Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Vodafone συνεχίζει το έθιμό της και προσφέρει στους συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες, δωρεάν ομιλία από το κινητό και από το σταθερό για να επικοινωνούν ελεύθερα την περίοδο των γιορτών.
Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και την 31 Δεκεμβρίου, οι συνδρομητές Vodafone κινητής και Vodafone σταθερής, έχουν εντελώς δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά δίκτυα από το κινητό και 1.500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά δίκτυα από το σταθερό για να μιλήσουν και να ανταλλάξουν ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από τη Χριστουγεννιάτικη αυτή προσφορά και να επικοινωνήσουν εντελώς δωρεάν με συνεργάτες ή πελάτες τους για την ίδια περίοδο.

Ο Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Αχιλλέας Κανάρης, δήλωσε: «Στη Vodafone τηρούμε την υπόσχεση μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες που έχουν πραγματικά οι συνδρομητές μας. Γι’ αυτό και φέτος την περίοδο των γιορτών, παρέχουμε δωρεάν ομιλία από το κινητό και από το σταθερό για να έρθουν οι πελάτες μας πιο κοντά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα»
Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές Vodafone κινητής πρέπει να στείλουν, με δωρεάν SMS, το γράμμα “Χ” στο 1339. Για τους συνδρομητές Vodafone σταθερής η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-dorean-1500