10.3.12

Σούπερ Λίγκα (24η ημέρα): Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της 24ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας έχουν ως εξής:
ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1
Ατρόμητος-Δόξα Δράμας 2-0
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-3
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 11/03
Κέρκυρα-Ξάνθη 11/03
Ολυμπιακός-Αρης 11/03
Παναιτωλικός-Εργοτέλης 11/03
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 11/03

Γιατί ο Σαμαράς τα ..πήρε στο κρανίο με τον Νίκα !!

Kαι όμως είχε δίκιο το πρωί το «Δημοτικό Σαφάρι» όταν έγραψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε στο δημαρχείο Καλαμάτας στο οποίο είχε ετοιμάσει νέα φιέστα στο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε και είχε λόγο που το έκανε.
Σας αποκαλύπτουμε το λόγο που εξόργισε τον Μεσσήνιο πρόεδρο της Ν.Δ.
Ο Σαμαράς τα πήρε στο κρανίο απο τα εγκαίνια με το δήμαρχο της πόλης κ. Νίκα.
Ο κ. Νίκας που συνήθως αρέσκεται να μην φείδεται υπερβολικών λόγων και ευχαριστιών στην ομιλία του, αφού είπε όσα είχε να πεί για τον Σαμαρά έκανε το μοιραίο λάθος.
Ιεραρχικά ευχαρίστησε το βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο (δικαίως) και μετά ευχαρίστησε για το δρόμο τον κ. Λεωνίδα Μπόμπολα.
Μόλις άκουσε το όνομα Μπόμπολας ο Σαμαράς λένε οι πληροφορίες μας, έγινε έξαλλος. Ούτε να ακούσει δεν ήθελε πλέον για το Νίκα.
Ετσι καθ’ οδόν πήρε την απόφαση να μην πάει στο Δημαρχείο, άσχετα αν επικοινωνιακά έγινε προσπάθεια να περάσει ότι έδωσε..γήπεδο στον Βορίδη.
Εξοργίστηκε απίστευτα ο πρόεδρος με τα καμώματα του δημάρχου και κανείς δε μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.
Κάποιοι κατάφεραν με την ανεπάρκειά τους να αμαυρώσουν την πρώτη εμφάνιση του κ. Σαμαρά στην προεκλογική περίοδο.
Οι πληροφορίες μας λένε οτι θα υπάρξουν εξελίξεις μετά τα σημερινά..!moriasnews.gr

Έγινε της μόδας το ...Γιουχάρισμα του Γ.Νταλάρα !

ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΜΗΤΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ...ΠΡΟΔΟΤΗ !
Νέα επεισόδια συνέβησαν στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στη Δάφνη καθώς πολίτες αποδοκόμασαν τον γνωστό καλλιτέχνη. Πέταξαν νεράτζια και άλλα αντικείμενα κατά του τραγουδιστή ο οποίος εμφανίσθηκε στη σκηνή με καθυστέρηση μισής ώρας.
Ομως ούτε η Δέσποινα Ολυμπία αποδοκιμάστηκε και μάλιστα της πέταξαν μπουκάλι με νερό.
Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα. Λίγο πριν είχε δηλώσει ότι παρά τις αποδοκιμασίες του κόσμου θα βγει στη σκηνή.
Παρά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε στο Ίλιον, ο Γιώργος Νταλάρας αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά τις συναυλίες και έτσι βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Δάφνης με τη Δέσποινα Ολυμπίου.
Σε εντελώς προστατευμένο περιβάλλον και αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο...Ωστόσο και στη Δάφνη δεν έλειψαν τα επεισόδια καθώς πολίτες γιουχάρισαν τον τραγουδιστή αλλά και τον Δήμαρχο Υμηττού, την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει λόγο, αποκαλώντας τον προδότη…

Υποψήφιος στην Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς !!

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ...ΠΛΕΡΕΖΕΣ !!
Εκ νέου υποψήφιος στην γενέτειρα του Μεσσηνία, θα είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, που έδειχνε ενθουσιασμένος από την σημερινή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμπατριώτες του.
Μετά την ολοκληρώθηκε της τελετής θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του ποταμού Νέδοντα στην περιμετρική της Καλαμάτας από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μάκη Βορίδη, παρουσία του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, βουλευτών από όλη την Πελοπόννησο, του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, και πλήθους Καλαματιανών, ο αρχηγός της Ν.Δ., εξιστορούσε στους συνεργάτες του, στιγμές από το πολιτικό παρελθόν, που έχει ζήσει στην εκλογική του περιφέρεια.
Κάποια στιγμή, ένας εκ των παρισταμένων ρώτησε τον Σαμαρά: "Πρόεδρε θα είσαι πάλι υποψήφιος στην Μεσσηνία;". Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ερώτηση, ο πρόεδρος της Ν..Δ, είχε δώσει απάντηση. "Μα πως μπορώ να αφήστω αυτό το μοναδικό κόσμο..." parapolitika.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 70-71

Ο Παναθηναϊκός είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Οι "πράσινοι" νίκησαν στον τελικό τον Ολυμπιακό με 71-70 και επέτρεψαν στα τρόπαια ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, κατά τα οποία το Κύπελλο κατακτούσαν οι «ερυθρόλευκοι».
Πλέον, ο Παναθηναϊκός μετρά 13 τίτλους στη διοργάνωση, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 9.
Τα δεκάλεπτα: 17-25, 35-38, 58-55, 70-71

Σελίδα Τούρκων πρακτόρων στο facebook βρίζει την Ελλάδα !!

Τούρκοι πράκτορες έχουν φτιάξει μια αισχρή σελίδα στο facebook με τίτλο: «Αιγαίο – Κύπρος – Μακεδονία, ανήκουν όλα στην Μαμά Τουρκία». Αυτό από μόνο του αποτελεί μια γραφικότητα...
Ωστόσο, οι αληταράδες που τη δημιούργησαν δεν περιορίζονται στους εθνικισμούς και στα κηρύγματα μίσους, προσβάλλουν και Έλληνες νεκρούς.
Το εντυπωσιακό είναι, ότι υπάρχουν κάποια προφίλ «Ελλήνων» που κάνουν LIKE στις εμετικές και άκρως εθνικιστικές αναρτήσεις.
Η σελίδα βρίσκεται εδώ, για τις καταγγελίες σας.
Δείτε ορισμένες αναρτήσεις τους: pressarismenos.blogspot.com

Έκτος ο Τσάτουμας στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο κλειστού στιβου !

ΑΤΥΧΟΣ-ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΛΤΗΣ !
Την έκτη θέση με 7,88 μέτρα κατέλαβε ο Λούης Τσάτουμας στον τελικό του μήκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε αυτή την επίδοση με την πρώτη προσπάθειά του, οι επόμενες τρεις ήταν άκυρες, στην πέμπτη προσπάθειά του είχε άλμα στα 7,49 μέτρα, ενώ στην έκτη «προσγειώθηκε» στα 7,77 μέτρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσάτουμας, ο οποίος έχει κάνει φέτος 8,05 μέτρα, ενώ το ατομικό ρεκόρ του στον κλειστό στίβο είναι 8,21 μέτρα, ήταν τέταρτος το 2006 στη Μόσχα.

Ημερίδα για έκτακτες καταστάσεις στην Τρίπολη !

Ημερίδα σε θέματα διαχείρισης εκτάκτων αναγκών - κρίσιμων περιστατικών, αντιμετώπισης του οικονομικού και οργανωμένου εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τα στελέχη των υπηρεσιών και των διευθύνσεων των πέντε νομών της περιφέρειας, ενώ το παρακολούθησαν και εκπρόσωποι του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ από την Πελοπόννησο.
Η ημερίδα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της διεύθυνσης Χειρισμού Κρίσεων του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του υλοποιούμενου προγράμματος της αντεγκληματικής πολιτικής 2010-2014 για την βελτίωση της αποδοτικότητας μέσω και της δια βίου ενημέρωσης και εκπαίδευσης των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας, αναπτύχθηκαν θεματικές ενότητες σχετικά με τα όργανα και τη διαδικασία διαχείρισης εκτάκτων αναγκών και σοβαρών περιστατικών τοπικού ή περιφερειακού χαρακτήρα, στον επιχειρησιακό και επικοινωνιακό τομέα, ενώ επίσης αναπτύχθηκαν οι σύγχρονοι μέθοδοι, τα νομικά και δικονομικά εργαλεία, καθώς και οι τακτικές και βέλτιστες πρακτικές στην αντιμετώπιση του οικονομικού και οργανωμένου εγκλήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΓΙΔΑ στο Ιντερνετ με κακόβουλο λογισμικό !

Παγίδα στο ίντερνετ, για επισκέπτες κυρίως πορνογραφικών σελίδων, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για ένα κακόβουλο λογισμικό, στο οποίο εμφανίζεται μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο έχουν μπλοκαριστεί δήθεν ιστοσελίδες και οι χρήστες των ιστοσελίδων αυτών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται πως για να απεμπλακεί ο χρήστης από το μπλοκάρισμα αυτό, απαιτείται η αποστολή 100 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας (Paysafe ή Ukash), προκειμένου να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κακόβουλο λογισμικό φιλοξενείται σε πορνογραφικές ιστοσελίδες και προσβάλει υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Κατά την διαδικασία - φόρτωσης - της ιστοσελίδας, εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του υπολογιστή, μήνυμα το οποίο ενημερώνει τον χρήστη ότι έχει επισκεφτεί ιστοσελίδες με πορνογραφία ανηλίκων και για το λόγο αυτό ο υπολογιστής του έχει πλέον μπλοκαριστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στην περίπτωση που ο χρήστης συμπληρώσει τον αριθμό της προπληρωμένης κάρτας, αυτός αποστέλλεται σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση και αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί παρέχοντας πλέον πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία του χρήστη, από τους εμπνευστές της απάτης.
Από τη διαδικτυακή αστυνομική έρευνα αλλά και ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων που διενήργησαν εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα ανήκει σε Ουκρανικό εξυπηρετητή (server).
Από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες που τυχόν έχουν εντοπίσει ή έχουν προσβληθεί από το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό να μην εισαγάγουν τα ποσά που δήθεν απαιτούνται για την απεμπλοκή του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους και να ενημερώσουν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Επίσης προτείνεται ως λύση η επανεκκίνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία (F8 ή επιλογή safe mode κατά την εκκίνηση) και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί επαναφορά του συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία που εμφανίσθηκε το μήνυμα (Εργαλεία Συστήματος Επαναφορά συστήματος).
Για πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την προσβολή από το κακόβουλο λογισμικό οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να τηλεφωνούν στους αριθμούς: 210-6476464 και 210-6476461, καθώς επίσης να επικοινωνούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης : ccu@cybercrimeunite.gov.gr, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Βρέθηκε εκτοξευτήρας αντιαρματικών ρουκετών στο Κολωνάκι

Στρατιωτικός εκτοξευτήρας αντιαρματικών ρουκετών, βρέθηκε πεταμένος σε κάδο απορριμμάτων, στις 4.30 το απόγευμα, στην οδό Σκουφά 27 στο Κολωνάκι.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εκτοξευτήρας ήταν μιας χρήσεως και χρησιμοποιημένος και κατά συνέπεια μη ενεργός.
Μεταφέρθηκε για εξέταση στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, ενώ ερευνάται η προέλευσή του και ποιός τον πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Έχετε " ΜΑΓΚΙΑ " να το κάνετε αυτό ;

Θα διασχίζατε εσείς ποτέ αυτή τη γέφυρα;

Ν.Γιαννακοπούλου - Η εγκληματικότητα πλήττει το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη !!

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς
α) Εσωτερικών
β) Προστασίας του Πολίτη
«Η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και των άλλων αστικών κέντρων πλήττει βάναυσα την επιχειρηματικότητα και το αίσθημα ασφάλειας»
Αύξηση 30% σε σχέση με πέρυσι εμφανίζει η αναλογία των κλειστών επιχειρήσεων προς τις ανοιχτές, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. «Δηλαδή» όπως επισημαίνεται στη νέα έρευνα καταγραφής των κλειστών επιχειρήσεων, «μπορεί να γίνει λόγος για επιδημία λουκέτων στην αγορά η οποία συνεχίζεται και αυξάνεται ως μεταδοτική ασθένεια». Η κατάσταση του κέντρου της Αθήνας εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και μάλιστα κρισιμότερη από το προηγούμενο εξάμηνο, αφού το ποσοστό των κλειστών επιχειρήσεων αυξήθηκε στο 29,6%, από 24,4% που ήταν τον Αύγουστο του 2011 και από 23,4% που ήταν τον Μάρτιο του 2011.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι έμποροι του κέντρου, τα ναρκωτικά, η πορνεία, το παραεμπόριο, τα επεισόδια και οι εγκληματικότητα των αλλοδαπών είναι η μεγάλη πληγή της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας που οδηγεί τη μία στις τρεις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας σε «λουκέτο», καθώς κάνουν λόγο για καθημερινά περιστατικά ληστρικών επιθέσεων, για ανεξέλεγκτη διακίνηση και δημόσια χρήση ναρκωτικών, για πορνεία και για πολλά περιστατικά βίας, που δημιουργούν ασφυκτική ατμόσφαιρα για τους κατοίκους, για τους τουρίστες, αλλά και για κάθε άλλο επισκέπτη της ευρύτερης περιοχής.
Σύμφωνα, δε, με στοιχεία του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, η εγκληματικότητα στην Αθήνα έχει χτυπήσει «κόκκινο» σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, με μερίδιο 64% στις ανθρωποκτονίες, 75% στις ληστείες, 64% στις κλοπές και 65,5% στο λαθρεμπόριο, με το μεγαλύτερο ποσοστό να αναλογεί στο κέντρο και, συγκεκριμένα, στο «αμαρτωλό» τετράγωνο Ομόνοια – Πλατεία Κάνιγγος – Πλατεία Καραϊσκάκη – Πλατεία Κουμουνδούρου που είναι εδώ και χρόνια, άβατο. Χαρακτηριστικά, τα τρία τελευταία χρόνια έχουν κλείσει 40 ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας της εγκληματικότητας. Ιστορικά ξενοδοχεία οδηγήθηκαν σε κλείσιμο, λόγω της έλλειψης πελατών, ενώ άλλες μονάδες βλέπουν την πληρότητά τους να βαίνει συνεχώς μειούμενη. Οι τουρίστες από τις χώρες της Ευρώπης κι όχι μόνο, φοβούνται πλέον να επισκεφτούν τη χώρα μας, καθώς πολλοί έχουν πέσει θύματα. Οι κλέφτες θεωρούν από τα πιο εύκολα θύματά τους, τους τουρίστες, καθώς βρίσκονται σε άγνωστο περιβάλλον και συνήθως δεν προβάλλουν αντίσταση.
Μάλιστα, τα σχετικά στοιχεία για την έκρηξη της εγκληματικότητας επιβεβαιώνουν την τεράστια ανασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας που προκαλείται κυρίως από το διάχυτο έγκλημα, στο οποίο η συμμετοχή των λαθρομεταναστών είναι δυσανάλογα μεγάλη. Βάσει πρόσφατων στοιχείων, μάλιστα, παρουσιάζεται αύξηση σε κλοπές και διαρρήξεις και στην περιφέρεια, γεγονός που φανερώνει ανησυχητική μετατόπιση εκεί της εγκληματικότητας από τα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η μετατόπιση έχει επίσης να κάνει µε τη βαριά εγκληματικότητα και µε εσωτερική μετανάστευση συμμοριών στην περιφέρεια.
Η διαρκής συσσώρευση λαθρομεταναστών, που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να βρουν εργασία και τις λίγες φορές που βρίσκουν είναι «μαύρη» και κακοπληρωμένη, λειτουργεί σαν θερμοκήπιο για την ανομία και την εγκληματικότητα, με αποτέλεσμα να υπονομεύονται οι κοινωνικές ισορροπίες και το κέντρο της Αθήνας να έχει μετατραπεί σε διχοτομημένη πόλη, τη στιγμή που η εγκληματικότητα αυτή δεν συναντάται στο κέντρο πρωτεύουσας καμιάς ευρωπαϊκής χώρας.
Η έλλειψη αποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής είναι τόσο έντονη που στην Ε.Ε. πληθαίνουν οι φωνές που θέτουν θέμα ακόμα και αποκλεισμού της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν με το επιχείρημα ότι «τα ελληνικά σύνορα είναι ανοικτά σαν πόρτα αχυρώνα», όπως πρόσφατα δήλωσε η Αυστριακή Υπουργός Εσωτερικών. Μάλιστα, ενδεικτικό στοιχείο περί της διασύνδεσης του τριγώνου λαθρομετανάστευση – εγκληματικότητα – οικονομική υποβάθμιση, αποτελεί το γεγονός ότι από τα περίπου 300 άτομα που μπαίνουν παράνομα κάθε μέρα στην Ελλάδα, οι περισσότεροι καταλήγουν στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από λίγες μέρες. Κατόπιν αυτών,
Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί
1. Ευσταθεί το γεγονός ότι κονδύλια ύψους 320 εκατομμυρίων ευρώ που προέρχονταν από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων ειδικά για την Ελλάδα, με σκοπό τη δημιουργία ενός δικτύου κέντρων υποδοχής μη νόμιμων μεταναστών παρέμειναν αναξιοποίητα, καθώς από τα χρήματα αυτά απορροφήσαμε μόλις 3 εκατομμύρια ευρώ; Εάν ναι, για ποιόν λόγο;
2. Βρίσκεται ακόμη σε εφαρμογή το ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης του κέντρου και των γύρω περιοχών, το οποίο εκπονήθηκε στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής 2010-2014 και υλοποιήθηκε στα μέσα του 2010; Κρίνονται τα αποτελέσματά του ως ικανοποιητικά; Προτίθεται η κυβέρνηση να προβεί στην αναθεώρησή του;
Η ερωτώσα βουλευτής,
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου

ΒΡΕΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ..δεν θα πάθετε τίποτα αφού… δεν θα σας κάνουν μήνυση !

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Πρώτο θέμα συζήτησης σε νομικούς κύκλους οι διατάξεις του νόμου 4043 σύμφωνα με τις οποίες αδικήματα για τα οποία προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι 1 έτος μπαίνουν στο αρχείο και ο μηνυόμενος... δεν κάθεται καν στο εδώλιο! 
Ο νόμος βέβαια προβλέπει πως αν ο δράστης... επαναλάβει το αδίκημά του, τότε ενεργοποιείται (ανασύρεται από το αρχείο) και η παλαιά κατηγορία που αντιμετώπιζε!
Ποιος όμως θα προβεί στην διαδικασία υποβολής μήνυσης και στην καταβολή του απαιτούμενου χρηματικού ποσού, όταν γνωρίζει πως η ενέργειά του δεν θα έχει καμία τύχη; Άρα στηριζόμενος στα παραπάνω, ο καθένας από εμάς θα μπορεί να βρίζει, να χτυπά και να κλέβει μικρά χρηματικά ποσά!
Να προβαίνει δηλαδή σε όλες τις πράξεις για τις οποίες προβλέπεται ποινή φυλάκισης μικρότερη του 1 έτους γνωρίζοντας πως δεν θα τιμωρηθεί! Κατεβάστε τον Ν.4043/2012

 ΠΡΟΣΟΧΗ  ( ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΝΟΜΙΚΟ ) -  Ο Νομος ισχυει μονο για πραξεις που εχουν τελεστει μεχρι 31/12/2011. Μην παρουμε κανενα στο λαιμο μας...

Γ.Κόκκινος -Δεν μπορει οι πλατείες των δημαρχείων να γίνονται παζάρια !!

 NEWSMESSINIA-ΤΟ "ΚΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ " ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΦΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΑΤΥΠΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Της Μαρίας Νίκα - Θάρρος
«Με εκπλήσσει η προσφορά με 13 ευρώ, όταν εμείς πουλάμε το 5λιτρο λάδι με 16,5»
Σοβαρές επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα του «κινήματος της πατάτας», έτσι όπως εξελίσσεται στην Ελλάδα, εκφράζει ο Γιώργος Κόκκινος, πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών «Νηλέας», που παράγει και τυποποιεί ποιοτικό ελαιόλαδο στην περιοχή της Χώρας Τριφυλίας.
«Από τα αθηναϊκά ΜΜΕ άκουσα μια τιμή με την οποία δεν ξέρω αν θα πληρωθούν ποτέ οι παραγωγοί. Δυστυχώς, ενώ υπήρχε ενθουσιασμός στην αρχή και πίστη ότι βρέθηκε μια λύση να έρθουν κοντά καταναλωτής και παραγωγός, διαπιστώνω μια στρέβλωση σε όλα τα επίπεδα.
Όταν υπάρχουν τιμές κάτω του κόστους, ή αυτό δεν είναι λάδι ή απλά δε θα πληρωθούν ποτέ οι παραγωγοί» λέει ο κ. Κόκκινος και προσθέτει: «Εμείς διαθέτουμε 5λιτρο τυποποιημένο (κάτω από τρία δέκατα) παραδοτέο στην Αθήνα με τιμή γύρω στα 16,5 ευρώ. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μια προστιθέμενη αξία για τον παραγωγό, ένα μικρό κέδρος για εμάς, το κόστος μεταφοράς, τον ΦΠΑ και τα υλικά συσκευασίας. Τώρα, πώς κάποιοι μπορούν και πουλάνε με 13, μου είναι αδιανόητο. Γιατί θέλουμε να πληρωθεί και ο παραγωγός, δεν είναι μόνο να φάει φτηνά καλό λάδι ο καταναλωτής.
Αυτό που γίνεται τώρα είναι, νομίζω, ένα πυροτέχνημα, λόγω κρίσης. Αν αύριο ξεπερνούσαμε την κρίση, θα σταματούσε, γιατί δε βασίζεται σε δομές, αλλά σε έναν ενθουσιασμό, ίσως και σε μια ευκαιρία. Δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να δούμε το θέμα με σοβαρότητα, στο πλαίσιο του εφικτού και της νομιμότητας».
«Δεν είναι δουλειά των Δήμων»
Αναφερόμενος σε σχετικές πρωτοβουλίες Δήμων: «Ο ρόλος του Δήμου είναι άλλος και όχι να μεσολαβεί για να τρέφονται οι δημότες. Η πιο υγιής κίνηση, αν θέλουμε να έρθουμε κοντά παραγωγοί - καταναλωτές, είναι να ιδρύσουν οι καταναλωτές καταναλωτικούς συνεταιρισμούς, να έρθουν σε επαφή με ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς ή παραγωγούς, και να προμηθευτούν προϊόντα. Αυτό γίνεται στη Βόρεια Ιταλία εδώ και χρόνια με επιτυχία.
Έτσι όπως έχει στηθεί στην Ελλάδα, δε νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει. Υπάρχουν νόμοι που διέπουν το ελεύθερο εμπόριο. Δεν μπορεί στην πλατεία ενός δημαρχείου, για παράδειγμα, να στήνεται παζάρι. Επίσης, έχω διαπιστώσει ότι, από την πλευρά των προμηθευτών, τίθεται μόνο ως κριτήριο αξιολόγησης η τιμή, ενώ δεν είναι ποτέ η τιμή το μοναδικό κριτήριο, αλλά και τα ποιοτικά - οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, οι ποιότητες. Πρέπει να σεβόμαστε και το προϊόν που παράγουμε. Έχω μιλήσει με πολλούς υπευθύνους απ’ όσους διοργανώνουν αυτές τις αγορές - πωλήσεις, στέλνουμε κι εμείς προσφορές συνεχώς, αλλά δεν έχει εκτελεστεί, ούτε πιστεύω ότι πρόκειται να εκτελεστεί καμία από αυτές».
«Έφεραν άλλου είδους μεσάζοντες»
Καταλήγοντας ο κ. Κόκκινος σημειώνει: «Είμαι βέβαιος, από πράγματα που πληροφορήθηκα, ότι υπάρχουν συμφέροντα που κινούν αυτή την ιστορία. Δηλαδή, κάποιοι κερδίζουν. Θα διώξουμε τους μεσάζοντες για να φέρουμε άλλους; Δυστυχώς, το κίνημα κατά των μεσαζόντων έχει φέρει κάποιους άλλου είδους μεσάζοντες και σε πολλές περιπτώσεις από πίσω κρύβονται και Μέσα Ενημέρωσης».

Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και σκόνη από τη Σαχάρα !

Ισχυρούς ανέμους, που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική στις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας, προβλέπει για το Σάββατο και την Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια και καταιγίδες θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορειν, ανέμους στα πελάγη τοπικά 8 και στα νοτιοδυτικά 9 μποφόρ, καθώς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια, είναι τα γενικά χαρακτηριστικά του καιρού για το Σάββατο.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Μακεδονία όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα θαλάσσια τμήματα τοπικά 7 και από το βράδυ 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Ανεμοι: ανατολικοί 5 με 7 στις θαλάσσιες περιοχές 7 με 8 μποφόρ και στο νότιο ιόνιο 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ. Στα νότια από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές προγνώσεις
Αττική
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά του νομού 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για την Κυριακή
Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα κυρίως στα κεντρικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια θα είναι κατά τόπους έντονα και κυρίως το απόγευμα και το βράδυ στις Κυκλάδες, τα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Ανεμοι μέχρι 8 μποφόρ στα πελάγη.
Η Θερμοκρασία σε πτώση.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές στη Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Από το απόγευμα Καταιγίδες στα θαλάσσια τμήματα.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και Καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Στερεάς και της Ηπείρου. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στην δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Εξασθένηση από το βράδυ.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές. βαθμιαία οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν Καταιγίδες κυρίως τα νότια θαλάσσια τμήματα.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές. βαθμιαία οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν Καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα από το απόγευμα. Εξασθένηση τη νύχτα.
Ανεμοι: στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 8, στα ανατολικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν με ασθενείς βροχές από το μεσημέρι. Το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν Καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το απόγευμα θα είναι έντονα.
Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές προγνώσεις
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Βαθμιαία οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν Καταιγίδες.
Ανεμοι: βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές οι οποίες το απόγευμα θα ενταθούν και ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα.
Ανεμοι: βόρειοι 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Η λογοκρισία του MEGA -VIDEO

Το σχόλιο του Παπανδρέου για το MEGA που κατά σύμπτωση την ... ώρα εκείνη μετέδιδε την ομιλία του
nonews-news.blogspot.com

Στα σουβλατζίδικα πολέμησε η ΝΔ τη διαφθορά !!

Ο Παπανδρέου έδωσε το μπούσουλα για την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ...
Ο Παπανδρέου με τον λόγο του έδωσε την γραμμή για το πως θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ στη μάχη των εθνικών εκλογών: Δεν ωραιοποιουμε τα πραγματα. Κάναμε λαθη. Όμως αυτά τα βήματα τα κάναμε εμεις. Δεν ... τα έκαναν οι αλλοι, ουτε μπορούσαν να τα κάνουν οι αλλοι.
Και ανέφερε εδώ σειρά παραδειγμάτων όπως για τη διαφθορά - που η ΝΔ την πολέμησε στα σουβλατζίδικα - και την εμφάνιση για πρώτη φορά χειροπεδων στα χερια εκείνων που κλεβαν το Δημοσιο.
Με φρενο παντα το " κάναμε λαθη" ανέπτυξε μια σειρά αλλαγών που για πρώτη φορά έγιναν στη χωρα.
Απο τις καλύτερες ομιλίες του Παπανδρέου, έδειξε πως και εκτος ηγεσιας, αυτός μπορεί να ειναι το πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο και όρθιο το ΠΑΣΟΚ σ' αυτή τη πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του...nonews-news.blogspot.com/

Αύριο παρουσιάζεται στο Δίστομο το κόμμα του Π. Καμμένου

Την ίδρυση του κόμματός του «Ανεξάρτητοι Έλληνες», θα ανακοινώσει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος, αύριο Κυριακή 11 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Διστόμου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, νωρίτερα, θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου και μετά την παρουσίαση του κόμματος, επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

Επίθεση στον Ευ. Βενιζέλο από συνταξιούχο !!

Μικρή διαφοροποίηση του προγράμματος της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε, καθώς άλλαξε η σειρά των ομιλητών που είχε καθοριστεί από το Προεδρείο και προέβλεπε μετά την ομιλία των δύο εισηγητών του Πολιτικού Συμβουλίου να μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του Κινήματος.
Η αλλαγή έγινε όταν παριστάμενος συνταξιούχος έριξε ένα γιαούρτι, κατ' άλλους νερό, στον κ. Βενιζέλο ο οποίος αποχώρησε για λίγο από την συνεδρίαση, απόλυτα ήρεμος και ψύχραιμος, προκειμένου να αλλάξει σακάκι.
Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, λίγο αργότερα, χαρακτήριζαν το επεισόδιο "αμελητέο προερχόμενο από άτομο με προβλήματα".

VIDEO- Αντ.Σαμαράς ....Μου λείπει η Μεσσηνία !

Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Μάκη Βορίδη, για τα εγκαίνια της μεγάλης γέφυρας του Νέδοντα.
Ο Κ. Σαμαράς έγινε δεκτός με εκδηλώσεις ενθουσιασμού και στις συνομιλίες που είχε με τον κόσμο της Μεσσηνίας δήλωσε συγκινημέμος ότι: "Η μαγική λέξη είναι η ανάπτυξη. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τη Μεσσηνία, αυτό που δεν ξέρετε είναι πόσο μου λείπετε».
Δείτε το βίντεο…

"Έφυγε" στα 68 του ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος !!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο Νίκος Δαδινόπουλος. Ο πολύ γνωστός ηθοποιός, εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του «μάχη».
Μάλιστα πριν λίγο διάστημα είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν.
Ο λόγος όπως είχε πει, είναι πως θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.
Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί τότε πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet στο tweet του ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν.
Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως η υγεία του ταλαντούχου ηθοποιού δεν άντεξε, με αποτέλεσμα ν΄ αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η κηδεία του, θα γίνει από το Νεκροταφείο Βύρωνα.
Ο Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944, ενώ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές.
Η τελευταία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, «Η Ζωή της Άλλης»…Star.gr

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ, με την εκλογή προεδρείου και πρόεδρο των εργασιών της τον γραμματέα της ΚΟ, Βασίλη Έξαρχο.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Έξαρχου, αύριο, μεταξύ 10 και 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν οι υπογραφές υποστήριξης των υποψηφίων προέδρων, ενώ μετά τις 11 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης για να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες.
Αμέσως μετά την εκλογή προεδρείου τον λόγο προς την Συνδιάσκεψη απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χανς Σβόμποντα.
Την ομιλία του κ. Σβόμποντα ακολούθησε εκείνη του γγ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λουις Αγιάλα.
Στη συνέχεια, αναμένεται να μιλήσει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ακολουθεί ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Α. Παπανδρέου, και αμέσως μετά, οι εισηγητές εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου και Πάρης Κουκουλόπουλος.
Οι σημερινές εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να διακοπούν περί στις 10 το βράδυ και να συνεχιστούν αύριο στις 09.30 έως τις 12.00, οπότε θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο.

Δύσκολες ώρες για τον Θύμιο Καρακατσάνη

Ώρες αγωνίας περνά ο Θύμιος Καρακατσάνης με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το σοβαρό πρόβλημα με το σάκχαρό του, έθεσε τους γιατρούς του σε συναγερμό. Οι νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του και αφού το κατάφεραν του έδωσαν εξιτήριο.
Σύμφωνα με την Espresso , οι γιατροί τόνισαν στους δικούς του ανθρώπους ότι πρέπει να τον κρατήσουν μακριά από έντονες συγκινήσεις και στενοχώριες. Για αυτό το λόγο τόσο οι κόρες του Αλεξάνδρα και Κατερίνα, όσο και η σύζυγός του Ρούλα δεν του μίλησαν για το θάνατο του καλού του φίλου Βασίλη Τσιβιλίκα, για να μην τον ταράξουν.
Η ανησυχία τους είναι μεγάλη καθώς το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του με τον καρκίνο, μπορεί να αποβεί μοιραίο.

ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !

Σε πόλη φρούριο έχει μετατραπεί η Καλαμάτα από χθές το απόγευμα έως και τώρα .Ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας ,ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικοί έχουν κάνει κατάληψη στα σημεία της πόλης από όπου διέρχεται ο Αντώνης Σαμαράς.
Το γεγονός είναι πρωτόγνωρο για την πόλη της Καλαμάτας ενώ για τους κατοίκους της η ατμόσφαιρα που επικρατεί θυμίζει έντονα σκηνικό από ....αγώνες της Μαύρης θύελλας με " ισχυρούς αντιπάλους " σε ένδοξες ημέρες .
Ο χώρος των εγκαινείων της γέφυρας καθώς και το δημαρχείο της πόλης ασφυκτιούσαν από την ισχυρή αστυνομική παρουσία ...σκηνές πρωτόγνωρες για τον Πρόεδρο της Ν.Δ και Μεσσήνιο βουλευτή Αντώνη Σαμαρά στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Μεσσηνία.

Αύριο θα γίνει ...της πατάτας στην Αθήνα !!

Σε μία κοινή συνεργασία πέντε δήμοι της Αθήνας και συγκεκριμένα οι δήμοι Καισαριανής, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ηλιούπολης και Αγίου Δημητρίου συμμετέχουν στο «Κίνημα της Πατάτας» και την Κυριακή θα διαθέσουν δεκάδες τόνους πατάτες σε τιμές κόστους στους δημότες τους.
Η διανομή των πατατών θα γίνει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, στην περιοχή Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο, στο ΙΚΑ της Ηλιούπολης, στο πάρκο Γουδή στον δήμο Ζωγράφου, στον Κουταλά (απέναντι από το Πυροφυλάκειο, πλησίον Στρατοπέδου Σακέτα) στο Βύρωνα και πίσω από το γήπεδο της Νήαρ Ήστ- στο σινέ Αιολία, στην Καισαριανή.
Όπως ανέφεραν, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, οι δήμοι αναμένεται στο άμεσο μέλλον να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και για άλλα αγροτικά προϊόντα, όπως το λάδι και τα όσπρια. Όσον αφορά την ποιότητα της πατάτας, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, αφού τα προϊόντα ελέγχονται από τις υγειονομικές υπηρεσίες και τους συνεταιρισμούς.
Στην Καισαριανή, σε δύο ημέρες έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για 20 τόνους πατάτες, ενώ, ενδιαφέρον για 50 τόνους έχει εκδηλωθεί στο Δήμο Ζωγράφου. Στον Άγιο Δημήτριο, σε μιάμιση ημέρα η ζήτηση για πατάτες ξεπέρασε τους 20 τόνους. Περίπου 2000 δημότες Βύρωνα έχουν παραγγείλει μέχρι στιγμής 66 τόνους.
Σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ παρ αγωγών και καταναλωτών, ξεκαθαρίστηκε ότι θα πραγματοποιούνται ακριβώς όπως και στις λαϊκές αγορές με δελτία αποστολής και τιμολόγια, ενώ θα είναι παρούσες και όλες οι αρμόδιες αρχές, όπως η αστυνομία και το υγειονομικό, και υπογραμμίστηκε ότι καμία ανάμειξη και κανένα κέρδος δεν θα έχει κανένας από τους δήμους, οι οποίοι πραγματοποιούν τον συντονισμό και παρέχουν όλες τις απαιτούμενες διευκολύνσεις.ΤΑ ΝΕΑ

«Μουδιασμένη Αρχή » για τον Αντ.Σαμαρά στην Καλαμάτα !!

ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΕΙΩΝ !!
Τελικά η λαοθάλασσα που περίμεναν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη προεκλογική εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα αποδείχθηκε « πολύ μικρή » ειδικά για την Μεσσηνία .
Αν υπολογίσει κάποιος τα κομματικά στελέχη τους αυτοδιοικητικούς καθώς και αρκετούς μεταφέρομενους οπαδούς από τους γειτονικούς νομούς οι συγκεντρωμένοι μετά βίας ξεπερνούσαν τα 1.000 άτομα .
Πρέπι όμως να τονίσουμε ότι οι συγκεντρωμένοι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά είχαν μαχητική διάθεση και μεγάλο παλμό με συνθήματα όπως “Να τος νά τος ο Πρωθυπουργος” και “Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς” διέκοπταν την ομιλία του κου Σαμαρά ο οποίος τόνισε ότι « Ειμαστε η κατ εξοχήν λαική παραταξη, η παράταξη που σκεφτεται τον άνθρωπο, και τώρα εδώ στα εγκανια , το μυαλό μου είναι στον συνταξιούχο, τον άνεργο, σε όλους αυτούς που αγωνίζονται και τα φέρνουν δύσκολα βόλτα » .
Καθ΄όλη την διάρκεια των εγκαινείων ο Αντ.Σαμαράς είχε δίπλα του τον Υπουργό υποδομών Μάκη Βορίδη ενώ μετά την λήξη των εγκαινείων της γέφυρας ο κος Σαμαράς συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Καλαμάτας με τον δήμαρχο Παν.Νίκα με τον οποίο συζήτησε για τα προβλήματα του Δήμου


Γυμνές ακτιβίστριες μπροστά στην Αγία Σοφία -VIDEO

Μία ομάδα τεσσάρων Ουκρανίδων φεμινιστριών με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας, σκέφτηκαν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους γυμνές, στην πλατεία μπροστά στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.
Φώναζαν και στο πρόσωπο είχαν μακιγιάζ αίματος για να καταγγείλουν τη βία κατά των γυναικών στην Τουρκία. Η τουρκική αστυνομία όμως τις συνέλαβε αμέσως και τις οδήγησε για ανάκριση.
Νωρίτερα, οι Ουκρανές είχαν δώσει και συνέντευξη τύπου στο αεροδρόμιο, όταν έφτασαν στην Πόλη και προειδοποίησαν ότι θα προβούν σε διαμαρτυρία, αλλά δεν είχαν πει το πού.
Zougla

Έψαχνε οικιακή βοηθό... αλλά ήθελε Σεξ ...

Έψαχνε για δουλειά και τελικά βρέθηκε να πρέπει να αντιμετωπίσει έναν... σάτυρο ηλικιωμένο!
 Ο λόγος για 52χρονη γυναίκα από την Πάτρα η οποία έμεινε άνεργη και εδώ και μήνες ψάχνει σε μικρές αγγελίες με την ελπίδα να βρει δουλειά και να εξασφαλίσει το μεροκάματο.
Και η αναζήτηση την οδήγησε και σε αγγελίες που σχετίζονταν με τη φύλαξη παιδιών ή άλλων προσώπων.
Μέσα σε όλα λοιπόν διέκρινε και τη μικρή αγγελία ενός ηλικιωμένου ο οποίος, όπως ανέφερε, αναζητούσε γυναίκα για να του καθαρίζει το σπίτι.
Τηλεφώνησε και από τα όσα της είπε ο ηλικιωμένος φαινόταν σαν μια καλή ευκαιρία. Δεν την προσδιόρισε όμως επ' ακριβώς την αμοιβή της, λέγοντάς την ότι αυτά θα τα κανόνιζαν από κοντά και πως δεν θα το χάλαγαν στο οικονομικό. Έτσι η 52χρονη αποφάσισε να πάει στο σπίτι του για να δει αν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και να κλείσει τη συμφωνία. Μόνο που στην τετ α τετ συζήτηση με τον ηλικιωμένο άρχισε να καταλαβαίνει ότι... περί άλλου επρόκειτο.
Μάλιστα επρόκειτο για άνδρα όχι πάνω από 65 χρόνων, ο οποίος δήλωσε χήρος χωρίς παιδιά και συγγενείς στην Πάτρα.
Όμως αυτό που της είπε ήταν ότι την ήθελε για να του κρατά συντροφιά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, να του κάνει μασάζ και γενικώς να του ικανοποιεί διάφορες ορμές που είχε! Μέχρι και να ντύνεται λίγο πιο... προκλητικά της ζήτησε, γιατί, όπως της εξήγησε χαρακτηριστικά, «του αρέσει να απολαμβάνει το ωραίο...». Η γυναίκα ούτε που μπήκε στη διαδικασία να συνεχίσει τη συζήτηση. Τον ευχαρίστησε ευγενικά κι έφυγε λέγοντάς του ότι δεν την ενδιέφερε καθόλου το εν λόγω αντικείμενο απασχόλησης.
Δεν εγκατέλειπε εύκολα...
Όμως η άρνηση της γυναίκας και το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι του δεν σημαίνει πως τελείωσε και η περιπέτειά της. Αντιθέτως, καθώς ο ηλικιωμένος είχε συγκρατήσει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου από το οποίο είχε καλέσει για την αγγελία. Άρχισε να της τηλεφωνεί για να προσπαθεί να την μεταπείσει, παρά τις φωνές που κάθε φορά του... έβαζε η 52χρονη.
 Μέχρι και μέσ' τη νύχτα της τηλεφώνησε λέγοντάς της ότι ήταν μόνος και ότι είχε ανάγκη από μια γυναίκα! Η ιστορία συνεχίστηκε για μια εβδομάδα περίπου, μέχρι που απευθύνθηκε στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας για να αλλάξει νούμερο τηλεφώνου και να απενεργοποιήσει αυτόν που είχε..dete.gr

Απίστευτο έγκλημα ; Έπνιξε τη γυναίκα του και την πέταξε στο δασύλλιο!!

Απίστευτη δολοφονία χθες το βράδυ στο Ανώγειο του Δήμου Φιλιππιάδας στην Πρέβεζας. Όπως αναφέρει το pamepreveza.gr νεαρός άνδρας 28 χρονών σκότωσε την γυναίκα του πνίγοντας την.
Το πτωμα της βρέθηκε από αστυνομικούς σε γειτονικό δασύλλιο.Τα αίτια που οδήγησαν τον 28χρονο σε αυτή την αποτρόπαια πράξη είναι άγνωστα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες o δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών.
Η οικογένεια είχε και ένα παιδί το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συγγενείς.

VIDEO - Οι Χειρότερες γυναίκες οδηγοί στον κόσμο !!

ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Απολαύστε σε αυτό το βίντεο τις ικανότητες οδήγησης μερικών γυναικών στον κόσμο.Ακόμα και οι ιδιες απορούν πως τα ....κατάφεραν !!

"ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" ...ο Έλληνας εραστής !!

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας OnePoll.com οι Έλληνες εραστές κατατάσσονται στην έκτη θέση από το τέλος.
Στην πρώτη θέση είναι οι Ισπανοί και ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι, Ιταλοί, Γάλλοι, Ιρλανδοί, Νοτιοαφρικανοί και Αυστραλοί. Εμείς μπορούμε να παρηγορηθούμε μιας και δεν μας ξεπερνούν οι Γερμανοί οι οποίοι είναι οι χειρότεροι εραστές και οι Άγγλοι που τους ακολουθούν.

WORLD'S WORST LOVERS                WORLD'S BEST LOVERS
1. Germany (too smelly)                               1. Spain
2. England (too lazy)                                     2. Brazil
3. Sweden (too quick)                                   3. Italy
4. Holland (too dominating)                          4. France
5. America (too rough)                                  5. Ireland
6. Greece (too lovey-dovey)                          6. South Africa
7. Wales (too selfish)                                     7. Australia
8. Scotland (too loud)                                     8. New Zealand
9. Turkey (too sweaty)                                    9. Denmark
10. Russia (too hairy)                                     10. Canada

«Λουκέτο» στα δημόσια ΚΤΕΟ θέλει να βάλει ο Βορίδης !

Το κλείσιμο των κρατικών ΚΤΕΟ μελετά πλέον ο υπουργός Υποδομών κ. Μ. Βορίδης, καθώς θεωρεί ότι το δημόσιο δεν έχει κανέναν λόγο να παρέχει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου και να απασχολεί συνεργεία.
Οπως δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση της... βουλευτού Εβρου του ΠαΣοΚ κυρίας Ολγας Ρενταρή - Τέντε, «δεν υπάρχει κανείς λόγος το κράτος να παρέχει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου διατηρώντας συνεργεία».
«Δεν ξέρω γιατί το κράτος πρέπει να διατηρεί συνεργεία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να κάνει αυτήν τη δουλειά» σημείωσε ο υπουργός Υποδομών.
«Η θέση μου είναι ότι αυτή η παροχή υπηρεσίας πρέπει να σταματήσει, ειδικώς όταν η υπηρεσία αυτή παρέχεται ήδη από τον ιδιωτικό τομέα» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι η πρόθεσή του είναι «να σταματήσει να παρέχεται αυτή η υπηρεσία από το δημόσιο».
Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι «κανένα δημόσιο ΚΤΕΟ δεν είναι πιστοποιημένο» και επισήμανε ότι «είναι ένα ζήτημα να αποφασίσουν οι περιφέρειες τι θέλουν να κάνουν τους συγκεκριμένους εργαζομένους»
«Ακόμα και καλά να λειτουργούν, ακόμα και υποδειγματικά να λειτουργούν, είναι μία δραστηριότητα που δεν υπάρχει λόγος να την κάνει το ελληνικό Δημόσιο. Και αυτό είναι που λέω ότι πρέπει να σκεφτούμε ξανά. Πρέπει να σκεφτούμε ξανά τι ακριβώς θέλουμε να κάνει το κράτος» σημείωσε ο υπουργός.
Μάλιστα, πρότεινε να καταργηθεί το τέλος του 10% που καταβάλλεται για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, καθώς, όπως είπε, «είναι ένα απομεινάρι που ουσιαστικά επιβαρύνει επιχειρήσεις και τις μεταχειρίζεται τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις με τρόπο διαφορετικό απ' αυτόν που μεταχειριζόμαστε όλες τις άλλες επιχειρήσεις».
«Πρέπει να μειώσουμε τη λειτουργία του Δημοσίου, πρέπει να εξορθολογήσουμε τη λειτουργία του, πρέπει να αποδεχθούμε ότι το ελληνικό Δημόσιο θα κάνει λιγότερα πράγματα και πιο αποτελεσματικά απ' ό,τι έκανε μέχρι χθες και, επομένως, πρέπει όλοι να μπούμε σε μία τέτοια λογική και φιλοσοφία» κατέληξε ο υπουργός...BHMA.

Επίκαιρη ερώτηση Νάντιας για τη διαδικασία εισαγωγής τριτέκνων - πολυτέκνων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
«Νομοθετικές βελτιώσεις στις ειδικές κατηγορίες εισακτέων των πανελλαδικών εξετάσεων»
Η πρόσφατη μεταρρύθμιση στην παιδεία έτυχε θετικής ανταπόκρισης από μεγάλη πλειοψηφία του κοινοβουλευτικού Σώματος, γεγονός που φανέρωσε μια υπαρκτή ανάγκη πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της αναδιοργάνωσης του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. Η εφαρμογή του παραπάνω νομοθετικού πλαισίου κατά τον πρώτο χρόνο και, συγκεκριμένα, κατά το εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έτος εφαρμογής του 2010 – 2011 ανέδειξε τόσο τα προτερήματα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, όσο και κάποιες ατέλειες που εντοπίστηκαν κατά την περίοδο εφαρμογής του. Κάποιες από αυτές, οι οποίες έχουν επισημανθεί στο παρελθόν τόσο από εμένα όσο και από εκπαιδευτικούς φορείς, εντάσσονται στις διατάξεις της παραγράφου 11 του άρθρου 59 του νόμου 3966/2011 και σχετίζονται με τις ειδικές κατηγορίες εισακτέων (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.α.). Συγκεκριμένα, το νέο νομοθετικό πλαίσιο προβλέπει την υπαγωγή του υποψηφίου φοιτητή τρίτεκνης ή πολύτεκνης οικογένειας σε ειδική κατηγορία, μόνο εφόσον
α) το πρώτο παιδί της οικογένειας δεν ξεπερνάει το 26ο έτος ηλικίας και
β) το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνάει το καθορισμένο εισοδηματικό κριτήριο,
ενώ κατά παράλειψη δεν υπάρχει ανάλογη πρόβλεψη υπαγωγής σε ειδική κατηγορία περιπτώσεων, όπου
α) δίδυμα ή τρίδυμα αδέρφια διαγωνίζονται την ίδια χρονιά στις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και
β) δεν υφίσταται τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της αρεσκείας του στην ίδια Περιφέρεια ή κοντά στον τόπο διαμονής.
Κατόπιν αυτών,
Ερωτάται ο Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
1. Προτίθεται η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα προσφέρεται λύση στα παραπάνω αναφερόμενα ζητήματα;
2. Εάν ναι, τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για τις ανάλογες περιπτώσεις των εισακτέων του εκπαιδευτικού έτους 2010 - 2011;
Η ερωτώσα βουλευτής,
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου

Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε "λιωμα" στο μεθύσι και δεν μπορούσε να περπατήσει !!

Έγινε ρεζίλι μπροστά στον φωτογραφικό φακό!
Η 66χρονη Goldie Hawn βρέθηκε σε ένα λαμπερό πάρτι που είχε διάρκεια 9 ώρες και άρχισε να πίνει ακατάπαυστα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουβαλήσει τα πόδια της και να χρειαστεί βοήθεια από τους μπάτλερ για να την βάλουν μέσα στο πολυτελέστατο αυτοκίνητο της!

ΦΩΤΟ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΛΑ που κτίστηκε με τα κλεμμένα του ΙΚΑ !!

Ιδού η υπερπολυτελής βίλα της υπαλλήλου του ΙΚΑ στον Βαρνάβα !!
Ρεπορτάζ Βασίλης Λαμπρόπουλος -Βήμα
Εχτιζε και εκκλησάκι. ενώ ήταν σε εξέλιξη η αποκάλυψη του σκανδάλου !!
Μια υπερπολυτελή βίλα εκατοντάδων τετραγωνικών με πισίνα, τροπικούς κήπους αλλά και υπό κατασκευή... εκκλησάκι στην περιοχή του Βαρνάβα είχε κατασκευάσει η υπάλληλος του ΙΚΑ Καλλιθέας, η οποία θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στο μεγάλο
οικονομικό σκάνδαλο - ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ - που αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο από την Οικονομική Αστυνομία.
Η 55χρονη ιδιοκτήτρια της βίλας ήταν προϊσταμένη του τμήματος Παροχών του ΙΚΑ Καλλιθέας και μαζί με άλλες τέσσερις συναδέλφους της κατηγορείται ότι είχε στήσει «φάμπρικα» χορήγησης πλαστών επιδομάτων και συνταγογραφήσεων.
Η ίδια υπάλληλος είχε κρυμμένα στο σπίτι της 967.000 ευρώ σε κούτες με πάμπερς αλλά ήταν και ιδιοκτήτρια πολυτελών αυτοκινήτων. Ο σύζυγός της, συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, κατηγορείται από τις διωκτικές αρχές για ξέπλυμα χρήματος.
Στη βίλα αυτή ξεχωρίζουν οι πετρόκτιστες κατασκευές, ο κήπος έκτασης περίπου δύο στρεμμάτων με πισίνα και χώρους υποδοχής των επισκεπτών καθώς και το νεόδμητο εκκλησάκι που φαίνεται ότι άρχισε να χτίζεται τις τελευταίες εβδομάδες, όταν
δηλαδή ήταν σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για το σκάνδαλο του ΙΚΑ!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου