 46χρονη αλλοδαπή, πολωνικής καταγωγής, ενώ το τρίτο μέλος της σπείρας, μια 41χρονη Ελληνίδα, είναι ήδη έγκλειστη στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για απάτες.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο Ελληνίδες παρουσιάζονταν ως εκπρόσωποι ιδιοκτήτριας μεζονέτας στην Κηφισιά, σε υποψήφιους αγοραστές, τους οποίους δελέαζαν με χαμηλές τιμές πώλησης και τους έπειθαν να προβούν στην αγορά της.
Στη συνέχεια ζητούσαν και λάμβαναν μεγάλες προκαταβολές, παρουσιάζοντας την αλλοδαπή συνεργό τους ως ιδιοκτήτρια της μεζονέτας.
Για την υπογραφή των προσυμφώνων την είχαν εφοδιάσει με πλαστό δελτίο ταυτότητας στο οποίο αναγράφονταν τα στοιχεία της πραγματικής ιδιοκτήτριας.
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι με αυτό τον τρόπο έχουν εξαπατήσει τέσσερις υποψήφιους αγοραστές, λαμβάνοντας προκαταβολές που ανέρχονται στο ποσό των 326.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εισπράξουν επιπλέον 80.000 ευρώ.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 600 ευρώ, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας και ένα πλαστό δελτίο πολωνικής ταυτότητας, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Απειλεί σπίτια η πυρκαγιά στην Κερατέα !!


 ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ !
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από τη Δροσιά Κερατέας και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, έντασης 7 μποφόρ, που πνέουν στην περιοχή.
Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά είναι πολύ κοντά στα σπίτια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Ωστόσο, πριν από λίγο, εκκενώθηκε προληπτικά, με εντολή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το Γηροκομείο Κωνσταντινοπολιτών, στην Παλαιά Φώκαια.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 120 πυροσβέστες, με 48 οχήματα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Γέμισαν οι παραλίες "παχουλές" με μαγιό μπραζίλ !!


Χοντρές... με μαγιό μπραζίλ!
Κι όμως στην πλειοψηφία τους κάπως έτσι... κατάντησαν τα σώματα των νεαρών Ελληνίδων!
 Η κακή διατροφή φαίνεται πως έχει οδηγήσει τις πάλαι ποτέ καλλίγραμμες ελληνίδες σε «ξεχείλωμα» ή σε απόκτηση κυτταρίτιδας!
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος έδειχνε 36, οι παραλίες και οι πισίνες ήταν γεμάτες, όμως δυστυχώς οι «χοντρούλες» κυριαρχούσαν!
Δεν λέμε, υπήρχαν και κάποιες «κορμάρες», όμως φαίνεται πως η εποχή που στις πλαζ κυριαρχούσαν οι  γυναίκες  με «βραζιλιάνικο» κορμί... πέρασε ανεπιστρεπτί!
Και το ζήτημα είναι πως κάποιοι νεαροί... «βολεύονται» με παχουλές και κοντές και τις «αποθεώνουν» στο διαδίκτυο!
Άλλες πάλι, φωτογραφίζονται στην παραλία, «περνούν» τις φωτογραφίες από το συνηθισμένο retouch και τις αναρτούν στο facebook!
Η πραγματικότητα όμως... απέχει πολύ από το διαδίκτυο! Σύμφωνα δε με ειδικούς το φαινόμενο του «απλώματος» των γυναικείων κορμιών θα αυξηθεί όσο υπάρχει η κρίση!
 Θα γίνει δηλαδή αυτό που έχει συμβεί και στην Βραζιλία!
Στις πόλεις κυριαρχεί το χάμπουργκερ και το Βραζιλιάνικο κορμί είναι πλέον... για λίγες! Όποιος τελευταία επισκέφθηκε το Ρίο ή άλλες περιοχές της νοτιοαμερικανικής χώρας εύκολα το διαπιστώνει! dete.gr

Γαμπρός απάτησε την νύφη με σερβιτόρα στο ...γαμήλιο γλέντι !!


 ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ....ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ !!
Το αλκοόλ ισχυρίζεται ο 27χρονος Αυστριακός πως ήταν η αιτία που τον έπιασε ο πεθερός του να κάνει σεξ με την σέξι σερβιτόρα, κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης του στην πόλη Φέλντκιρτς.
Η είδηση που προήρθε από τους Austrian Times έκανε δικαίως τον γύρο του κόσμου, αφού ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αυτό του πιο γρήγορου διαζυγίου.
Αυτό δηλαδή που ζήτησε από τον γαμπρό η νύφη, η οποία δεν είχε καν προλάβει να βγάλει το νυφικό της, όταν ήρθε ο πατέρας της και της ανακοίνωσε πως έπιασε τον γαμπρό του να κάνει σεξ με μια από τις σερβιτόρες της γαμήλιας δεξίωσης στις τουαλέτες.
Ο γαμπρός άρχιζε να κλαίγεται ότι ήταν μεθυσμένος και ότι αυτό επηρέασε την κρίση του. Αλλά ο πεθερός σταμάτησε το πάρτι και είπε σε όλους τους καλεσμένους να σηκωθούν και να φύγουν.

ΚΕΡΑΤΕΑ - Παίρνει μεγάλες διαστάσεις η φωτιά -


Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι φωτιά στην περιοχή Δροσιά της Κερατέας, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση.
Στην επιχείρηση πυρόσβεσης λαμβάνουν μέρος 39 πυροσβέστες, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν τις εναέριες προσπάθειες.
 ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NONEWS 
Κάτοικοι της περιοχής, εγκαταλείπουν από μόνοι τους τα σπίτια τους...
Διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 12.30 στη Δροσιά Κερατέας, πιο κοντά προς την Ανάβυσσο. Αυτήν την ώρα το μέτωπο της φωτιάς κινείται προς την Παλαιά Φώκαια.
Σύμφωνα με ... την πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί άμεσα σπίτια, όμως οι κάτοικοι της περιοχής Συντερίνα εγκαταλείπουν μόνοι τους τα σπίτια τους.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν ενισχυθεί και πλέον στην περιοχή επιχειρούν 120 πυροσβέστες, 48 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και 30 άτομα εθελοντες του στρατού πεζοπόρο τμήμα. Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυρότατοι άνεμοι που πνέου στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Λαυρωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής μιλώντας στη ΝΕΤ είπε πως φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από εργασίας οξυγονοκόλλησης...

ΕΛΕΟΣ- Μέχρι και "Μαιμού " Προφυλακτικά έριξαν στην αγορά !!


 ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .....ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ !!
Πλαστά προφυλακτικά γέμμισε το Αγρίνιο. Και εκτός του εύλογου κινδύνου για τους καταναλωτές, τον μπελά τους βρήκαν και πέντε περιπτεράδες.
Παράλληλα, συνελήφθη ένας προμηθευτής τους.
 Η απάτη φυσικά έγινε εν αγνοία των περιπτεράδων και εν αγνοία της εταιρείας της οποίας τη μάρκα είχαν τα προφυλακτικά. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ήταν ο διευθυντής της εταιρείας που αποκάλυψε την υπόθεση και ζήτησε τη συνδρομή της τοπικής αστυνομίας καταθέτοντας μηνύσεις.

Έτσι, οι περιπτεριούχοι προσήχθησαν, ανακρίθηκαν και η αστυνομία έφθασε στα ίχνη ενός εκ των δύο εμπόρων που τους προμήθευσαν τον οποίο και συνέλαβαν σε περίπτερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, κατασχέθηκαν όσες παρτίδες προφυλακτικών απέμειναν στα ράφια των περιπτέρων (115 πακέτα) και όσα βρέθηκαν πάνω στον προμηθευτή (150 πακέτα).

Άγιο ξύλο στο δρόμο για τα ...Πολιτικά !!


Μέχρι και ξυλοδαρμούς μεταξύ αγνώστων στη μέση του δρόμου, αρχίσαμε να βλέπουμε λόγω της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης. 
Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην οδό Κορίνθου, έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ της Πάτρας, με «πρωταγωνιστές» ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που κυριολεκτικά... πιάστηκαν μαλλί με μαλλί διαφωνώντας για τα πολιτικά.
Και μάλιστα ήσαν παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους, αφού ο αρχικός διάλογος είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ηλικιωμένη και μία άλλη κυρία και απλώς ο ηλικιωμένος που αντέδρασε ήταν περαστικός και έτυχε να ακούσει.
 Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις εννέα το πρωί. 
Η προχωρημένης ηλικίας γυναίκα μιλούσε με μια άλλη έξω από το κτίριο του ΙΚΑ. Της έλεγε ότι ήταν όλα της τα χρόνια ταγμένη στο χώρο της δεξιάς αλλά της εξηγούσε ότι παρ' όλα αυτά δεν είχε καμία εμπιστοσύνη πια στον πολιτικό της χώρο.
Και έλεγε ότι επειδή θεωρεί υποχρέωσή της να συμμετάσχει στη διαδικασία ψηφίζοντας, έχει επιλέξει την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας ότι μία τέτοια αλλαγή ίσως φέρει την ανατροπή στα πράγματα. Βέβαια η ηλικιωμένη μιλούσε δυνατά και τόση ώρα δεν είχε αντιληφθεί ότι ένας άνδρας της ίδιας ηλικίας περίπου περνούσε από το σημείο τυχαία και ακούγοντάς την είχε σταματήσει και παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση, σχεδόν δίπλα της.
Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας των δύο γυναικών, ο ηλικιωμένος μουρμούριζε βρίζοντας την γυναίκα. Και όταν εκείνη τελείωσε αποφάσισε, αντί να φύγει, να της... ζητήσει το λόγο χρησιμοποιώντας ακατανόμαστε εκφράσεις, όπως «δεν ντρέπεσαι ρε κωλόγρια...» και άλλα παρόμοια!
Τον χαστούκισε κι αυτός την... έπιασε απ' το μαλλί!
Αποτέλεσμα της προκλητικής αντίδρασης του ηλικιωμένου, ήταν ότι η γυναίκα εξοργίστηκε τόσο πολύ που αντί να του απαντήσει τον χαστούκισε! Και τότε ο ηλικιωμένος την έπιασε από το μαλλί κι άρχισε να την τραβά συνεχίζοντας να εκστομίζει υβριστικές εκφράσεις εναντίον της.
 Το τι έγινε στο σημείο δεν περιγράφεται. 
Ευτυχώς που υπήρχε κόσμος αρκετός εκεί και άπαντες έσπευσαν να χωρίσουν τα δύο άτομα και να απομακρύνουν τον μαινόμενο άνδρα. Έτσι το επεισόδιο έλαβε τέλος δίχως το άγνωστο μεταξύ του ζευγάρι να οδηγηθεί σε ακόμα πιο ακραίες συμπεριφορές..dete.gr

«Ξεχνιέσαι εσύ;» είπε ο Σαμαράς στον Τάκη με τα τατουάζ


Αίσθηση προκάλεσε πριν από μερικές μέρες η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να κάνει στάση για να δει τον Τάκη με τα τατουάζ, ιδιοκτήτη καφετέριας στην Κόρινθο, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Τι όμως ειπώθηκε μεταξύ τους;
«Είδα πρώτα τους αστυνομικούς να περικυκλώνουν το μαγαζί μου και μετά αντιλήφθηκα την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά. Είχε πολύ κόσμο στο μαγαζί. Ρωτάει τους θαμώνες που είναι το παιδί με τα τατουάζ. Μόλις με είδε μου λέει 'Τάκη τι κάνεις; Πως πάει το μαγαζί;'. Τον ρώτησα αν όντως με θυμόταν. Μου έκανε εντύπωση. ´Ξεχνιέσαι εσύ;' μου λέει. Θυμόταν ακριβώς τη θέση του καφέ και το όνομά μου».
Αυτό δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ο Τάκης Παππάς, πρώην παίκτης του Ατρόμητου και του Βυζάντα Μεγάρων, νυν ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κόρινθο, γνωστός στην περιοχή -για εμφανείς λόγους- ως ο Τάκης με τα τατουάζ και χωρίς καμία σχέση με την ΝΔ.
Η γνωριμία των δυο αντρών έγινε πριν από 3 χρόνια, όταν ο Σαμαράς έκανε την πρώτη του περιοδεία μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του κόμματος. Τότε ήταν που μπήκε στην καφετέρια για να μάθει τι συμβολίζουν τα τατού του Τάκη. Ο οποίος και θυμάται τη συνάντηση ως εξής «Ο κ. Σαμαράς είναι ακομπλεξάριστος, χύμα και πολύ απλός άνθρωπος. Του είπα ότι το καθένα συμβολίζει μια διαφορετική στιγμή της ζωής μου. Εκείνος με παρακολουθούσε με προσοχή. Έπειτα, του λέω , εγώ ξέρω τι θέλω να ζωγραφίσω στο σώμα μου, εσείς ξέρετε τι πάτε να κάνετε; 'Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε'».
Αυτή την φορά η συζήτησή τους κινήθηκε γύρω από την οικονομία και τις εκλογές «Του είπα ότι κάποτε μου έμεναν χρήματα ενώ τώρα τα δίνω όλα για να καλύψω τις υποχρεώσεις του μαγαζιού», δήλωσε ο Τάκης..iefimerida.gr

Παπανδρέου: Τα στρείδια του Costa Navarino του ανέβασαν την πίεση


Η φυσική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού παραμένει αξιοζήλευτη. Αλλά φαίνεται πως το στομάχι του δεν άντεξε το συνδυασμό έντονης γυμναστικής και κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας θαλασσινών. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να του χαλάσουν οι διακοπές που έκανε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Real News, φωτιά πήραν τα κινητά της 20μελους συνοδείας του Γιώργου Παπανδρέου στην προσπάθειά τους να βρουν «έμπειρο» και «εχέμυθο» γιατρό για να έρθει εντός των εγκαταστάσεων της Costa Navarino (του υπερ-πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Μεσσηνία) και να τον εξετάσει. Κάτι που κρίθηκε αναγκαίο αφού λίγο πριν εκείνος είχε αισθανθεί δυσφορία και ένταση και παραπονιόταν για την πίεσή του.
Όλη αυτή η μίνι περιπέτεια -σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Real News- έλαβε χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τον πρώην πρωθυπουργό να ακολουθεί το γνωστό του πρόγραμμα που περιελάμβανε πρωινή γυμναστική στην παραλία του ξενοδοχείου με κανό. Μάλιστα, παρόλο που το ξενοδοχείο νοίκιαζε κανό, εκείνος προτίμησε να φέρει το δικό του, το αξίας 3.500 ευρώ μοντέλο Epic V8.
Ουσιαστικά το κανό ήταν που έφταιγε για αυτή την μίνι περιπέτεια, καθώς μετά από εντατική προπόνηση κάθισε σε δείπνο -με κύριο πιάτο τα φρέσκα στρείδια- όπου και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα θαλασσινών.
Τέλος καλό όλα καλά, με τον Παπανδρέου και τα 10 συνοδευτικά αυτοκίνητα να αναχωρούν την Δευτέρα μεσημέρι.

Bενιζέλος: «Δε θα συμμετάσχω σε καμία κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ»


Για τα σενάρια της επομένης των εκλογών μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα συμμετάσχει σε κανένα κυβερνητικό σχήμα στο οποίο δε θα λάβει μέρος ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας με διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο Πάρκο Ελευθερίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε πως βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας είναι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι αυτό ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές.

ΣΧΟΛΙΟ 

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ...
ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ...ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ  !!

Πιστεύετε τους δημοσκόπους όταν ο Τσίπρας τάζει σε όλους ζεστό χρήμα;


Δημήτρης Καμπουράκης
Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω διόλου τους δημοσκόπους. Πιστεύω περισσότερο αυτά που μου λέει η λογική μου, κι ας στηρίζεται στην πιο χυδαία μπακάλικη αριθμητική. Ιδού, λοιπόν, τι προσθέτω στο μπακαλοντέφτερο μου:
Έχουμε 1.000.000 ανέργους, μαζί με τις οικογένειες τους.
Τι υποσχέθηκαν σ’ αυτούς ο Αντώνης ή ο Βαγγέλης; Ότι θα βάλουν μπροστά ένα πρόγραμμα να φτιαχτούν δουλειές σιγά-σιγά. Τι υποσχέθηκε ο Αλέξης; Ότι θα αυξήσει αμέσως το επίδομα ανεργίας και θα διπλασιάσει αμέσως τον χρόνο καταβολής του.
Έχουμε κοντά στο 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Τι τους είπαν ο Αντώνης κι ο Βαγγέλης;
Ότι τους αγαπούν, πλην πρέπει να μειωθεί ο δημόσιος τομέας που είναι υδροκέφαλος. Τι τους υποσχέθηκε ο Αλέξης;
Ότι δεν θα απολύσει κανέναν, ενώ θα προσλάβει και μερικές νοσοκόμες. Για δύο οργανισμούς όλους κι όλους που κατάφεραν οι προηγούμενοι να κλείσουν (Εργατική Κατοικία και Εστία, μετατάσσοντας κι όχι απολύοντας τους υπαλλήλους τους), ο Αλέξης εξήγγειλε άμεση ανασύστασή τους, δίνοντας το κατάλληλο μήνυμα εκεί που ήθελε.
Έχουμε 600.000 αγρότες και κτηνοτρόφους. Ο Αντώνης κι ο Βαγγέλης δεν τους υποσχέθηκαν τίποτα. Ο Αλέξης υποσχέθηκε το άμεσο κούρεμα των οφειλών από αγροτικά δάνεια.
Έχουμε πάνω από 1.000.000 οφειλέτες στεγαστικών δανείων. Ο Αντώνης κι ο Βαγγέλης δεν ασχολήθηκαν μαζί τους. Ο Αλέξης υποσχέθηκε άμεσο κούρεμα σε οφειλές άνω των 200.000 ευρώ.
Έχουμε άγνωστο αριθμό οφειλετών επαγγελματικών δανείων σε τράπεζες. Ο Αντώνης κι ο Βαγγέλης δεν τους υποσχέθηκαν τίποτα. Ο Αλέξης, στα πλαίσια της νέας «σεισάχθειας», υποσχέθηκε άμεσο κούρεμα των οφειλών τους.
Έχουμε μερικά εκατομμύρια εργαζομένων (ακόμα) στους οποίους ο Αλέξης υποσχέθηκε άμεση αύξηση του κατώτερου μισθού, τρία εκατομμύρια συνταξιούχους στους οποίους υποσχέθηκε άμεση αύξηση σύνταξης και πολλά εκατομμύρια φορολογούμενους, στους οποίους υποσχέθηκε άμεση επαναφορά του αφορολόγητου των 12.000 ευρώ. Έχουμε και 7.000.000 χαρατσωμένους μέσω ΔΕΗ, στους οποίους υποσχέθηκε άμεση κατάργηση του χαρατσιού.
Εσείς τώρα τι νομίζετε ότι θα κάνει ο άνεργος, ο δημόσιος υπάλληλος, ο αγρότης που χρωστά, ο δανειολήπτης, ο ελλειμματικός μαγαζάτορας, ο φορομπηγμένος και ο χαρατσωμένος ψηφοφόρος; Πιστεύετε ότι θα αθροίσει όλα όσα έταξε σε όλους ο Αλέξης και θα αναλογιστεί αν βγαίνει ο συνολικός λογαριασμός ή θα κοιτάξει τι θα βάλει αυτός στο πορτοφόλι του σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν οι Αλέξιες υποσχέσεις στον ίδιο προσωπικά; Εγώ σας βεβαιώνω για το δεύτερο. Άλλωστε, κάποια στιγμιαία αμφιβολία που πήγε να μπει στο κεφάλι του, διαλύθηκε αμέσως μόλις ο Αλέξης εξήγησε ότι δεν κρατά το ραβδί του Χάρι Πότερ, άρα τάζει μόνο λογικά και πραγματοποιήσιμα πράγματα.
Ο Αντώνης κι ο Βαγγέλης, (με βαριά πληγωμένη ήδη την αξιοπιστία τους) μιλούν για αργές και βασανιστικές εξόδους απ’ την κρίση, οικονομικές αναπτύξεις και αόριστες επενδύσεις σε βάθος χρόνου. Ο Αλέξης υπόσχεται σε πάρα πολλούς, ζεστό χρήμα σήμερα. Και συνεχίζετε να πιστεύετε τους δημοσκόπους; Εγώ, πάντως, μετρώ (ευκολόπιστα;) κεφάλια και ξαναθροίζω τα παλαιά ψηφαλάκια του νέου «πάρα πολλά λεφτά υπάρχουν ΤΩΡΑ»…

Πυρκαγιές στην Νεάπολη Λακωνίας και Κερατέα


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σε δασική έκταση, στην περιοχή Μεγάλη Σπηλιά, στη Νεάπολη Λακωνίας. Επιτόπου έχουν σπεύσει οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής, πεζοπόρο τμήμα και δύο αεροσκάφη.

 Φωτιά και στην Κερατέα, στην περιοχή Δροσιά, σε χαμηλή βλάστηση. Επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Έλληνες, μη στρέψετε την πλάτη στο ευρώ !!


Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ κάλεσε, σήμερα, τους Έλληνες να μη στρέψουν την πλάτη στο ευρώ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα "Kurier", ανέφερε ότι «εάν κερδίσει αυτές τις εκλογές η ριζοσπαστική αριστερά, κάτι που δεν αποκλείεται, τότε θα είναι απρόβλεπτες οι επιπτώσεις αυτής της νίκης για την ευρωπαϊκή νομισματική ένωση».
«Εμείς ως Eurogroup θα πρέπει να μιλήσουμε με κάθε ελληνική κυβέρνηση. Μόνον να προειδοποιήσω τον καθένα μπορώ, να μην εγκαταλείψει την ευρωζώνη, επειδή τότε θα τεθεί σε κίνδυνο η εσωτερική συνοχή της», επισήμανε ο κ. Γιουνκέρ στην ίδια συνέντευξη.

Οι..."αναποφάσιστοι"

Το άρθρο του ΝΙΚΟΥ ΦΛΑΟΥΝΑ στην εφημερίδα ΧΡΗΜΑ plus
Οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν την... πρωτιά στις αυριανές εκλογές.
Αυτό υποστηρίζουν οι ...πάντες! 
Ποιοι είναι όμως αυτοι οι αναποφάσιστοι, των οποίων το ποσοστό το ανέβαζαν (οι επιτρεπόμενες να δημοσιευθούν στο 18%;
Ποιοί ομως είναι αυτοί, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν τους τρεις μήνες επίσημης προεκλογικής περιόδου, το τι θα ψηφίσουν;
   . Μπερδεψαν την ιδεολογία τους με τα τόσα κόμματα της Αριστεράς και τα περισσότερα της Δεξιάς;
   . Θέλουν ίσως ισχυρές και πειστικές διαβεβαιώσεις για τα προγράμματα των κομμάτων;
   Τι είναι τέλος πάντων, αυτο που τους κάνει...αναποφάσιστους;
  Σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, που όλα ήταν περσσότερο σαφή, λόγω...δικομματισμού, έλεγαν οι αναλυτές και δημοσκόποι, πως οι αναποφάσιστοι είναι αυτοί που κρίνουν την επόμενη Κυβέρνηση. Την αυτοδύναμη ομως, Κυβέρνηση.
 Τώρα κάνουν αναλύσεις και ...αναγωγές προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τους ...τωρινούς "αναποφάσιστους".
Γιατί όμως τους βάλαμε σε εισαγωγικά;
Μα για τον απλούστατο λόγο, πως το ποσοστό αυτό δεν είναι...αναποφάσιστοι ψηφοφόροι.
Είναι οι ποιό αποφασισμένοι!
Είναι αυτοί που περιμένουν να δούν που θα πέσει η ...μπίλια, προκειμένου να πάνε με τον ...νικητή!
Είναι αυτοί που δεν...ρισκάρουν όπως έκαναν οι άλλοι που ήδη πήγαν ...
 Γι αυτό και δεν θα είναι ντέρμπι το αυριανό αποτέλεσμα. Ο πρώτος θα έχει διάφορα απο τον δεύτερο, σε τέτοιο ποσοστό που δεν θα δικαιολογεί την πρόβλεψη... ντέρμπι.
Γεγονός είναι πως με πρώτη τη Νεα Δημοκρατία, οι εκλογές αυτές θα έχουν δυο νικητές.
 Θα έχει νικήσει ο Σαμαράς τις δυσκολότερες εκλογές και ας λένε οι δήθεν αγανακτισμένοι ΝΔκράτες πως ...βούλιαξε η παράταξη. Αυτοι που τα λένε αυτα ήταν ...φεβγάτοι από νωρίς. Ίσως και αμετανόητοι αφού και με νίκη της Ν. Δ παλι, θα ...ψιθυρίζουν.
 Νικητής όμως θα είναι και ο Τσίπρας. Ο νέος και άφθαρτος ηγέτης της Αριστεράς, που όχι μόνο θα έχει φέρει την Αριστερά στην θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν και τα όσα έχει εξαγγείλει. Θα τρέμει το σύστημα, μήπως και "έρθει" αργότερα ως ...Πρώτος!
Στα αλλα κόμματα θα αρχίσουν, αμέσως, εσωτερικές διεργασίες για τις ηγεσίες τους, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει κρυφά και...υπογείως.
 Απο τις εξελίξεις αυτές  δεν εξαιρείται ούτε το ΚΚΕ! 
Για το ΠΑΣΟΚ  δεν το συζητάμε! Ο ίδιος ο Βενιζέλος, έχει αναψει το  πράσινο φως για τις εσωκομματικές διαδικασίες. Όχι τυχαία! 
Κάτι ξέρει, κάτι έχει ακούσει και θέλει προφανώς να είναι μπροστά στις εξελίξεις του κόμματος του οποίου είναι ηγέτης, μόλις λίγους μήνες.
Με λίγα λόγια δεν θα...πλήξουμε επειδή θα τελειώσουν οι Εθνικές Εκλογές...διαρκείας του 2012!

Ποιοι είναι εκείνοι που φοβούνται την σκιά του Κώστα του Λαλιώτη;


 από Αναγνώστη
Ποιοι είναι εκείνοι που διαρρέουν οργανωμένα και τον χαρακτηρίζουν ότι έχει μετακομίσει στην Κουμουνδούρου και ότι στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κώστας Λαλιώτης στην διάψευση του στην εφημερίδα Δημοκρατία όπως αναφέρουν κάποια blogs δήλωσε τα εξής  -ο Αλέξης Τσίπρας και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται συμβουλάτορες και καθοδηγητές στα παρασκήνια, γιατί έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να αναπροσδιορίζονται, ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά, γιατί έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να ιεραρχούν μόνοι τους και με τον δικό τους τρόπο τους στόχους στο στρατηγικό, πολίτικο, οικονομικό, επικοινωνιακό και εκλογικό τους σχεδιασμό>

Άραγε λοιπόν αυτά τα συμπεράσματα μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας;
Άραγε η δήλωση του Κώστα του Λαλιώτη ήταν τα αυτονόητα για ένα κόμμα
και αυτές οι δηλώσεις έγιναν στην ανησυχία ενός ανθρώπου που είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η επικοινωνία του Κώστα Λαλιώτη, οι πολιτικές συμπεριφορές του, ήταν η γεννήτρια του ΠΑΣΟΚ, που ακόμα και με την σιωπή του όταν ασχολείται με τα αμπέλια του στην γενέτειρα του, είχε πάντα τις ανησυχίες του γι αυτό το κόμμα.
Είναι και εκείνος ένας από τους δημιουργούς του και ήθελε να επισημάνει με τις δηλώσεις του τις αδυναμίες του ΠΑΣΟΚ στην επικοινωνιακή πολιτική και στο πολιτικό ιδεολογικό στίγμα του, γι αυτό η προσωπική του παρουσία στην Ιπποκράτους ήταν έντονη.

Ο Λαλιώτης όμως δεν έχει την ανάγκη να επιβεβαίωση στους ξενόφερτους ότι είναι ένας από τους ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστας ο Λαλιώτης δεν είναι το πολιτικό στέλεχος που ψάχνει ρόλους.
Είναι ένας από τους σεναριογράφος που τα έργα του και οι ιδέες του δεν βοήθησαν μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και όλη την Ελλάδα.
Αλλά τουλάχιστον να σεβαστούν κάποιοι την ιστορία κάποιων στελεχών και να μην συμπεριφέρονται σαν λαθρεπιβάτες και να κατηγορούν ιστορικά στελέχη.
Ο Λαλιώτης είναι παρών στην δημοκρατική παράταξη και ανήσυχος για το μέλλον της χώρας.

Συνελήφθησαν τσιγγάνοι για κλοπές στην Μικρή Μαντίνεια !


Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα στη Μεσσηνία.
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα, στη Σάντοβα και Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας.
Συνελήφθησαν, χθες (15-6-2012) το μεσημέρι, στην Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας , τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 17, 20 και 17, για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι ανωτέρω, την 14-6-2012 και την 15-6-2012, το μεσημέρι, στη Σάντοβα και τη Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας, είχαν διαρρήξει τρία (3) οχήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.
Στην κατοχή των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ-Την "τσάκωσε" πίσω από το σπίτι τους


Οχι μόνο ήταν άκρως προκλητικό αυτό που έκανε η σύζυγος, αλλά επρόκειτο για περίπτωση στην οποία «κολλάει» απόλυτα η φράση: «παίζεις με τη φωτιά».
 Ο λόγος για 40χρονη (περίπου) γυναίκα, παντρεμένη με δύο παιδιά, που διαμένει στην οδό Σμύρνης της Πάτρας .
Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έκανε το λάθος να συναντηθεί με τον εραστή της... κάτω ακριβώς από το σπίτι της, με αποτέλεσμα να την καταλάβει ο άνδρας της και να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι.
 Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στο σπίτι της γυναίκας είχαν πέσει όλοι για ύπνο. Τα παιδιά της από αρκετά νωρίς και ο σύζυγός της λίγη ώρα πριν. Απ' όσα έγιναν γνωστά μετά το επεισόδιο, η ίδια παρέμενε στην κουζίνα επικαλούμενη δουλειές που είχε να κάνει.
Προφανώς πίστευε ότι έτσι δεν θα κινούσε τις υποψίες στον άνδρα της, κι αυτό μιας και είχε τον σκοπό της αφού επρόκειτο να συναντηθεί κρυφά με τον εραστή της.
Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα μπήκε στην κρεβατοκάμαρα για να δει αν ο σύζυγός της κοιμόταν και διαπιστώνοντας ότι ακόμα δεν είχε «πέσει» σε βαθύ ύπνο, του είπε απλώς να μην ανησυχήσει γιατί θα κατέβαινε για λίγο να πετάξει τα σκουπίδια. Αλλά ο χρόνος που μεσολάβησε ήταν αρκετός ώστε ο σύζυγος να αγχωθεί για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στη γυναίκα του.
Αρχικά βγήκε στο μπαλκόνι και αφού δεν την είδε πουθενά κατέβηκε γρήγορα και βγήκε στο δρόμο για να την ψάξει.
Τους εντόπισε στο ΙΧΗ μεγάλη αποκάλυψη έγινε σε παρακείμενο οικόπεδο που χρησιμοποιείται και ως γκαράζ. Εκεί ακριβώς είχε σταθμεύσει ο εραστής το αυτοκίνητό του και μέσα σε αυτό ήταν η γυναίκα.
 Ο σύζυγός της πέρασε μια δυο φορές πίσω από το όχημα αλλά από διακριτικότητα ούτε που κοίταξε μέσα. κάποια στιγμή όμως η σύζυγος προδόθηκε από τα πλούσια μακριά μαλλιά της.
Έτσι ο άνδρας της άρχισε να πλησιάζει διακριτικά στο αυτοκίνητο, μέχρι που εξακρίβωσε ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που αγκάλιαζε και φιλούσε παθιασμένα τον οδηγό!
Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος έγινε έξω φρενών. Άρχισε να χτυπά με χέρια και με πόδια το καπό του αυτοκινήτου και να φωνάζει στον οδηγό να βγει έξω.
Το περιστατικό θα είχε απρόβλεπτες εξελίξεις εάν τις φωνές του απατημένου συζύγου δεν άκουγαν γείτονες οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, δίνοντας τον χρόνο στον εραστή να απομακρυνθεί...dete.gr

ΕΓΙΝΕ... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Την κοπάνησε με ελικόπτερο στην Σαντορίνη...


Κρύβεται, από νήσου εις νήσον...
Ο Γιάννης Αλαφούζος για να αποφύγει την σύλληψη, αφού περιπλανήθηκε μεταξύ Φαλήρου, Εκάλης και Γλυφάδας, διέφυγε με ελικόπτερο στην πατρίδα του, την Σαντορίνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει αποσταλεί ...
σήμα προς το Α.Τ. Σαντορίνης, προκείμενου τα όργανα του να ενεργήσουν τα δέοντα για την σύλληψη του Γιάννη Αλαφούζου.
Ως γνωστόν, εναντίον του έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ο Βαγγέλης Μαρινακης...
nonews-news.blogspot.gr

Κοινή ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής

"Χτες το βράδυ, Παρασκευή 15-06-2012 και ώρα 21:00, ομάδα κρούσης 25-30 Χρυσαυγιτών με μηχανές επιτέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων. 
Εκείνη την ώρα στην πλατεία βρισκόταν, όπως κάθε βράδυ, πλήθος κόσμου με τα παιδιά του.
 Αφού κύκλωσαν την πλατεία φωνάζοντας συνθήματα όπως «ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κ.ά. αποβιβάστηκαν από τις μηχανές τους και, βρίζοντας απειλώντας και κραδαίνοντας λοστούς, μαχαίρια, σιδερογροθιές και κάθε λογής επικίνδυνο εξοπλισμό, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των μελών και φίλων τους.
 Ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη παρακολουθούσε διακριτικά κι απαθής τις απειλές και τους προπηλακισμούς τους από απόσταση 30 μέτρων για να μπουν τελικά 2 αστυνομικοί μπροστά τους παρακαλώντας τους να αποχωρήσουν.
Φεύγοντας οι Χρυσαυγίτες κατέστρεψαν το μοναδικό άλλο περίπτερο κόμματος που υπάρχει στην πλατεία, αυτό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που δεν είχε παρόντες φίλους του κόμματός τους, ποδοπατώντας, μεταξύ άλλων, εκούσια ή ακούσια, και 2 ελληνικές σημαίες στο διάβα τους.
Αυτό το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών απογευματινών μηχανοκίνητων περιπολιών τρομοκρατίας της ΧΑ στα Άνω Λιόσια και στις γύρω περιοχές. Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική δράση της φασιστικής αυτής οργάνωσης και την «ανεξήγητη» ανοχή του κρατικού μηχανισμού απέναντί της που αντικειμενικά ενθαρρύνει αυτήν τη δράση.
Καλούμε τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά κάθε φαινόμενο φασιστικής τρομοκρατικής βίας, να περιφρουρήσουν το αυτονόητο δικαίωμα στην πολιτική δράση, να τους απομονώσουν και να τους καταδικάσουν και πολιτικά.
Καλούμε όλους τους συλλογικούς φορείς της πόλης και τα δημοκρατικά κόμματα να καταδικάσουν τις επιθέσεις και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην απαραίτητη κοινή αντιφασιστική δράση".

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - Το ξέσπασμα του Βασίλη Λεβέντη !

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΙΣ ...ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ !! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το ξέσπασμα του Βασίλη Λεβέντη από lpage2424

Δ.Κουσελάς στην Κυπαρισσία -Γιατί τώρα ΠΑΣΟΚ !!


«Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ ως εγγυητή μιας κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης»

Ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς μίλησε την Παρασκευή το βράδυ στην Κυπαρισσία στο ξενοδοχείο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ, κλείνοντας την αυλαία των συγκεντρώσεων του ΠΑΣΟΚ.  Στη συγκέντρωση, που ήταν εντυπωσιακή, παρευρέθηκε σύσσωμο το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από τους Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα, Φιλιππόπουλο Λεωνίδα, Αποστολόπουλο Αναστάσιο, Γκραίκη Ευτυχία, Καλογερέα  Ευστράτιο, Αλευρά Διονύσιο, η γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς και πολλά αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη από το δήμο Τριφυλίας. 
Ο κύριος Κουσελάς, αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τη μαζική συμμετοχή τους, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου που «ήταν αποτέλεσμα διαμαρτυρίας, οργής και αγανάκτησης για πολιτικές που ασκήθηκαν την τελευταία διετία και σε μεγάλο βαθμό καθορίστηκαν από το μέγεθος της κρίσης και την ηγεσία μιας υπερ-συντηρητικής Ευρώπης. ‘Όμως, η χώρα, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στάθηκε όρθια. Δεν χρεοκόπησε και μπορεί να ελπίζει. Και αυτό έγινε με τις θυσίες του Ελληνικού λαού και την προσπάθεια της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ..».

Για την κρίσιμη αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, ο κ. Κουσελάς τόνισε ότι «Η μάχη είναι τώρα διπλή: Αφ’ ενός για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ με την αποκατάσταση της Κεντροαριστερής φυσιογνωμίας του, των αρχών και αξιών του, αφ’ ετέρου, για ισχυρή παρουσία του στη Βουλή, γιατί μόνο ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό στη Βουλή και στην κοινωνία μπορεί να εγγυηθεί το σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης, την υλοποίηση ενός προγράμματος εξόδου από την κρίση...

‘Οπως σημείωσε στη συνέχεια, «ο ελληνικός λαός αξιώνει από τις πολιτικές δυνάμεις συνεννόηση, συνεργασία, χάραξη εθνικής στρατηγικής για να βγούμε από την κρίση. Αξιώνει εθνική συνευθύνη και πανεθνική προσπάθεια. Όμως οι ηγεσίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν ένα επιπόλαιο δικομματικό σκηνικό και επενδύουν οι μεν στο φόβο, επιστρατεύοντας επιχειρήματα από ένα βαθύ διχαστικό παρελθόν, οι δε στην οργή και στην αγανάκτηση.... »

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κουσελάς προειδοποίησε  ότι «τη θέληση του ελληνικού λαού για λύση με παραμονή στην Ευρωζώνη, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την παίξει «κορώνα-γράμματα». Γιατί το σενάριο εξόδου της χώρας από το Ευρώ είναι υπαρκτό. Και η έξοδος από το Ευρώ όχι μόνο δεν θα έδινε νέες δυνατότητες στη χώρα, αλλά θα οδηγούσε σε ολική καταστροφή, το 1/3 του οικονομικά ενεργού πληθυσμού στην ανεργία και σε πληθωρισμό πάνω από 30%, εξανεμίζοντας εισοδήματα, περιουσίες και αποταμιεύσεις.Θα οδηγούσε στην εξαθλίωση των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, αλλά και σε σημαντική πτώχυνση των μεσαίων στρωμάτων... Εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε Ρώσικη ρουλέτα με  τη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωζώνη

‘Οπως τόνισε, «το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου είναι ανάμεσα σε 2 επιλογές: Η μία,  είναι ο δρόμος της μονομερούς καταγγελίας και της συνολικής ακύρωσης του Μνημονίου, όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η άλλη, είναι ο δρόμος της οργανωμένης αναθεώρησης και η διαμόρφωση των προϋποθέσεων για την οριστική απαλλαγή μας από το μνημόνιο με τη λήξη της τριετίας. Ο πρώτος δρόμος, των μονομερών ενεργειών, είναι τυφλός, ανεύθυνος και καταστροφικός...και εκείνοι που θα πληρώσουν περισσότερο είναι οι οικονομικά ασθενέστεροι. Θ’ ανακαλύψουν, όπως και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας, πως υπήρχαν ακόμα πολλά να χάσουν...
Ο δρόμος της αναθεώρησης της σύμβασης, που έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ, είναι η μόνη συγκροτημένη πρόταση. Μια πρόταση ευθύνης, που δίνει απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και η χώρα. Που εγγυάται την παραμονή στην Ευρωζώνη, με ουσιαστικές αλλαγές στην ακολουθούμενη πολιτική. Χωρίς περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων των εργαζομένων. Με διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων και των συλλογικών συμβάσεων σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο. Με διοχέτευση, τους επόμενους μήνες, από τη δανειακή σύμβαση 50 δις στην αγορά που στενάζει από έλλειψη ρευστότητας. Με απεμπλοκή των αναγκαίων έργων υποδομής, δημοσίων και ιδιωτικών. Με τη δημιουργία ολοκληρωμένου αναπτυξιακού πακέτου στήριξης της χώρας μας από την Ε.Ε. και με αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων. Με παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής, για να γίνει πιο ήπια.... Αυτά σήμερα μπορούν να διεκδικηθούν αποτελεσματικά, με τους νέους συσχετισμούς δύναμης στην Ευρώπη, με τη Γαλλία ουσιαστικό σύμμαχό μας...»

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κ. Κουσελάς ανέλυσε  τις επιπλέον δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για:
1.     καθολική υγειονομική (ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη) των ανέργων, των φτωχών, των συμπολιτών μας με χαμηλά εισοδήματα, χωρίς περιορισμούς με βάση τα ένσημα.
2.     δημιουργία ενιαίου φορέα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης με:
·         επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», με στόχο την κάλυψη 130.000  νοικοκυριών μέχρι το 2013.
·         Τη δημιουργία εθνικού δικτύου άμεσης κοινωνικής παρέμβασης (κέντρα ημερήσιας υποδοχής αστέγων, παροχή δωρεάν συσσιτίων, κοινωνικό φαρμακείο)
     3.  θέσπιση νέων ρυθμίσεων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με:
·         Επέκταση των ρυθμίσεων σε επαγγελματίες
·         Αλλαγές στον Τειρεσία
·         Ακατάσχετο των τραπεζικών λογαριασμών
·         Την επέκταση των ρυθμίσεων που εφαρμόζει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε όλες τις τράπεζες,
Καθώς και για:
  • Τη σταδιακή ανάκληση της εισφοράς αλληλεγγύης
  • Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 5 μονάδες. Είναι ένα ουσιαστικό κίνητρο για την αύξηση της απασχόλησης
  • Την κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων (του γνωστού χαρατσιού) και την αντικατάστασή του με ενιαίο προοδευτικό φόρο ακίνητης περιουσίας
  • Τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ σε τουρισμό, εστίαση, αγροτικά εφόδια.
  • Τη δραστική αντιμετώπιση των φαινομένων αισχροκέρδειας στην αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στις τιμές προϊόντων των πολυεθνικών επιχειρήσεων που παίζουν στην Ελλάδα ακριβότερα από ό,τι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
  • Την αντικατάσταση του δείκτη τιμών καταναλωτή με τον δείκτη τιμών του μέσου και του φτωχού νοικοκυριού.
  • Τη δημιουργία και τη στήριξη τοπικών συμφώνων, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση οι περιφερειακοί παραγωγοί στις μεγάλες αλυσίδες διάθεσης.
  • Την υποχρεωτική αναγραφή των τιμών παραγωγού στα πωλούμενα είδη και την αξιοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουσελάς αναφέρθηκε στην ανάγκη οικοδόμησης μιας Συμφωνίας Εθνικής Συνευθύνης και στα 8 βασικά σημεία της, που προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Τα σημεία αυτά είναι: 
  1. Η συμμετοχή σε ένα σύστημα διακυβέρνησης εθνικής συνευθύνης. Σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, τουλάχιστον μέχρι το 2014, μέχρι τις ευρωεκλογές.
  2. Η συμμετοχή όλων, με δέσμευση και ετοιμότητα ανάληψης κόστους, στη δεύτερη φάση της διαπραγμάτευσης για την αναθεώρηση των δυσμενών όρων του Μνημονίου.
  3. Η παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής για τρία χρόνια.
  4. Η διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους.
  5. Η επανάληψη της συζήτησης για τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές
6.       Η συμφωνία για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα. ‘Ενα σύστημα απλό αναπτυξιακό, κοινωνικά δίκαιο, αναδιανεμητικό, για το οποίο ήδη υπάρχουν προτάσεις και μηχανισμοί στήριξης.
7.       Η συμφωνία ότι η χώρα χρειάζεται επενδύσεις και συστηματική δουλειά για να στηρίξουμε την πραγματική οικονομία.
8.     Το δίχτυ κοινωνικής προστασίας, το εγγυημένο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης, η λήψη μέτρων για την ανεργία των νέων.
Ο κ. Κουσελάς έκλεισε την ομιλία του με κάλεσμα σε όλους «να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες δίκαιες ή άδικες επικρίσεις, τις αντιθέσεις και τις προσωπικές μας πικρίες...Τώρα προέχει το συμφέρον της χώρας. Η προοπτική και το μέλλον των παιδιών μας. Δεν μπορεί», όπως είπε, «να αφήσουμε τη χώρα έρμαιο στο γαϊτανάκι της αστήρικτης πλειοδοσίας και της επικίνδυνης πόλωσης, που έχουν στήσει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να λειτουργήσει ως εγγυητής και καταλύτης μιας συμφωνίας εθνικής συνευθύνης. Για να υπάρχει κυβέρνηση ικανή να κρατήσει τη χώρα στο Ευρώ και στην Ευρώπη, ικανή να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας, ικανή να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εθνική οικονομία και το λαό μας.
Γι’ αυτό πρέπει να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ στις 17 Ιουνίου.
Για την πατρίδα. Για το μέλλον . Για το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε»

Άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας ..."Τρίο "


Το αστρονομικό ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων επιδίκασε ως αποζημίωση δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τον θάνατο ενός 31χρονου άνδρα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής του με δύο γυναίκες.
Ο 31χρονος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, συμφώνησε με μία γυναίκα και μία φίλη της, καμία από τις οποίες δεν ήταν η σύζυγός του, να συνευρεθούν ερωτικά.
Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2009, οπότε και πέθανε.Μία εβδομάδα πριν, ο ίδιος είχε επισκεφτεί το Καρδιολογικό Κέντρο της περιοχής του, παραπονούμενος για έντονους πόνους στο στήθος και το χέρι.
Οι γιατροί του είπαν, να πάει για νέες εξετάσεις μετά από λίγες ημέρες.Δεν του είπαν όμως, ότι δεν έπρεπε να κάνει την παραμικρή σωματική άσκηση, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής πράξης.
Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο “πάτησαν” και οι δικηγόροι της οικογένειας του 31χρονου, που ενήγαγαν τους γιατρούς στο δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση.
Και το δικαστήριο που αρχικά εκτίμησε την “αμέλεια” των γιατρών σε 5.000.000 δολάρια, μείωσε το ποσό στα τρία εκατομμύρια δολάρια τελικά, για να ακολουθήσει έφεση από την οικογένεια, που ακόμη δεν έχει εκδικαστεί.

Η νέα διαφήμιση της Coca-Cola που συγκλονίζει!! -video

Εικόνες από Security Cameras .
Τελικά υπάρχει ακόμα ανθρωπιά σε αυτό τον πλανήτη!!!

«Τέλος» ο Ιβκοβιτς από τον Ολυμπιακό


Ο προπονητής των επιτυχιών του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως προέκυψε μετά από συνάντηση που είχε εχθές το απόγευμα με τη διοίκηση της ΚΑΕ. 
Ο «Σοφός», αφού οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια... ανομβρίας τίτλων (με εξαίρεση το κύπελλο Ελλάδας), ενημέρωσε σήμερα τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, και τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, για την απόφαση του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του. Μάλιστα, ο Ιβκοβιτς θα συνεχίσει μόνο στην εθνική Σερβίας και, όπως επισημαίνεται και από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, «... αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
 «Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν».
Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε: «Στη σημερινή μας προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκινδήλια συζητήσαμε και αναλύσαμε τόσο τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ελληνικό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό σε περίοδο οικονομικής κρίσης, όσο και τη δική μου καταπόνηση τα τρία τελευταία χρόνια με την ταυτόχρονη ενασχόλησή μου με την Εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, οδηγούμαι στην απόφαση να μην παραμείνω στην ομάδα.
Αποχωρώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προέδρους, τους διοικούντες, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».

Έκτακτο Δελτίο Θυελλωδών ανέμων !!


Έκτακτα δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ: 16/06/12 22:00 ώρα έκδοσης: 16/06/12 07:30 Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Ναυτικό Μετεωρολογικό Κέντρο Αθήνας Αναγγελία Θυελλωδών Ανέμων 16-06-2012/ 0730 utc Ισχύει από 161000 utc μέχρι 162200 utc 
Οι χαμηλές πιέσεις 1004 στην Κύπρο σε συνδυασμό με τις υψηλές 1022 Στα Βόρεια Βαλκάνια επηρεάζουν:
 Το βορειοανατολικό Αιγαίο με βορειοανατολικούς σχεδόν θυελλώδεις 7 Τοπικά θυελλώδεις 8
Το Κεντρικό Αιγαίο και το νοτιοδυτικό Αιγαίο με βορείους Βορειοανατολικούς σχεδόν θυελλώδεις 7 Τοπικά θυελλώδεις 8
 Το νότιο Ευβοϊκό με βορείους θυελλώδεις 8
Το στενό Καφηρέα με βορείους θυελλώδεις 8
Το νοτιοανατολικό Αιγαίο Ικάριο δυτικά του 26.00 με βορείους σχεδόν θυελλώδεις 7 Τοπικά θυελλώδεις 8
Τη θάλασσα Κυθήρων ανατολικά του 22.30 και το νοτιοδυτικό Κρητικό Ανατολικά του 22.30 με βορείους βορειοανατολικούς σχεδόν θυελλώδεις 7 Τοπικά θυελλώδεις 8
Το Καρπάθιο νότια του 35.30 με βορειοδυτικούς σχεδόν θυελλώδεις 7 Τοπικά θυελλώδεις 8
 Ισχύει μέχρι: 16/06/12 22:00

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου