11.6.11

ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ …Αγανάκτησε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος !

Πιστεύεται ότι τον ...ακούμπησε η κρίση της Ελλάδας και θα αναγκαστεί και αυτός να δουλέψει μετά από ....70 χρόνια !
Ε, αυτό κι αν είναι από τα ανήκουστα! Καμιά λύση τέως Μεγαλειότατε βλέπετε στον ορίζοντα, γιατί από συμπαραστάσεις χορτάσαμε!
Μήνυμα συμπαράστασης προς τους «Αγανακτισμένους» στέλνει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, σημειώνοντας ότι η έκφραση διαμαρτυρίας πρέπει να παραμείνει ειρηνική.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σήμερα ο «Αδέσμευτος Τύπος», ο Κωνσταντίνος σημείωσε:
«Λαμβάνω πολλά μηνύματα με το αίτημα να τοποθετηθώ σχετικά με τις, πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, συγκεντρώσεις των ‘’Αγανακτισμένων’’. Έχω παλαιότερα υποστηρίξει την ανάγκη να εκφράζει η ‘’σιωπηρή πλειοψηφία’’ του λαού τη θέση της στα πολύ σημαντικά γεγονότα, στις μεγάλες, δύσκολες στιγμές της χώρας».
«Οι εκδηλώσεις κάποια στιγμή θα τελειώσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου. «Το μήνυμά τους όμως, δεν θα ξεχαστεί γιατί και η σιωπή τους ακόμη θα είναι ηχηρή. Η ευχή που θα ήθελα να μεταφέρω είναι να παραμείνει η συλλογική αυτή έκφραση αγανάκτησης αγνή, όπως ξεκίνησε. Αυτόβουλη, χωρίς ίχνος δημαγωγίας, δίχως κομματική ομπρέλα και πάνω απ’ όλα ειρηνική».

Άστατος ο καιρός Κυριακή και Δευτέρα

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας !
Την Κυριακή στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, και το βόρειο Αιγαίο, ο καιρός θα είναι γενικά άστατος. Σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις ωστόσο θα υπάρξουν και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια πελάγη 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση
Τη Δευτέρα στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα σημειωθούν βροχές κυρίως στο Βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τι γράφουν οι κυριακάτικες εφημερίδες...

Εκλογές ή χάος και αγανακτισμενους στον κυριακάτικο Τύπο
Από το http://www.greekmme.gr/
ΟΙ μαζικές πιέσεις για αλλαγή των όρων του Μνημονίου με το άρωμα εκλογών λόγω σοβαρών αλλαγών στις δημοσκοπήσεις αποτυπώνεται στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ όπου έρχονται αρκετές νέες αποκαλύψεις.
Αρχικά η 'Καθημερινή' τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα ότι "Πίεση απο μέσα στο ΠΑΣΟΚ και απο Ευρώπη στη Νέα Δημοκρατία- Επι θύραις ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης- Η Ευρωπαική ένωση ζητά συναίνεση" και με ένα θέμα για...
τον τουρισμό στην χώρα που αποτελεί βαρόμετρο εξελίξεων.
Το 'Εθνος της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Καθαρές λύσεις απο τον Γ. Παπανδρέου με δομικό ανασχηματισμό- Ανατροπές και θυσίες έρχονται με το νέο Μνημόνιο- Τα πρόσωπα κλειδιά που συζητούνται για την νέα Κυβέρνηση-Η αμηχανία των υπουργών και η αμφισβήτηση των βουλευτών της Κυβέρνησης...."
@Ακολουθεί με το φρέσκο πρωτοσέλιδο η 'Real News' που καταγάφει στο κύριο θέμα της οτι 'Γιώργος και Αντωνης αποποιούνται των ευθυνών τους-Κανείς δεν θέλει να κυβερνήσει- Ο Παπαναδρέου αναζητεί συγκυβέρνηση για μοιραστεί το πολιτικό κόστος των νέων επαχθών μέτρων- Ο Σαμαράς δεν ζητεί εκλογές αλλα δηλώνει ευθαρσώς ότι η Κυβέρνηση έχει αποτύχει...." Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' προσθέτει με την σειρά της οτι 'Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με μισθωτούς και συνταξιούχους στα Τάρταρα- Οι φοροφυγάδες στα πούπουλα- Δεν προβλέπονται έσοδα απο την πάταξη της φοροδιαφυγής-8 παράθυρα για καραμπινάτες κομπίνες- Η τρόικα αμφισβητεί το μηχανισμό ελέγχων στην χώρα μας....'
@Αποκαλυπτικό είναι όμως το δημοσίευμα απο τον 'Ελεύθερο Τύπο' που σημειώνει ότι "Τραγικές αλλαγές στην ζωή των Ελλήνων φέρνει το νέο πακέτο μέτρων ως το 2015-4,5 χρόνια στην μέγγενη του νέου Μνημονίου-12 δις νέοι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές-2,1 δις μειώσεις μισθών στο Δημόσιο- 6,2 δις περικοπές στην υγεία και κοινωινκές παροχές-5,7 δις λιγότερες δαπάνες για κράτος και Δημόσιο..."
Το 'Πρώτο Θέμα' συμπληρώνει ότι 'Παρεμβάσεις στις εξελλιξεις απο τον Υπουργό Αμυνας- 4 βόμβες Βενιζέλου-Ιδιωτικοποιήσεις με ειδικούς νόμου για να μην πάμε φυλακή, να περάσει με 180 ψήφους το Μνημόνιο 2, οχι σε δημοψήφισμα υποκατάστατο των εκλογών, ευθύνη Γιώργου για τον υπουργό Οικονομικών'.
To Aρθρο αναφέρει ότι "Και πάλι ανάγγιγτος και σπάταλος ο Δημόσιος τομέας-Μακροβου΄τι στην ύφεση και κανένα βήμα στην καταπολέμηση της διαφθοράς..."
Τέλος το 'Παρόν της Κυριακής' καταλήγει ότι 'Ανίκανη η Κυβέρνηση, βουλιάζει η χώρα- Εκλογές ή χάος-Ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ομολογούν την παταγώδη αποτυχία του μνημονίου και ζητούν προσφυγή στις κάλπες-Στο Πολεμικό συμβούλιο έπεσαν οι κανονιές.."

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού - Διαφορά τεσσάρων μονάδων της ΝΔ !

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δείχνει νέα δημοσκόπηση !
Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού καταγράφει το βαρόμετρο της Public Issue, στο οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να προηγείται κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ και να συγκεντρώνει ένα 31% σε μία επτακομματική Βουλή.
Στο βαρόμετρο της Public Issue, για λογαριασμό της «Καθημερινής της Κυριακής» και του ΣΚΑΪ, η ΝΔ προηγείται με 31%, έναντι 27% του ΠΑΣΟΚ, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 11%, ο ΛΑΟΣ με 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3%. Η Δημοκρατική Συμμαχία φτάνει στο 2,5%.
Το 74% εκτιμά πως ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ θα μπορούσαν να κυβερνήσουν σωστά τη χώρα, ενώ το γεγονός ότι το 82% των πολιτών δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους.
Τρεις στους πέντε δεν πιστεύουν πως στην παρούσα φάση χρειάζονται πρόωρες εκλογές ενώ σχεδόν εννέα στους δέκα πιστεύουν πως η χώρα κινείται σε λανθασμένη κατεύθυνση: Το 59% απορρίπτει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ενώ το 82% θεωρεί λανθασμένη την ακολουθούμενη πολιτική.
Ένας στους τέσσερις πολίτες πιστεύει πως η κυβέρνηση θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ η δημοτικότητα του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνει κάμψη: Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου και Αντ.Σαμαράς συγκεντρώνουν από ένα 23%, με το 55% των πολιτών να δηλώνουν κανένας.

Ποιος είδε τον ….Κλαριντζή και δεν φοβήθηκε !

Ποιος είδε τον …κλαριντζή και δεν τον φοβήθηκε, όταν εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο Δημαρχείο Καλαμπάκας για το πρόστιμο που του επέβαλλε το ΣΔΟΕ στο Αντάμωμα των Χασιωτών που αποκάλυψε το trikalanews.gr.
Σε...έξαλλη κατάσταση, «μπούκαρε» στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Καλαμπάκας και απαιτούσε εξηγήσεις για ποιο λόγο να πληρώσει αυτός για τα … «20ευρα στο …κούτελο» και όχι η Δημοτική Αρχή που ήταν υπεύθυνη για την εκδήλωση και τον καλέσανε…
Δεν …ηρεμούσε με τίποτα και τελικά συνοδεία Αντιδημάρχου, οδηγήθηκε στον Δήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου.
Ο Δήμαρχος τον …καλμάρησε, δίνοντας του έγγραφο με το οποίο νομιμοποιούνταν η παρουσία της ορχήστρας στο Αντάμωμα ως καλεσμένη του Δήμου.
Προφανώς το πρόστιμο του ΣΔΟΕ μετά την εξέλιξη αυτή θα το πληρώσει ο Δήμος για να έχει το … κούτελό του καθαρό απέναντι στον …κλαριντζή.

Εξώδικο από 1380 πολίτες σε βουλευτές!

Με ένα εξώδικο εκ μέρους 1380 πολιτών στρέφονται εναντίον των βουλευτών οι πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.
Με ένα εξώδικο στρέφονται κατά των βουλευτών του νομού Ηρακλείου 1380 (μέχρι στιγμής) πολίτες του Ηρακλείου Κρήτης.
Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί με προστατεύουν.
Αναλυτικά το εξώδικο:
Των χιλίων τριακοσίων ογδόντα πολιτών του Ηρακλείου που την υπογράφουν (η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται)
ΠΡΟΣ
Τους Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου
1) Βασίλειο Κεγκέρογλου
2) Γιάννη Μιχελογιαννάκη
3) Φραγκίσκο Παρασύρη
4) Μαρία Σκραφνάκη
5) Μανόλη Στρατάκη
6) Μανόλη Κεφαλογιάννη
7) Λευτέρη Αυγενάκη
8) Μιχάλη Κριτσωτάκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ: Στον Πρόεδρο της Βουλής
Κύριε Βουλευτά
Εχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ψήφιση από τη Βουλή του περίφημου μνημονίου και εμείς μόλις πρίν από λίγους μήνες μάθαμε -δυστυχώς όχι από εσάς- τι ακριβώς ψηφίστηκε τότε.
Σε γενικές γραμμές μάθαμε ότι με το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
α) Το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας είναι δεσμευμένα και ελέγχονται από τους δανειστές μας.
β) Κάθε αξιοποίηση εθνικών περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, ακτών, υπόγειων και υποθαλάσσιων πηγών εθνικού πλούτου, αρχαιολογικών χώρων κ.λ.π.), μετοχών, ομολόγων και άλλων αξιογράφων και δικαιωμάτων θα μπορεί να γίνεται εις όφελος του δανείου και επομένως μόνο με συγκατάθεση της Τρόϊκα.
γ)Η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί, χωρίς τη συναίνεση των δανειστών της να συνάψει οποιαδήποτε οικονομικού περιεχομένου σύμβαση με τρίτη χώρα ή οργανισμό.
δ) Η μορφή της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας θα εξαρτάται από την συναίνεση των δανειστών και το προϊόν της αξιοποίησης θα είναι δεσμευμένη περιουσία,
ε) Έχομε παραιτηθεί «άνευ όρων και αμετακλήτως» από κάθε ένσταση εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση που περιέχει ως όρο η σύμβαση. Με όλα αυτά εμείς καταλαβαίνομε ότι η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στους δανειστές οι οποίοι και δύνανται να τη μεταβιβάσουν σε τρίτους.
Εσείς κ. Βουλευτά ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Αποστολή σας είναι να υπερασπίζεστε το Σύνταγμα, την Εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των δανειστών μας, τα δικαιώματα των οποίων έπονται των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, πράγμα που εσείς δεν πράξατε.
Ερωτάσθε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετείτε;
Θεωρούμε ότι στις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι Βουλευτές θα πρέπει να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους, ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και να ενεργήσουν έτσι, και όχι ως εκτελεστές αθέμιτων εντολών του κόμματος τους ή και ξένων συμφερόντων.
Επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ψήφιση και νέου επαχθέστερου μνημονίου, σας καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους έναντι του Ελληνικού Λαού και ενός εκάστου των θιγομένων πολιτών, εάν με την ψήφο, συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο μνημόνιο. Σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε ποινική δίωξη για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών.
Σας κάνομε επίσης γνωστό ότι επιφυλασσόμαστε για οποιαδήποτε εθνική, ηθική ή υλική βλάβη ή απώλεια ζωής από ενδεχόμενο δόλο έχει ήδη προκύψει σε βάρος των Ελλήνων Πολιτών λόγω της εφαρμογής του πρώτου μνημονίου ή λόγω εξουσιοδότησης από εσάς τρίτου για την ψήφισή του.
Ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει και θα τιμωρήσει τους υπαίτιους μιας κοινωνικής-εθνικής καταστροφής που μπορεί να αποβεί χειρότερη από αυτές του 1922 του 1974 ή ακόμη και του 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ' αυτούς που απευθύνεται, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.
Ηράκλειο, 02/06/2011 : Cretalive

Λήστεψαν πρώτα την… πεθερά και μετά το ζευγάρι!

Η γνωστή συμμορία των τριών κουκουλοφόρων που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, χτύπησε δυο οικογένειες μέσα στα σπίτια τους στο Βέλο μέσα σε τρεις ώρες! Μάλιστα, στην πρώτη εισβολή τους οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν και οι δράστες τους περίμεναν, έχοντας όμως ήδη ληστέψει την… πεθερά!
Η άτυχη γυναίκα που ήταν μόνη στο σπίτι βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με τους τρεις κακοποιούς που, κατά την προσφιλή τακτική τους, ήταν οπλισμένοι ο ένας με πιστόλι, ο δεύτερος με μαχαίρι και ο τρίτος με ξύλινο ρόπαλο! Την ακινητοποίησαν και άρπαξαν 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, αλλά δεν τους φάνηκαν αρκετά και περίμεναν επί δυο ώρες (!) να επιστρέψει το ζευγάρι των ιδιοκτητών! Μόλις μπήκαν ανυποψίαστοι στο σπίτι, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό που είχαν μαζί τους, πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.
Αμέσως μετά και ενώ η Αστυνομία τους αναζητούσε παντού, οι ίδιοι κακοποιοί εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι στο Βέλο! Εκεί βρισκόταν μόνος ο 62χρονος ιδιοκτήτης, τον οποίο απείλησαν με τα όπλα τους και άρπαξαν μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι απομίμηση αεροβόλου, διάφορα χρυσαφικά άγνωστης αξίας και 1.500 ευρώ. Για μια ακόμη φορά, η συμμορία κατάφερε να περάσει τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να γίνει αντιληπτή και να εξαφανιστεί. protothema.gr

Γιατρός κατηγορείται ότι έκλεβε χρήματα ασθενών

Μια περίεργη υπόθεση διερευνά η αστυνομία στο Ηράκλειο, έπειτα απο καταγγελίες ότι 51χρονος γιατρός έκλεβε τα χρήματα ασθενών, ενώ τους εξέταζε στο ιδιωτικό του ιατρείο. Εναντίον του γιατρού υπέβαλαν μήνυση τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση, ο γιατρός εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες εξέτασης στο ιατρείο του, αφαιρούσε από τις προσωπικές τους τσάντες διάφορα χρηματικά ποσά.
Συγκεκριμένα, 50 χρονος καταγγέλλει ότι ενώ βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση στο ιατρείο του γιατρού, αυτός κατάφερε με άγνωστο τρόπο να αφαίρεσει από την τσάντα του χρηματικό ποσό 470 ευρώ, από το συνολικό ποσό των 800 ευρώ που περιείχε.
Υπό τις ίδιες συνθήκες, φέρεται ότι έπεσαν θύματα και δύο γυναίκες, μία 61χρονη και μία 54 χρονη, οι οποίες καταγγέλουν ότι ο γιατρός αφαίρεσε από την τσάντα τους 1600 και 100 ευρώ, αντίστοιχα.
Ο 51χρόνος γιατρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου

Tραυματισμός του λυράρη Νίκου Γωνιανάκη από σφαίρα

Από τη χαρά και το γλέντι, στο πόνο την αγωνία και τον προβληματισμό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ανίερου "εθίμου" των άσκοπων πυροβολισμών εν ήδη επίδειξης που για χρόνια ταλανίζει τις τοπικές κοινωνίες στην Κρήτη.
Σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύμα στο αριστερό χέρι από σφαίρα πυροβόλου όπλου ο λυράρης Νίκος Γωνιανάκης.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα λίγη ώρα μετά το τέλος του μουσικού προγράμματος του καλλιτέχνη, σε κέντρο της περιοχής Σκαλέτα και καθώς ο Γωνιανάκης βρισκόταν εκτός του κέντρου διασκέδασης. Όλα εξελίχθηκαν όταν άγνωστος άρχισε να πυροβολεί και μία σφαίρα κατά λάθος σφηνώθηκε στο χέρι του λυράρη, εκείνο μάλιστα που κρατάει τη λύρα του.
O Νίκος Γωνιανάκης δεν διατρέχει κίνδυνο με την υγεία του, στις 11 το πρωί πήρε εξιτήριο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στη διάθεση του αλλά και στο πως αντιμετωπίζει το ατυχές συμβάν.
Οι αστυνομικές αρχές πάντως, συνεχίζουν τις έρευνες έως και αυτή την ώρα ώστε να εντοπίσουν τον δράστη των πυροβολισμών. Στο χώρο εντοπίστηκαν κάλυκες από τις σφαίρες, αλλά τα κλειστά στόματα δεν τους βοηθούν να εντοπιστεί εκείνος που εξαιτίας του, θα μπορούσε το γλέντι να καταλήξει σε τραγωδία... Κάτι, που στο νησί δυστυχώς τείνει να γίνει μία θλιβερή γνώριμη κατάσταση.

Την τραυμάτισε στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι !!

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε χθες το μεσημέρι στο χώρο του ΤΕΙ, όταν ένας σπουδαστής ύστερα από σύντομη λογομαχία χτύπησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο τη "φίλη" του, επίσης σπουδάστρια του ΤΕΙ, του τμήματος νοσηλευτικής. Ο δράστης έσπασε το μπουκάλι, που κρατούσε και επιτέθηκε στη κοπέλα τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο και στο λαιμό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των άλλων παιδιών. Η κοπέλα αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση. lamiareport.gr

Ερώτηση Νάντιας και άλλων 14 βουλευτών σχετικά με την αναστολή πλειστηριασμών κύριας ή μοναδικής κατοικίας

ΠΡΟΣ : - Τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου
- Την Υπουργό Εργασίας &Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Λ. Κατσέλη
- Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χ.
Καστανίδη
Θέμα : Νέα παράταση της απαγόρευσης αναγκαστικού πλειστηριασμού της κύριας ή της μοναδικής κατοικίας
Ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα στη χώρα μας είναι η υπερχρέωση των φυσικών προσώπων. Οδήγησε σε αδιέξοδο ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας χτυπώντας περισσότερο τους αδύναμους, τα μικρά και μεσαία νοικοκυριά.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετώπιζαν, και δυστυχώς εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν, οι υπερχρεωμένοι οφειλέτες είναι να χάσουν λόγω των χρεών το ίδιο τους το σπίτι, που για την πλειοψηφία τους αποτελεί και το μοναδικό τους περιουσιακό στοιχείο.
Η κυβέρνηση μας δεν έκλεισε τα μάτια σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα. Λαμβάνοντας έγκαιρα καίριες ρυθμιστικές διατάξεις στήριξε όσους βρέθηκαν σε οικονομικό αδιέξοδο και πνίγονται στα χρέη δίνοντάς τους πίστωση χρόνου, ώστε να πάρουν μια ανάσα, να σταθούν στα πόδια τους και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην προστασία της πρώτης κατοικίας καθώς και του μοναδικού ακινήτου του οφειλέτη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία, εφόσον αυτός κατοικεί ή διαμένει σε ξένο ακίνητο.
Πολλοί πολίτες έχουν κάνει χρήση του Ν. 3869/2010 που ψηφίσαμε, σύμφωνα με τον οποίο θεσπίσθηκε η απαγόρευση του αναγκαστικού πλειστηριασμού της κύριας κατοικίας, όμως χιλιάδες άλλες παρόμοιες υποθέσεις εκκρεμούν και περιμένουν να εκδικασθούν ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.
Επειδή η αναστολή των πλειστηριασμών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις λήγει στο τέλος Ιουνίου 2011, είναι ορατός ο κίνδυνος για χιλιάδες συμπολίτες μας, ακόμη και αν δικαιωθούν στο μέλλον με δικαστική απόφαση, να έχουν χάσει εν τω μεταξύ την ιδιοκτησία τους, αφού οι πλειστηριασμοί είναι προ των πυλών.
Επειδή όλοι γνωρίζουμε πόση σημασία έχει για κάθε Έλληνα πολίτη να αποκτήσει το δικό του ιδιόκτητο σπίτι και πόσες θυσίες μπορεί να κάνει για να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρό του.
Επειδή σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα διακυβεύονται περιουσίες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, καθώς εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις πλήρης αδυναμία εξόφλησης των στεγαστικών δανείων.
Επειδή οι λόγοι που οδήγησαν την κυβέρνησή μας στη λήψη μέτρων για την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, όχι μόνο δεν έχουν εκλείψει, αλλά στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, μια νέα παράταση υπό τις επικρατούσες σήμερα οικονομικές συνθήκες είναι απολύτως αναγκαία για να αποφευχθούν τεράστια προβλήματα σε κοινωνικό επίπεδο.
Επειδή η προστασία των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων πρέπει να είναι πάγια θέση κάθε Πολιτείας και θεμελιώδης υποχρέωση όσων ασκούν εξουσία.
Ε Ρ Ω Τ Α Τ Α Ι
Και καλείται η κα Υπουργός να ενημερώσει τη Βουλή :
Προτίθεται να προχωρήσει σε νέα παράταση της απαγόρευσης αναγκαστικού πλειστηριασμού της κύριας ή της μοναδικής κατοικίας χιλιάδων υπερχρεωμένων μικροοφειλετών, προστατεύοντας έτσι την μέση ελληνική οικογένεια και αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες δεν χάσαμε την κοινωνική μας ευαισθησία και είμαστε μια κυβέρνηση που αναλαμβάνει τις ευθύνες της και ζητά από τα πιστωτικά ιδρύματα να αναγνωρίσουν το μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί;
ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ….Πέθαναν τον Πασχάλη Τερζή !

Κάποιοι ανεγκέφαλοι φαίνεται πως εξόργισαν τη Γιάννα Τερζή!
Είναι γνωστό ότι ο Πασχάλης Τερζής πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του αλλά όλα είχαν τέλος καλό! Ο αγαπητός τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, στο οποίο νοσηλευόταν από την προηγούμενη Παρασκευή με καρδιακά προβλήματα.
Κάποιοι όμως φαίνεται πως εξόργισαν την κόρη του Γιάννα, που όπως γράφει η ίδια στο Twitter της, διέδωσαν ότι πέθανε και την παίρνουν για συλλυπητήρια. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται παρατραβηγμένη συμπεριφορά και όντως ανεγκέφαλη!
Ευτυχώς πρόκειται κι εντελώς για αναληθή είδηση...TLife.gr

Μειώνονται έως 30% τα διόδια – Επετεύχθη συμφωνία !


ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ...ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ !!
Τον δρόμο για τη μείωση των διοδίων ανοίγει η συμφωνία του Yπουργείου Yποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τις κατασκευάστριες εταιρίες αυτοκινητοδρόμων. Χθες ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Ρέππας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για τις αλλαγές στις συμβάσεις, προκειμένου να ξαναρχίσουν τα έργα των πέντε μεγάλων αυτοκινητοδρόμων παραχώρησης και να μειωθούν τα διόδια στα τέλη του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα οι δύο πλευρές μονόγραψαν το κείμενο του μνημονίου συνεργασίας και συναντίληψης, που είχε προταθεί εκ μέρους του υπουργείου στις 14 Απριλίου, το οποίο περιελάμβανε και τη μείωση των τιμών των διοδίων. Θετική είναι και η στάση των τραπεζών που χρηματοδοτούν τα έργα, εκπρόσωποι των οποίων συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις.

Oπως δήλωσε ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας, η τελική συμφωνία των δύο πλευρών τοποθετείται στα τέλη Ιουλίου και προς το τέλος του καλοκαιριού εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί η μείωση των τιμών κατά 25%-30% σε όλο το δίκτυο και κατά 50% στα υπό κατασκευή τμήματα.

Οι κ. Ρέππας και Μαγκριώτης υπογράμμισαν ότι απ' όλη αυτή τη διαδικασία «μπήκε φρένο» στις μεγάλες αυξήσεις διοδίων, που οι αρχικές συμβάσεις προέβλεπαν να επιβληθούν το πρώτο εξάμηνο του 2011. Οι αυξήσεις αυτές υπολογίζονταν στο 40% των σημερινών τιμών στο τμήμα Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Ελευσίνα - Κόρινθος.
Oπως εξήγησε ο κ. Ρέππας, η τελική συμφωνία θα ρυθμίσει όλα τα ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, τις τεχνικές λύσεις, τα προβλήματα με τις προσφυγές κ.λπ.
Η μονογραφή της συμφωνίας, ανέφερε ο κ. Ρέππας, φανερώνει τη σταθερή επιλογή όλων των μερών να στηρίξουν αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη χώρα.
Είναι επίσης εξίσου αισιόδοξο, πρόσθεσε, ότι και οι τράπεζες που συμμετέχουν στις συνομιλίες θα επιβεβαιώσουν και εμπράκτως τη θέση τους, με την καταβολή των δανείων προκειμένου να ξεκινήσουν ξανά τα έργα. Διευκρίνισε επίσης ότι η ανώνυμη εταιρία ειδικού σκοπού του Δημοσίου που είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο θα συσταθεί, ενώ ήδη έχει υπάρξει ανακοίνωση για την πρόσληψη συμβούλων.

« Έφυγε » ο άνθρωπος της Μάνης !!

Πέθανε ο φιλέλληνας ταξιδιωτικός συγγραφέας Πάτρικ Λι Φέρμορ !!
«Ο άνθρωπος της Μάνης», όπως τον αποκαλούσαν αφού επί χρόνια ζούσε στην Καρδαμύλη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 96 χρονών. Από τα πιο γνωστά έργα του Αγγλο-Ιρλανδού συγγραφέα, ήταν η «Μάνη», η «Ρούμελη», «Τα βιολιά του Σεν Ζακ», «Μεταξύ των Δασών και των Ποταμών», «Ένας καιρός δώρων».
Ο Πάτρικ Λι Φέρμορ ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ηλικία 19 ετών, σ’ ένα καθοριστικό για τη ζωή του ταξίδι που έκανε σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Έκτοτε πάντα επέστρεφε στη χώρα μας, και έγραφε γι’ αυτήν. Ο Πάτρικ Λι Φέρμορ πολέμησε στην Αλβανία, ενώ από το 1941 ως τη Μάχη της Κρήτης, έλαβε μέρος στην κρητική αντίσταση.
«Η αγάπη μου γι’ αυτήν είναι απόλυτη», έλεγε για την Ελλάδα. «Περίπου το 1936 επέστρεψα στην Αγγλία. Οι μήνες που περνούσαν μακριά από την Ελλάδα μου φαίνονταν αβάσταχτοι. Γι’ αυτό και το 1941 που μπήκα στα Ιντέλιτζενς Κορπς (Σώματα Μυστικής Ασφάλειας) ζήτησα να επιστρέψω στους Έλληνες που εκείνη την περίοδο αγωνίζονταν στην Αλβανία. Έτσι κι έγινε», διηγόταν. Έζησε σε μοναστήρια του Αγίου Όρους, στη Θράκη, τη Μακεδονία, την Αθήνα και βέβαια την Πελοπόννησο. Μιλούσε άπταιστα ελληνικά.
Έπειτα από τη συντριβή κατά τη Μάχη της Κρήτης, διέφυγε μαζί με συντρόφους του στην Αλεξάνδρεια, έπειτα στο Κάιρο και στη Χάιφα της Παλαιστίνης. Με το μυαλό και την καρδιά του στην Κρήτη, επέστρεψε εκεί το 1942…
Έτσι κύλησε μια περιπετειώδης ζωή, γεμάτη Ελλάδα, τη μεγάλη αγάπη του Πάτρικ Λι Φέρμορ, που την απέδειξε με κάθε τρόπο.
Το υπουργείο Πολιτισμού, εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού εκφράζει τη βαθειά θλίψη της για την απώλεια του Patrick Leigh Fermor. Ο Patrick Leigh Fermor, ο μεγαλύτερος ίσως σύγχρονος συγγραφέας ταξιδιωτικής λογοτεχνίας, αγάπησε την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα του. Απ’ την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν συμμετείχε ενεργά στον αγώνα των ανταρτών στην Κρήτη κατά των Γερμανών κατακτητών, μέχρι σήμερα, που άφησε την τελευταία του πνοή, ο Fermor δεν έπαψε ούτε στιγμή να εμπνέει και να συγκινεί με το συγγραφικό του ταλέντο, την ηθική του ακεραιότητα, την αγάπη του για τη ζωή, τους αγώνες του για τις ανθρωπιστικές αξίες. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις του Fermor ήταν πως «πατρίδα είναι εκεί όπου έχουμε τα βιβλία μας». Η Ελλάδα, η χώρα που ο ίδιος επέλεξε για να ζήσει και να δημιουργήσει, αποχαιρετά σήμερα ένα από τους πιο αξιόλογους πρεσβευτές του Πολιτισμού της σε ολόκληρο τον κόσμο. Enet.gr

Οδηγός ταξί βίασε 24χρονη Αγγλίδα ναυτικό !!

Τον βιασμό της από οδηγό ταξί κατήγγειλε χθες το απόγευμα στην Ασφάλεια Χανίων μία 24χρονη, μέλος πληρώματος βρετανικού πλοίου.
Η κοπέλα κατήγγειλε ότι βγήκε βόλτα στην παλιά πόλη των Χανίων και μεταμεσονύκτιες ώρες επιβιβάστηκε σε ταξί για να επιστρέψει στο πλοίο.
Όπως υποστηρίζει, ο οδηγός του ταξί την οδήγησε σε απόμερη περιοχή όπου και την βίασε. Η κοπέλα μίλησε για ένα αυτοκίνητο μπλε χρώματος δίνοντας παράλληλα κάποια χαρακτηριστικά του οδηγού. Αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές οδηγών ταξί, ωστόσο κανείς δεν αναγνωρίστηκε από την 24χρονη.
Οι διωκτικές Αρχές διερευνούν με πολλή προσοχή την υπόθεση. :cretalive

Συνελήφθη για το βιασμό 25χρονης

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 33 ετών, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 25χρονης αλλοδαπής.
Συγκεκριμένα, ύστερα από την καταγγελία της 25χρονης αλλοδαπής, σύμφωνα με την οποία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός της οικίας της στο Μεσολόγγι, ξυλοκοπήθηκε και εν συνεχεία βιάστηκε από τον αλλοδαπό, η αστυνομία αναζήτησε και εντόπισε το φερόμενο ως δράστη.
Η 25χρονη εξετάστηκε από αρμόδιο Ιατροδικαστή και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Μαύρο χάλι στις πινακίδες οδικής σήμανσης !

Ειδικά στου επαρχιακούς δρόμους η βλάστηση έχει εξαφανίσει κάθε πινακίδα διευκόλυνσης των οδηγών σε πολλά δε σημεία έχουν μετατραπεί σε σε …στόχους σκοποβολής !!
Στα αστικά κέντρα έχουν γίνει …πινακίδες κάθε μορφής διαφήμισης !
ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ μας οδηγός μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο και τρακάρησε με αντίθετα ερχόμενο όχημα, προξένησε τραυματισμούς (ευτυχώς μόνο) και υλικές ζημιές. Σε μία από τις κεντρικές συνοικίες των Αθηνών. Αιτία; H πλήρης κάλυψη των πινακίδων της τροχαίας με αυτοκόλλητα και γκράφιτι, άρα η αδυναμία να τοποθετηθεί σωστά στην πορεία του. Φαντάζεστε τώρα το μπλέξιμο που έχει προκειμένου να αποδείξει ότι δεν φταίει, αφού προηγουμένως έχει πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του στη θεραπεία των τραυματιών και την επιδιόρθωση των ζημιών.
Γιατί όλα αυτά;
Πρώτον, διότι κάποια απολύτως ανεγκέφαλα «παλιόπαιδα», θεωρούν πως κάνουν αντίσταση στην οργανωμένη κοινωνία (υπόθεση του γράφοντος) όταν κολλούν αυτοκόλλητα και ακυρώνουν ουσιαστικά τις πινακίδες.
Δεύτερον, διότι η τροχαία και η αστυνομία δεν έχουν καταφέρει επί χρόνια να πιάσουν έναν από αυτούς και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά βάζοντάς τον να καθαρίσει με γυμνά χέρια τις πινακίδες μιας ολόκληρης συνοικίας ή στέλνοντάς τον στον Κορυδαλλό για δύο χρόνια, όσο λένε οι πινακίδες ως τιμωρία για όποιον τις καταστρέφει.
Τρίτον, διότι οι δήμοι αμελούν να πάρουν έναν κουβά με ζεστό νερό και μία ξύστρα και να τρέχουν πίσω από τα «παλιόπαιδα» για να εξασφαλίσουν ότι η πόλη λειτουργεί κανονικά. Ας βρουν μια άλλη λύση, όπως π.χ. να βάλουν τις πινακίδες πιο ψηλά απ' όσο φτάνει ένα μπόι. Αφού τα «παλιόπαιδα» δεν τιθασεύονται αλλιώς, ας σκεφτεί επιτέλους κάποιος κάτι άλλο!

« Πάμε ….Βοιδοκοιλιά » ! Διακοπές στην Μεσσηνία !

Η ποιο δημοφιλής παραλία της Μεσσηνίας – Ψηφίστηκε από τους Άγγλους σαν μία από τις 20 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης !
Σε απόσταση αναπνοής από το συγκρότημα του Costa Navarino παραμένει ανέγγιχτη από τον σύγχρονο πολιτισμό μας περιτριγυρισμένη από εξ΄ίσου μοναδικές παραλίες ( γλώσσα ,γλυφαδάκι .ρωμανού . χρυσή ακτή κλπ)
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Η γνωστή παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στο πίσω μέρος της λιμνοθάλασσας της Γιάλοβας και από κάτω από το κάστρο του Νέστορα, πρόκειται για μια ειδυλλιακή παραλία. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική Μεσσηνία (Περιοχή της Πύλου).
Έχει λεπτή άμμο και μέσα και έξω. Η φύση έχει δημιουργήσει ένα τέλειο ημικύκλιο, ενώ από πάνω δεσπόζει το Παλαιόκαστρο. Δεν είναι οργανωμένη για το λόγο αυτό προνοήστε για προμήθειες. Απέχει περίπου 4 χλμ. από τη Γιάλοβα εάν και η διαδρομή μέχρι να φτάσετε θα σας κουράσει λίγο περισσότερο γιατί πρέπει να κάνετε τον κύκλο της λιμνοθάλασσας.


Η Βοϊδοκοιλιά είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής παραλία της Μεσσηνίας. Σαν υδάτινο θέατρο, αποτελείται από έναν σχεδόν ολοστρόγγυλο κόλπο από ψιλή αμμουδιά, που εγκλωβίζει μέσα του πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Δίπλα στην παραλία, προσφέρει τη σκιά του ένας μεγάλος βράχος.
Ο χώρος θεωρείται αρχαιολογικός, οπότε ο πολιτισμός δεν έχει καταφέρει να αλλοιώσει το μέρος, και υπάρχει μία όμορφη ησυχία παρά το αρκετό κόσμο που επισκέπτεται την παραλία. Για να πάτε στην παραλία μέσω Πετροχωρίου, θα χρειαστεί να διανύσετε κάποια μέτρα χωματόδρομου, μέχρι να φτάσετε στην παραλία όπου συνήθως υπάρχει χώρος για παρκάρισμα.
Από Αθήνα ακολουθείτε την Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου και στη συνέχεια την Εθνική Κορίνθου- Τριπόλεως. Από εκεί συνεχίζετε προς Καλαμάτα. Πρόσφατα δόθηκε στην κυκλοφορία ένα τμήμα αυτοκινητόδρομου με δύο λωρίδες μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων έξω από τη Μεγαλόπολη μειώνοντας έστω και λίγο τον χρόνο μετάβασης στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Προτού μπείτε στην πόλη θα στρίψετε δεξιά για Πύλο (περίπου 45 χλμ. από αυτό το σημείο). Συνολικά για τη διάρκεια υπολογίστε περίπου 3 ώρες. Αν ταξιδεύετε με σκάφος τότε θα βρείτε ασφαλές καταφύγιο στη μαρίνα της Πύλου (τηλ. λιμεναρχείου 27230 22225).
Τέλος, πρόσφατα άρχισαν οι πτήσεις της Αegean Αirlines από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας (πληροφορίες στο www.aegeanair.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου