6.3.10

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε να …καθαρίσει για το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποίο ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεσή της:
«Προς:
Τους τηλεοπτικούς Συντάκτες
Μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα με το παράνομα κυκλοφορημένο Dvd με τις προσωπικές μου στιγμές που το κυκλοφόρησε ο πρώην φίλος μου και πούλησε όπως μάθαμε τα δικαιώματα στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών θέλω να σας πω ότι η υπόθεση περνά πλέον στα χέρια του πληρεξούσιου Δικηγόρου μου κ. Αλέξη Κούγια του οποίου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όλα τα αναπάντητα ερωτηματικά που μας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες θα πάρουν σύντομα απαντήσεις.
Σας παρακαλώ από δω και πέρα να σταματήσετε την οποιαδήποτε αναπαραγωγή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας γύρω από τις κλεμμένες στιγμές που εν μέρει γυριστήκανε εν γνώση μου αλλά κυκλοφόρησαν εν αγνοία μου και σας δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι το περιεχόμενο αυτού του Dvd είναι προσωπικές μου στιγμές μεταξύ εμένα και του πρώην φίλου μου.
Επίσης θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση που γίνεται εις βάρος μου το τελευταίο διάστημα και θέλω να σας δηλώσω ότι αισθάνομαι ντροπή και θλίψη για όλη αυτή την εξέλιξη και την τροπή που έχει πάρει αυτό το θέμα.
Αυτές τις δύσκολες μέρες για εμένα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον απλό κόσμο που είναι στο πλευρό μου και μου συμπαραστέκεται και είναι κάθε βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «FIX 3» στη Θεσσαλονίκη και μου δείχνει την στήριξη τους και την αγάπη τους καθώς και τους στενούς μου συνεργάτες που είναι δίπλα μου και με κάνουν να νιώθω δυνατή.
Με μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιά μου….
Τζούλια Αλεξανδράτου».

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες στο Μιλάνο,την ώρα που σχεδίαζαν «γκράφιτι» σε βαγόνια του μετρό

Τέσσερις Έλληνες από 22 έως 25 χρόνων, των οποίων τα ονόματα δεν ανακοινώθηκαν, συνελήφθησαν στο Μιλάνο την ώρα που σχεδίαζαν «γκράφιτι» στα βαγόνια του μετρό της πόλης.
Οι τέσσερις «writers» (όπως ονομάζονται συνήθως όσοι συνηθίζουν να «ζωγραφίζουν» με σπρέϊ πάνω σε τράνα, μετρό, τοίχους κλπ) συνελήφθησαν επαυτοφώρω από τους καραμπινιέρους, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν ύστερα από κλήση που δέχθηκαν από τους υπάλλήλους της εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης του μετρό. Οι νεαροί είχαν μαζί τους δύο ψηφιακές κάμερες και μια φωτογραφική μηχανή, με τις οποίες απαθανάτιζαν τη δράση τους. Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, οι Έλληνες φανατικοί των «γκράφιτι», λέρωσαν τουλάχιστον τρια βαγόνια, χρησιμοποιώντας 54 μπουκαλάκια σπρέϊ.Οι δύο, 24 χρόνων, ο 22χρονος και ο 25χρονος κατηγορούνται κατ΄αρχήν για πρόκληση ζημίας, αλλά όπως προβλέπει και το σχετικό πρόστιμο του δήμου Μιλάνου γι αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει, εκτός των άλλων, να καταβάλουν και 500 ευρώ έκαστος.Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, οι τέσσερις συλληφθέντες σκόπευαν να επιστρέψουν την ίδια μέρα στην Ελλάδα και να «ανεβάσουν» στο You Tube, τις εικόνες που τράβηξαν στο εσωτερικό του σταθμού Ματσιακίνι του Μιλάνου.«Ο δήμος της ιταλικής συμπρωτεύουσας -σημειώνει η δημόσια τηλεόραση RAI- τα τελευταία τρία χρόνια έχει δαπανήσει 26 εκ. ευρώ στην επιχείρηση καθαρισμού της πόλης από τα γράφιτι και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο όλο θέμα».

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Λέχαιο Κορινθίας

Στo Λέχαιο Κορινθίας, δυο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε πολυκατάστημα (SUPER MARKET) γνωστής αλυσίδας και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Οι δράστες, στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Επακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες αστυνομικών της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Προανάκριση ενεργείται από το τμήμα ασφαλείας Κορίνθου.

Πρωτοφανής καταιγίδα έπληξε τη Μελβούρνη

Μια από τις πιο άγριες καταιγίδες, στην ιστορία της, γνώρισε το τελευταίο 24ωρο, η Μελβούρνη.Περί τις 14.30 (τοπική ώρα) ο ουρανός σκοτείνιασε, η ημέρα έγινε νύχτα, σφοδροί άνεμοι (με ταχύτητα 100 χιλμ/ώρα) άρχισαν να πνέουν και ακολούθησε χαλαζοθύελλα. Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το χαλάζι ήταν μεγέθους μπάλας του τένις. Η Μελβούρνη ντύθηκε για πρώτη φορά στα λευκά, καθώς από το παχύ στρώμα χαλαζιού, έδειχνε χιονισμένη. Μετά τη χαλαζοθύελλα, «άνοιξαν οι ουρανοί», με αποτέλεσμα, σε λίγα λεπτά της ώρας, οι δρόμοι της πόλης να μετατραπούν σε ορμητικά ποτάμια.
Από την πρωτοφανή καταιγίδα σημειώθηκε διακοπή του ρεύματος σε πολλά προάστια, τα οποία ακόμη είναι βυθισμένα στο σκοτάδι, ξεριζώθηκαν δέντρα, έπεσαν κολώνες ηλεκτροφωτισμού και πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα και εργοστάσια. Επιπλέον, κατέρρευσε μέρος της οροφής του μεγάλου σιδηροδρομικού σταθμού «Σάουθερν Κρος», ακυρώθηκαν δρομολόγια τρένων και έκλεισε το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν, ακόμη και να ακυρωθούν, πτήσεις. Ζημιές καταγράφηκαν και στην οροφή του μεγάλου κλειστού σταδίου «Έτιχαντ», όπου διεξαγόταν ο τελικός του αυστραλιανού φούτμπολ. Στον ιππόδρομο του Φλέμιγκτον, όπου πολλά άτομα, κυρίως παιδιά, παρακολουθούσαν τις υπαίθριες εκδηλώσεις του καρναβαλιού «Μούμπα», τραυματίστηκαν από τη χαλαζόπτωση. Ακόμη, ακυρώθηκαν πολλές υπαίθριες αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, ενώ εκκενώθηκαν πολλοί χώροι και μέρος του καζίνου της Μελβούρνης, λόγω της νεροποντής και της πλημμύρας. Τέλος, εκκενώθηκαν, λόγω πλημμύρας, εμπορικά κέντρα, η Εθνική Πινακοθήκη, το Ενυδρείο, κινηματογράφοι, κα. Το σύνολο των ζημιών, για την ώρα, είναι αδύνατο να υπολογισθεί, αλλά το χάος στο κέντρο της πόλης εξακολουθεί. Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της Μελβούρνης να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως, να μην μεταβούν στο κέντρο. Τους καλούν, επίσης, να μην βγαίνουν έξω, καθώς υπάρχουν πολλά πεσμένα καλώδια

Η ταινία "Μονάκριβη" σάρωσε τα ανεξάρτητα αμερικανικά βραβεία κινηματογράφου Spirit.

Πέντε συνολικά βραβεία απέσπασε η ταινία "Precious" (Μονάκριβη) στην 25η απονομή των ανεξάρτητων αμερικανικών κινηματογραφικών βραβείων Spirit, την Παρασκευή το βράδυ στο Λος Άντζελες.
Η ταινία απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και πρωτότυπου σεναρίου, ενώ οι πρωταγωνίστριες Γκάμπι Σιντίμπε και Μο'νίκ απέσπασαν τα βραβεία πρώτου και δεύτερου γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.
Το βραβείο Α' αντρικού ρόλου απέσπασε ο Τζεφ Μπρίτζες για την ερμηνεία του στην ταίνια "Crazy Heart", και το βραβείο Β' αντρικού ρόλου ο Γούντι Χάρελσον για την ερμηνεία του στην ταινία "The Messenger".
Η βρετανική ταινία "An education" (Μία κάποια εκπαίδευση) απέσπασε το βραβείο καλύτερης ξένης ταινίας, το βραβείο καλύτερης πρώτης ταινίας απονεμήθηκε στο "Crazy Heart" και το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο "Anvil! The Story of Anvil".
Τα ανεξάρτητα κινηματογραφικά βραβεία Spirit, που απονέμονται φέτος για 25η χρονιά, τιμούν αμερικανικές ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, με κριτήρια όπως η πρωτοτυπία του σεναρίου και ο βαθμός ανεξάρτητης χρηματοδότησης των ταινιών

Η κρίση …ροκανίζει τα αθλητικά έργα της Καλαμάτας

Κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παν.Νίκας είχε σειρά επαφών στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπου πληροφορήθηκε για την εξέλιξη των αθλητικών έργων στην πόλη του . Η εξέλιξη των έργων αναλυτικά :
1. το κλειστό γυμναστήριο ΔΕΝ πρόκειται να κατασκευαστεί στον ορατό χρόνο και καταργείται η διαδικασία ΣΔΙΤ, όπου είχε ενταχθεί.
2. το έργο αλλαγής του καλύμματος της ΤΕΝΤΑΣ προϋπολογισμού, 400.000,00 € θα εξελιχθεί κανονικά.
3. τα έργα συντήρησης στο κολυμβητήριο και το Εθνικό Στάδιο θα προχωρήσουν, όμως θα είναι πολύ λιγότερα τα χρήματα που θα διατεθούν, επομένως και το έργο που θα αποδοθεί.
Ως παράδειγμα στο Εθνικό Στάδιο δε θα γίνει το έργο της αύξησης των διαδρομών από έξι σε οκτώ.
4. Οι εργασίες για το Σκοπευτήριο θα προχωρήσουν.
Διατυπώθηκε με έμφαση ότι η πολιτική στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. λόγω μεγάλης οικονομικής στενότητας θα είναι η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ των υπαρχουσών υποδομών και μόνο

Eλεγχόμενη Στάθμευση και στην οδό Αριστομένους της Καλαμάτας

Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Καλαμάτας ότι, από τη Δευτέρα 8/3/2010 επεκτείνεται το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στην οδό ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ μεταξύ των οδών Νικηταρά και Βασ. Όλγας, με μέγιστη διάρκεια στάθμευσης τη μία ώρα.

Ορειβατικό Καταφύγιο στον Ταΰγετο

Ολοκληρώθηκε ο σχετικός φάκελος για την κατασκευή ορειβατικού καταφύγιου στον Ταΰγετο και υποβάλλεται στην Πολεοδομία για την έκδοση της σχετικής άδειας.
Για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο θα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη υπάρχει συνεργασία μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας.
Το καταφύγιο προτείνεται να ανεγερθεί στη θέση «ΛΙΠΟΒΟΥΝΙ» Ταϋγέτου.

Τζούλια Αλεξανδράτου: "Ζητάω συγνώμη" για το πορνό Video

«Αφήνω όλη την στενοχώρια μου πέρα από την δουλειά και κοιτάζω τον κόσμο κατάματα. Τους δίνω αυτό που ζητάνε από την Τζούλια», λέει και συνεχίζει «Νιώθω την ευθύνη να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για αυτό το dvd που με κάνει να ντρέπομαι».
Συγνώμη από τον κόσμο, μέσω του STAR, ζήτησε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ντρέπεται για ότι έγινε. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει…
Η πρωταγωνίστρια του ροζ dvd είναι αισιόδοξη και λέει «Ο χρόνος γιατρεύει και όλος ο κόσμος ξέρει τι κορίτσι είναι η Τζούλια». Ότι ξέρει, ξέρει…
Πάντως, θλιμμένη ή μη η Τζούλια εμφανίστηκε κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει και έδειξε το ταλέντο της στην… υποκριτική. Γιατί όλα μας τα έδειξε (και εκεί) εκτός… από την στενοχώρια της!

5.3.10

Κόβονται τα …στρατιωτικά γλέντια το Πάσχα

Κόβεται από φέτος για λόγους οικονομίας το ομαδικό γλέντι της Κυριακής του Πάσχα στις στρατιωτικές μονάδες, με οβελίες σε παράταξη και πολλούς προσκεκλημένους.
Σύμφωνα με Τα Νέα, την Παρασκευή, απόφαση που δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη από το ΓΕΕΘΑ ορίζει ότι από φέτος και στο εξής ο εορτασμός του Πάσχα θα πραγματοποιείται με παράθεση εορταστικού γεύματος στο προσωπικό που είναι υπηρεσία.
Στο γεύμα μπορούν να προσκληθούν και τα μέλη των οικογενειών του προσωπικού που έχει υπηρεσία, ενώ θα συμμετέχει και η διοίκηση της κάθε μονάδας.
Μέχρι τώρα, σε κάθε κεντρική μονάδα μιας περιοχής γινόταν ευρεία εκδήλωση με όλο το προσωπικό, προσκεκλημένους, ομαδικό ψήσιμο αρνιών και παράθεση γεύματος σε όλους. Μάλιστα, σε μία μονάδα ανά κλάδο -κυρίως στην Αττική- γινόταν αντίστοιχη επίσημη εκδήλωση, την οποία επισκεπτόταν η πολιτική ηγεσία του τόπου.
Για φέτος είχε οριστεί η κεντρική εκδήλωση να γίνει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Πέραν του κόστους, μέτρησε και η αποφυγή πρόσθετης καταπόνησης του προσωπικού για αρκετές ημέρες
ΤΑ ΝΕΑ

Επίθεση σε Γιάννη Παναγόπουλο και Μανώλη Γλέζο

Επίθεση από 100-150 διαδηλωτές δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τα κυβερνητικά μέτρα στο Σύνταγμα, ενώ δακρυγόνα δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος.
Οι διαδηλωτές τον ξυλοκόπησαν και του πέταξαν ξύλα, πέτρες και νεράντζια την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης. Ο κ. Παναγόπουλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση με νερό και γιαούρτια και ακολούθησε συμπλοκή και ο προπηλακισμός του προέδρου της ΓΣΕΕ.
Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, επίθεση με δακρυγόνα δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος που βρισκόταν στη διαδήλωση, στην οδό Πανεπιστημίου. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Οι Γ.Παναγόπουλος και Μ.Γλέζος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Στο μεταξύ, νέα απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την επόμενη Πέμπτη, 11 Μαρτίου.
Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7/3/2010 ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ) ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/3/2010 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9/3/2010 ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Σάλος από διαφημιστικό της Pamela Anderson

Σάλο προκάλεσε στην Αυστραλία ένα διαφημιστικό με πρωταγωνίστρια την… πληθωρική Pamela Anderson!
Η Pamela, σε ρόλο… σιδηράς κυρίας, διευθύντριας μεγάλης επιχείρησης, προεδρεύει σύσκεψης, φορώντας ένα αυστηρό ταγέρ, όπως αρμόζει σε κάθε career woman.
Έως εδώ καλά! Όταν, όμως, ο συνεργάτης της αρχίζει να τη φαντασιώνεται σε ερωτικά παιχνίδια με τη… γραμματέα της, τότε η τρίχα σηκώθηκε κάγκελο στα μέλη του αντίστοιχου ΕΣΡ της Αυστραλίας!
Έτσι, λοιπόν, οι… πουριτανοί Αυστραλοί απαγόρευσαν τη συγκεκριμένη διαφήμιση, ενώ οι φεμινιστικές οργανώσεις ξεσηκώθηκαν, λέγοντας ότι προσβάλλεται η γυναικεία φύση.
Οι τηλεθεατές, πάντως, δεν είχαν την ίδια άποψη. Δεν είναι και τόσο δυσάρεστο άλλωστε να βλέπουν τη sexy Pamela με μικροσκοπικό μπικίνι, να… «παίζει» με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πρόκληση - Μονιμοποίησαν 232 υπάλληλους της Βουλής εν μέσω κρίσης

Ενώ η Κυβέρνηση εξαγγέλλει μείωση του δημόσιου τομέα για περικοπή δαπανών, αλλά κυρίως κόβει μισθούς, δώρα και επιδόματα σε όλους (τους άλλους) δημόσιους υπάλληλους!
Για ρουσφετολογικές μονιμοποιήσεις κάνει λόγο η εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” που αναφέρει ότι έγινε χρήση ρύθμισης του Ιουνίου του 2008.
Πρόκειται για μετακλητούς υπάλληλους που προσλήφθηκαν από το 2004 ως το 2009 είπε ο πρόεδρος της Βουλής τονίζοντας ότι επί των ημερών του κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει... αλλά το κακό ήδη έγινε.
Όλα αυτά την ώρα από τα πιο επίσημα χείλη μέσα στην Κυβέρνηση ακούμε πως πλέον στο Δημόσιο θα γίνεται μόνο μέσω ΑΣΕΠ μια πρόσληψη για κάθε δέκα συνταξιοδοτήσεις.
Η ρύθμιση του 2008 ύψωσε τείχος σε όσους θέλησαν να προλάβουν το σκάνδαλο καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής οι νομικές υπηρεσίες των ενημέρωσαν ότι πλέον οι 232 υπάλληλοι είχαν θεμελιώσει δικαίωμα για να γίνουν μόνιμοι, ακόμη και 'κεινοι που εργάζονταν μερικές μόνο ημέρες!

Τζούλια Αλεξανδράτου - Βιογραφικό από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η Τζούλια Αλεξανδράτου (γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1985) είναι μοντέλο και τραγουδίστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κεφαλλονιά και εργάζεται ως μηχανικός (επιστήμονας). Η μητέρα της είναι από την Αγγλία και εργαζόταν ως μοντέλο. Η αδελφή της, η Άρτεμις Αλεξανδράτου, είναι τραγουδίστρια και έχει συμμετάσχει σε γνωστό τηλεοπτικό reality show.
To 2002, σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ANT1. Εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006, ενώ τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη λίγο πριν το διαγωνισμό, χάνοντας τον τίτλο από την Ολυμπία Χοψονίδου. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή "Megalicious chart live" του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, "Μόνο Για Σένα" και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο κλιπ.
Το 2007 ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το "Βασίλισσα Της Πίστας" και το "Στόχος Είναι Τα Λεφτά" για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περάκη "Ψυχραιμία" στην οποία και συμμετείχε πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Καβαλιεράτου, μεταξύ άλλων. Το 2010 πρωταγωνίστησε σε ταινία πορνό.
Εδώ Ισχύει το ο ….κόσμος τοχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι

Η Φώφη Γεννηματά στην Τρίπολη

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης και του διαλόγου με τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, συγκαλεί το Νομαρχιακό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ σε διευρυμένη σύνθεση με την παρουσία της Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Φώφη Γεννηματά το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 και ώρα 5:30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο ″Μαίναλον″.
Θέμα :« Οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης»
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Τρίπολη, η Υφυπουργός θα επισκεφθεί το Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο «Ευαγγελίστρια».

Τι αλλάζει στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Γυμνάσιο με τα δύο νομοσχέδια

Σε δύο νομοσχέδια τα οποία θα κατατεθούν , προς ψήφιση στη Βουλή, μέχρι το τέλος του Μάρτη θα αποτυπωθούν οι προτάσεις που έκανε σήμερα στο υπουργικό Συμβούλιο η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου που αφορούν μόνο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο και όχι Λύκειο και εξεταστικό ‘
-περικοπή υλης κατα 30% από το Σεπτέμβριο
-από το Σεπτέμβριο επέκταση λειτουργίας σχολείων μέχρι στις 2.30
-διδασκαλία της Αγγλικής από τη Α Δημοτικού
-πιστοποίηση της ξένης γλώσσας
-διαδραστικούς πίνακες σε όλα τα Γυμνάσια
-πιστοποιητικό εκπαιδευτικής επάρκειας
-απο Σεπτέμβριο στο Γυμνάσιο ένα θρανίο κι ένας υπολογιστής
-ξεκινά επιμόρφωση 180.000 εκπαιδευτικών για την ψηφιακή σύγκλιση 200 ωρών, προκειμένου να οργανώνουν το μάθημά τους σε δυκτιακήπλατφόρμα
-θα μπορεί ο μαθητής απ το σπίτι του να συνδέεται μ αυτή τη πλατφόρμα για το μάθημα που έκανε το πρωί στο σχολείο του
- στους εκπαιδευτικούς που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα δοθεί πιστοποιητικό το οποίο θα είναι απαραίτητο για την εξέλιξή τους.
www.esos.gr

Τα Σχολεία στην …Ψηφιακή εποχή

Κάθε θρανίο κι ένα Η/Υ-Κάθε τάξη κι ένα διαδραστικό πίνακα
Οι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα βρουν στο θρανίο τους κι έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή , τελευταίας τεχνολογίας και αντί του μαυροπίνακα με τις κιμωλίες τον διαδραστικό. (σ.σ. για την προμήθεια των υπολογιστών το υπ.Παιδείας θα κάνει σχετικό διαγωνισμό τέλος του μήνα).
Ο κάθε Ηλεκτρονικός Υπολογιστής θα αντιστοιχεί σε δύο μαθητές, οι οποίοι και θα τον χρεωθούν.Προκειμένου και οι εκπαιδευτικοί να είναι προετοιμασμένοι , το υπ. Παιδείας
θα ξεκινήσει επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών , 200 ωρών,προκειμένου να είναι σε θέση να οργανώνουν το μάθημά τους σε δικτυακή πλατφόρμα . –Σύμφωνα με τα σχέδια του υπ. Παιδείας θα μπορούν οι μαθητές απ το σπίτι του να συνδέεται μ αυτή τη πλατφόρμα για τα μαθήματα που έκαναν το πρωί
Οι εκπαιδευτικοί που θα αρνηθούν την επιμόρφωση δεν θα μπορούν να εξελιχθούν .
Esos.gr

Τζούλια Αλεξανδράτου ….το καυτό Video φέρνει το ΣΔΟΕ

Tα γραφεία της εταιρίας «Σειρήνα Productions» που γύρισε το πορνογραφικό dvd με την Τζούλια Αλεξανδράτου θα κάνουν φύλλο και φτερό οι άνδρες του Σώματος Ελεγκτών, ψάχνοντας σύμφωνα με πληροφορίες αν υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια για την κυκλοφορία της περίφημης πορνοταινίας.
Μετά την είδηση ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα του dvd και ήδη έχουν πουληθεί 200.000 στα περίπτερα, οι αρχές θέλουν να ελέγξουν αν όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο και αν καταβάλλονται οι φόροι που αναλογούν στο κράτος. να αναφέρουμε εδώ ότι αν έχουν πουληθεί τόσα αντίτυπα επί 20 ευρώ την κάθε ταινία, ήδη θα πρέπει να έχουν εισπραχθεί 4 εκατ. ευρώ από την εταιρεία (οπότε καταλαβαίνετε το ύψος του φόρου που αντιστοιχεί).
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει δοθεί εντολή οι «Ράμπο» της Εφορίας να ελέγξουν και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου και ιδίως το αν μπορεί να δικαιολογηθεί από το πόθεν έσχες της η απόκτηση της πολυτελούς βίλας που φέρεται να αγόρασε πρόσφατα στην Εκάλη και είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τις προηγούμενες ημέρες
star

Αλλοδαπός …Βίασε την 7χρονη κόρη του παρουσία της μητέρας της ?

Έναν εφιάλτη ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα μία 7χρονη στους Γαργαλιάνους στην Μεσσηνία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας κακοποίησε σεξουαλικά την 7χρονη, παρουσία μάλιστα της μητέρας της. Το γεγονός κατήγγειλε το ίδιο το θύμα που κατέφυγε στο Α/Τ Γαργαλιάνων .Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, έπιασαν τον άνδρα επ’ αυτοφώρω και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γονείς θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.
Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δεν διαπιστώθηκε ο βιασμός, και έτσι η 7χρονη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

4.3.10

Περισσότερα από 50 πλοία έχουν εγκλωβιστεί στους πάγους της Βαλτικής θάλασσας

Περισσότερα από πενήντα πλοία ανάμεσα τους και οχηματαγωγά με χιλιάδες επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί στους πάγους της Βαλτικής θάλασσας σήμερα το βράδυ και αναμένεται ότι θα παραμείνουν εκεί για αρκετές ώρες, σύμφωνα με τις σουηδικές αρχές.
"Περίπου 50 εμπορικά πλοία περιμένουν τη βοήθεια των παγοθραυστικών. Έχουμε έξι μεγάλα οχηματαγωγά που έχουν εγκλωβιστεί αλλά μέχρι στιγμής έχουμε κατορθώσει να απεγκλωβίσουμε δύο", δήλωσε ο Τζόνι Λίντβαλ της μονάδας παγοθραυστικών της σουηδικής Ναυτιλιακής Διοίκησης.
Δύο μεγάλα οχηματαγωγά της εταιρείας "Viking Line", η οποία εκτελεί τακτικές διαδρομές με χιλιάδες επιβάτες μεταξύ της Σουηδίας και της Φινλανδίας βρίσκονται μεταξύ των τεσσάρων οχηματαγωγών πλοίων που έχουν εγκλωβιστεί στους πάγους", πρόσθεσε ο Τζόνι Λίντβαλ.
Σύμφωνα με το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων TT, πρόκειται για τα πλοία Isabella και Amorelli, τα οποία μεταφέρουν συνολικά 2.630 επιβάτες.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει για το ... καυτό πορνό VIDEO στο STAR

Η Τζούλια μιλάει για το καυτό Video στον Αιμίλιο Λιάτσο

Χαμός στο«Ζαμανφού» - Άντζελα Δημητρίου VS Αλκίνοου Μπουνιά.

Μα είναι δυνατόν να βγαίνει ο Αλκίνοος Μπουνιάς ως «TV STAR» και να τα χώνει στην Άντζελα επειδή... δεν είχε το πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί της;
Χαμός έγινε στο «Ζαμανφού», όπου τα δύο μέλη της… κριτικής επιτροπής μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν!
Δείτε το VIDEO

Λειψή ….ενημέρωση αύριο – 24 ωρη απεργία στο ΑΠΕ και στην ΕΡΤ -2ωρη στα υπόλοιπα μέσα

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας, την Παρασκευή, στο ΑΠΕ, στην ΕΡΤ τη Γενική Γραμματεία Τύπου - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, το Κανάλι της Βουλής και τους Δημοτικούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, "απαιτώντας τον σεβασμό στις Συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την άμεση απόσυρση της απειλής περικοπών στους μισθούς κατά 7%", αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Αποφάσισε επίσης δίωρη στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. [...]
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι τα μέτρα που χθες ανακοίνωσε η Κυβέρνηση θίγουν βάναυσα κρίσιμα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις και πρέπει να αποσυρθούν αμέσως.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει για αύριο, Παρασκευή, 5 Μαρτίου, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της επομένης, 24ωρη απεργία στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ, τη Γενική Γραμματεία Τύπου-Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, το Κανάλι της Βουλής και τους Δημοτικούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, απαιτώντας τον σεβασμό στις ΣΣΕ και την άμεση απόσυρση της απειλής περικοπών στους μισθούς κατά 7%.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει την ίδια ημέρα 2ωρη στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα Μέσα και καλεί τους δημοσιογράφους σε συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ για να συμμετάσχουμε στο εργατικό συλλαλητήριο στη Βουλή, την ώρα που θα συζητείται το κυβερνητικό νομοσχέδιο.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, μετά την ανακοίνωση των κυβερνητικών μέτρων, ακύρωσε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντησή του με τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε άμεση κινητοποίηση απαιτώντας:
* Να αποσυρθούν τα κυβερνητικά μέτρα.
* Κάτω τα χέρια από τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα.
* Κάτω τα χέρια από τους μισθούς και τις συντάξεις.
* Κάτω τα χέρια από τις ΣΣΕ.
* Όχι στα άδικα και αντικοινωνικά φορολογικά μέτρα»

Τάσος Τσορώνης - Επιχειρήματα κατά των μεγάλων συνενώσεων Δήμων του Καλλικράτη

1. Η Οικονομία που θα προκύψει από τις συνενώσεις λόγω μείωσης προσωπικού (Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι ,προσωπικό επιχειρήσεων κ.λπ.) είναι μύθος και απέχει από την πραγματικότητα , γιατί αναλογικά οι μικροί Δήμοι παίρνουν λιγότερα χρήματα.
Πρόταση : Μείωση των αμοιβών των αιρετών στο 50 % γι ΄αυτούς που θα προκύψουν από τις εκλογές του 2010.
Έτσι και οικονομία θα υπάρξει και θα αναδειχθούν αιρετοί που ενδιαφέροντα για τον τόπο τους και όχι για την τσέπη τους ....
Ξοδεύουμε λοιπόν λιγότερα και προσφέρουμε ουσιαστικότερο έργο.
2. Με τους μεγάλους Δήμους αίρεται η αρχή της εγγύτητας που είναι βασικό στοιχείο ύπαρξης των Δήμων . Σε ένα μεγάλο περιφερειακό Δήμο όχι μόνο δεν θα γνωρίζουν τους Δημότες αλλά δεν θα γνωρίζουν ούτε ποια χωριά θα έχουν . Η ύπαιθρος θα ερημώσει , με ότι αυτό συνεπάγεται γιατί θα ενταθεί η απομόνωση των χωριών . Όλοι μιλούμε για αποκέντρωση και τελικά προτείνεται ένα μοντέλο Δήμων που θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και απομάκρυνση από τον πολίτη.
3. Σήμερα είμαστε γνώστες όλων των τοπικών προβλημάτων και δεν είμαστε μια απρόσωπη διοικητική υπηρεσία , όπως θα μετατραπούν οι Δήμοι . Σήμερα οι Δημότες γνωρίζουν τα πρόσωπα που τους διοικούν , απευθύνουν τα παράπονα τους ,ζητούν λύσεις για τα προβλήματα τους και κάνουν τις προτάσεις τους . Αύριο σε έναν υδροκέφαλο Δήμο ποίος θα γνωρίζει ποιόν ;
4. Δεν είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι συνενώσεις .
Στην Ευρώπη υπάρχουν Δήμοι με μικρότερο πληθυσμό . Είμαστε έκτοι σε μέγεθος Δήμων στην Ε.Ε. . Μακάρι να είμαστε έτσι και στους άλλους δείκτες .
5. Η προηγούμενη διοικητική μεταρρύθμιση είχε ζωή από το 1912 έως το 1998. Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ Ι από το 1998 έως σήμερα . Έχουν εντοπιστεί τα προβλήματα και καταλήξαμε ότι για όλα φταίει το μέγεθος των Δήμων ;
6. Όλα τα συνέδρια της ΚΕΔΚΕ αλλά και της ΤΕΔΚ συμφωνούν υπό όρους για Διοικητική μεταρρύθμιση όλων των βαθμίδων, όροι όπως : οικονομική ευρωστία ,θεσμική θωράκιση , μεταφορά αρμοδιοτήτων και πόρων ως απαραίτητες προϋποθέσεις .Ποιος από αυτούς τους όρους έχει υλοποιηθεί ; Πρώτα παίρνουμε τα μέτρα και μετά ράβουμε το κοστούμι , το αντίστροφο θα οδηγήσει σε προκρούστιες λύσεις .
7. Οι σημερινοί Καποδιστριακοί Δήμοι έχουν κάνει πολύ καλά την δουλειά τους , έχουν ανταποκριθεί άμεσα στις φυσικές καταστροφές (φωτιές , καταιγίδες πλημμύρες κ.λ.π. ). Γνωρίζουμε πολύ καλά τις μεγάλες καταστροφές που έχουν υποστεί οι μεγάλοι Δήμοι ,όπως Αθήνα , Καλαμάτα κ.λ.π. Οι μικροί Δήμοι κινητοποίησαν άμεσα τις τοπικές κοινωνίες , γιατί οι δημότες γνωρίζονται μεταξύ τους , και αυτό είναι το βασικότερο πλεονέκτημα των μικρότερων Δήμων .
Επίσης οι μικροί Καποδιστριακοί Δήμοι έχουν απορροφήσει σχεδόν το σύνολο των χρημάτων που τους έχουν χορηγηθεί . Το ποσοστό απορροφητικότητας πλησιάζει το 100% . Σαφώς βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τους μεγάλους Δήμους .
8. Η ΤΕΔΚ Μεσσηνίας απέρριψε τις προτάσεις του ΙΤΑ για συνενώσεις με ψήφους 17 έναντι 14 , και βέβαια κάποιοι Δήμαρχοι από τους 14 θέλουν συνενώσεις χωρίς να θιγεί Δήμος τους .
9. Διατυπώνονται θέσεις για υπηρεσίες που πρέπει να έχουν οι Δήμοι και σήμερα δεν μπορεί να υπάρξουν λόγω μεγέθους .
Πρόταση : συνένωση υπηρεσιών όμορων Δήμων . Απλή λύση και άμεσα εφικτή.
10. Από το ΙΤΑ έχουν γίνει προτάσεις χωρίς γνώση των τοπικών ιδιαιτεροτήτων . Προτείνονται για συνένωση Δήμοι χωρίς ομοιογένεια Δημοτών , χωρίς συνάφεια ανθρώπων , χωρίς να λαμβάνονται υπ ΄όψιν συνήθειες εκατοντάδων χρόνων . Χρειαζόμαστε μικρά νευραλγικά κύτταρα με καλύτερες γνώσεις των τοπικών ιδιαιτεροτήτων για αποτελεσματικότερες παρεμβάσεις
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΩΝΗΣ

Νάντια Γιαννακοπουλου - Ερώτηση για τα «Διατηρητέα κτίρια της Μεσσηνίας»

Ένα στοιχείο που συμβάλλει στην πολιτισμική ιδιαιτερότητα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας γενικότερα, είναι η ύπαρξη διάσπαρτων διατηρητέων κτιρίων, άμεσα επηρεασμένων από διάφορους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς και τεχνοτροπίες. Κτίρια που άντεξαν στον καταστροφικό σεισμό του 1986 και που οπωσδήποτε συμβάλλουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς. Μάλιστα, ορισμένα από αυτά αποτελούν χαρακτηριστικά δημιουργήματα της πρώτης περιόδου μετά την ίδρυση του ελληνικού κράτους.
Λαμπρό παράδειγμα αξιοποίησης τέτοιων χώρων είναι το Ζουμπούλειο Ίδρυμα που αποτελεί πολιτιστικό στολίδι και πρότυπο αξιοποίησης. Το προαναφερθέν, μαζί με το Μπενάκειο Μουσείο, το Δημαρχείο της Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο καθώς και ελάχιστες ακόμη περιπτώσεις αποτελούν εξαιρετικά δείγματα πολιτιστικής και λειτουργικής αξιοποίησης, αλλά και αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου.
Ωστόσο, μπροστά στην πληθώρα τέτοιων κτισμάτων που θα μπορούσε δυνητικά να αξιοποιηθεί, τα ελάχιστα αυτά κτίρια αποτελούν εξαίρεση παρά τον κανόνα. Πλείστα τέτοια παραδείγματα υπάρχουν κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Αριστομένους, στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου καθώς και στην παραλιακή οδό Ναβαρίνου. Αυτές είναι μόνο κάποιες ενδεικτικές περιοχές όπου αρχιτεκτονικά στολίδια, όχι μόνο δεν αξιοποιούνται, αλλά μέρα με τη μέρα υπόκεινται στη φθορά του χρόνου. Αυτές, βέβαια, οι περιπτώσεις στην πόλη της Καλαμάτας συμπληρώνονται ιδανικά και από πολλά άλλα κτίρια σε ολόκληρο το νομό Μεσσηνίας, όπως στην Πύλο, τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία, την Κορώνη, τη Μεθώνη κλπ. Μάλιστα, πρότυπα άλλων πόλεων όπου υπήρξε συντονισμένη μέριμνα και ολοκληρωμένη αξιοποίηση παραδοσιακών οικισμών έχουν αποδεδειγμένα αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα από αισθητική, αλλά και οικονομική και αναπτυξιακή σκοπιά. Κατόπιν αυτών,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1) Υπάρχει συγκεκριμένη μελέτη αποκατάστασης και συνολικής αξιοποίησης της πολιτισμικής κληρονομιάς που αντιπροσωπεύουν αυτά τα κτίσματα στο νομό Μεσσηνίας;
2) Υπάρχει συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και τοπικών φορέων στο παραπάνω ζήτημα, σε ποιό πλαίσιο και με ποιά χαρακτηριστικά;
Η ερωτώσα βουλευτής,
Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου

Λήστεψαν Ρουμάνους στην Κυπαρισσία

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πόλη της Κυπαρισσίας .Άγνωστος δράστης οπλισμένος με πιστόλι πλησίασε δύο Ρουμάνους ηλικίας 33 και 29 ετών αντίστοιχα και με την απειλή του όπλου τους απέσπασε το ποσό των 800 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.
Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Α/Τα Κυπαρισσίας

17χρονος πουλούσε …ναρκωτικά έξω από σχολείο

Ναρκωτικά έξω από σχολείο πουλούσε δεκαεπτάχρονος ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ίλιο. Ο δεκαεπτάχρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από σχολικό συγκρότημα να συνδιαλέγεται με μαθητές που ήταν στο προαύλιο σε ώρα διαλείμματος.
Στην κατοχή του βρέθηκαν οκτώ γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης την οποία, όπως προέκυψε από την προανάκριση που ακολούθησε, είχε πάρει από άγνωστο προμηθευτή με σκοπό να την πουλήσει σε μαθητή του σχολείου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Εν τω μεταξύ, προχθές το απόγευμα συνελήφθη στη Νίκαια ένα ζευγάρι (άνδρας 35 και γυναίκα 33 ετών) για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν το ζευγάρι ύστερα από πληροφορίες και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 37,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 4.700 ευρώ που προέρχονται από πωλήσεις ναρκωτικών, ενώ επίσης κατασχέθηκαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα, επτά κινητά τηλέφωνα και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές

Από 1η Απριλίου οι αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ αγροτών

Από 1η Απριλίου 2010 έως 29 Οκτωβρίου 2010 θα υποβάλλονται οι αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ αγροτών του ειδικού καθεστώτος οι οποίες αφορούν παραδόσεις αγροτικών προϊόντων και παροχές αγροτικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη χρήση 2009, ειδικά για το έτος 2010.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη έχοντας υπόψη την επικείμενη αύξηση των κατ’ αποκοπή συντελεστών επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος και την ανάγκη παροχής οδηγιών σχετικά με την συμπλήρωση των σχετικών εντύπων που χρησιμοποιούνται για την επιστροφή αυτή

η Τζούλια Αλεξανδράτου σε ...sex- shop για ..να ξεχάσει

Την βόλτα της έκοψε χθές βράδυ η Τζούλια σε ..sex shop και βγήκε φορτωμένη σακκούλες με ...ψώνια γιανα ξεχάσει τον θόρυβο που έκανε η ταινία της
Δείτε το ρεπορτάζ του ALTER

Τζούλια Αλεξανδράτου - Κυκλοφόρησε το Video

Χοντρή ...κονόμα  για την κα Τζούλια και το έντεχνο πλασάρισμα που έκανε στην πορνοταινία της .Τόσο καιρό μιλούσε για ..εραστή που την κατέγραψε εν αγνοία της και τώρα αποδεικνύεται ότι όλα ήταν μια ...φθηνιάρικη παραγωγή με σκοπό το κέρδος . Σύμφωνα με το μπλόγκ
zizanio21.blogspot.com 
100 χιλιάδες κομμάτια πούλησε η Τζούλια
100.000*20,00= 2.000.000 ευρώ
Είπατε τίποτα ?
 Πάρτε μια γεύση από το περιζήτητο VIDEO της Τζούλιας Αλεξανδράτου που ήδη ανέβηκε στο Διαδύκτιο
Δείτε το VIDEO εδώ

΄Επεσε καμπάνα στην 20χρονη που εκβίαζε γιατρό με…ρόζ Video

Οι ερωτικές περιπτύξεις και το βίντεο εκβιασμού
Το δικαστήριο καταδίκασε την 20χρονη κοπέλα που εκβίαζε τον γιατρό με ροζ βίντεο. Μετά από καταγγελία του γιατρού, συνελήφθη η κοπέλα που μαζί με τον αδερφό της εκβίαζαν τον γιατρό. Έτσι καταδικάστηκαν για απόπειρα εκβίασης και έπεσαν στα μαλακά λόγω της μετ εφηβικής ηλικίας. Τους δόθηκε η ευκαιρία να επανορθώσουν και το μάθημα να γίνει πάθημα. Να θυμίσουμε ότι ο γιατρός είχε γνωριστεί μέσω facebook και είχαν και ερωτικές επαφές στο ιατρείο, τις οποίες είχε καταγράψει η νεαρή και εκβίαζε στη συνέχεια τον γιατρό μαζί με τον 18χρονο αδερφό της
troktiko

Ξεφτίλα ….Γερμανική εφημερίδα BILD – Δώστε μας τα νησιά σας για να δώσουμε ….Ευρώ

Τώρα οι έλληνες πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ΄όψιν προκειμένου να σώσουν την χώρα τους από την πτώχευση δεν χρειάζονται την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά να βασιστούν στον εαυτό τους
Τώρα κτυπάει το καμπανάκι για την Αθήνα !
Η Ελληνική κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα μήνα από τα μέτρα που πήρε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηματοπιστωτικών αγορών
Τον Απρίλιο θα χρειαστεί 12 δις ευρώ σε κρατικά ομόλογα για να βάλει στο ταμείο της φρέσκο χρήμα
Τον Μάιο θα χρειαστεί πάλι άλλα 8 δις Ευρώ
Στα παρασκήνια της γερμανικής διπλωματίας η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας ανησυχεί εάν τα μέτρα αποδώσουν ανεξάρτητα αν η καγκελάριος Μέρκελ συνεχάρη την Ελληνική Κυβέρνηση και χαρακτήρισε τα μέτρα σαν ένα …πολύ σημαντικό μήνυμα
Χθές η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε στην Αθήνα την αύξηση του ΦΠΑ από 19 σε 21% την αύξηση της φορολογίας στα ποτά στον καπνό και τα είδη πολυτελείας μείωσε τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων αλλά τα 4.8 δις Ευρώ που θα μπουν στα ταμεία με χρέος άνω των 300 δις ευρώ μοιάζουν με σταγόνα στον ωκεανό .
Τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες
Μπορεί να ακούγεται τρελλό . Αλλά εάν εξακολουθούν να θέλουν να τους δώσουμε την βοηθειά μας …σε ευρώ θα πρέπει για παράδειγμα να πουλήσουν τα νησιά τους .
Σύνθημα μας πρέπει να γίνει - Θέλετε χρήματα θέλουμε την Κέρκυρα .
Στην πραγματικότητα ο μεγαλύτερος θησαυρός των Ελλήνων είναι τα 3054 νησιά τους από τα οποία μόνο 87
Και αν θέλετε να κάνετε μια αγορά εκεί για παράδειγμα ένα μεσιτικό γραφείο που εδρεύει στο Αμβούργο πουλάει ένα ιδιωτικό ακατοίκητο νησί στην Ελλάδα για 45 εκατ. Ε

Θριάσιο Νοσοκομείο …….Τσίμπησαν γιατρούς για Φακελάκι


UP DATE : Στον εισαγγελέα οι δυο γιατροί του «Θριάσειου» που συνελήφθησαν για δωροδοκία

 Για δωροδοκία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα δύο γυναίκες γιατροί του Θριάσειου νοσοκομείου, που συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Όπως ανακοινώθηκε, οι δυο γιατροί είχαν ζητήσει 2.400 ευρώ από έναν ασθενή, προκειμένου να τον χειρουργήσουν σήμερα (επρόκειτο να κάνει πλαστική εγχείρηση στη μύτη), αλλά εκείνος προφασίστηκε ότι δεν είχε τα χρήματα και συμφώνησαν να τους παραδώσει 1.500 ευρώ πριν από την εγχείρηση και τα υπόλοιπα μετά.
Ταυτόχρονα, μέσω του διοικητή του νοσοκομείου, ενημερώθηκε η αστυνομία, προσημειώθηκαν τα χρήματα και τα παρέδωσε στις δυο γιατρούς γυναίκα αστυνομικός, που εμφανίστηκε ως σύζυγος του ασθενούς.
Η παράδοση έγινε στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων του νοσοκομείου και μόλις οι γιατροί παρέλαβαν τα χρήματα συνελήφθησαν

Μετά από καταγγελία πολίτη στο νεοορισθέντα Διοικητή του "Θριασίου" Άγγελο Λιόση ότι δύο γιατροί του Νοσοκομείου του ζήτησαν 2.500 ευρώ για χειρουργική επέμβαση, ο νεοορισθείς Διοικητής-σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης- κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία.
Ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛΑΣ και προσαγωγή των δύο γιατρών στην Αστυνομία

15χρονοι ανέβασαν στο Facebook σεξουαλικές πράξεις 13χρονης ανήλικης κοπέλας

Δύο νεαροί 15 χρονών τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση με διάταγμα του Δικαστηρίου αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο νεαροί φέρονται να εξανάγκασαν 13χρονη να προβεί σε σεξουαλικής φύσεως πράξεις, στην κάμερα του υπολογιστή της.
Στη συνέχεια φέρονται να βιντεοσκόπησαν τις σεξουαλικές πράξεις της ανήλικης, που λάμβαναν ζωντανά με την κάμερα του δικού τους υπολογιστή, και ανέβασαν το βίντεο στο Φέισμπουκ (Facebook).-

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το λιμάνι της Κυπαρισσίας

Πραγματοποιήθηκε χθές σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα το έργο κατασκευής του λιμανιού της Κυπαρισσίας.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας Χατζημιχάλης Φώτης, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Κύριος Σαμπαζιώτης Γεώργιος, Ο Ξένος Νικόλαος εκ μέρους του Συνδέσμου επαγγελματιών αλιέων Κυπαρισσίας και οι Θεοδωρόπουλος Γεώργιος και Σμέρδης Αθανάσιος εκ μέρους του Συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Κυπαρισσίας. Στην σύσκεψη είχε προγραμματιστεί να ήταν και ο Βουλευτής Μεσσηνίας Κύριος Κουσελάς Δημήτρης ( ο οποίος παρακολουθεί από την αρχή την πορεία του έργου, και με αναφορές και ερωτήσεις στην Βουλή έχει παρέμβει ουσιαστικά ), αλλά λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων του στη Βουλή δεν μπόρεσε να παρευρίσκεται.
Στην σύσκεψη ενημερώθηκε ο Γενικός Γραμματέας για την πορεία του έργου του λιμανιού και επισημάνθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στον προσήνεμο μόλο με κατάρρευση της θωράκισης του με άμεσο κίνδυνο καταστροφής του έργου, όσο και η πλημμελής εποπτεία του έργου από την επιβλέπουσα αρχή, την 3η ΔΕΚΕ Τρίπολης.Τονίστηκε η ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης της θωράκισης του προσήνεμου μόλου από την ανάδοχο εταιρία του έργου και όχι την ένταξή του σε νέα μελέτη , γιατί πριν την προσωρινή παραλαβή του έργου είχαμε την βύθιση μέρους της προστασίας του.
Ο Γενικός Γραμματέας διαβεβαίωσε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες άμεσα ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και να ολοκληρωθεί το έργο.

Η οικονομική κρίση …γονατίζει τις πωλήσεις Φρέσκου γάλακτος

Η οικονομική κρίση που εκδηλώθηκε από το δεύτερο εξάμηνο του 2008 έχει περιορίσει τη ζήτηση για αρκετά βασικά προϊόντα του κλάδου, σύμφωνα με μελέτη της Hellastat AE, για την εγχώρια αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων. Το 2008 οι πωλήσεις φρέσκου γάλακτος υποχώρησαν κατά 2,3% σε όγκο έναντι του 2007 ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2009 σημειώθηκε περαιτέρω κάμψη 3,1% σε ετήσια βάση, καθώς οι καταναλωτές στρέφονται στα προϊόντα υψηλής παστερίωσης.
Σύμφωνα με τη μελέτη, το 2008 οι πωλήσεις γάλακτος υψηλής παστερίωσης αυξήθηκαν κατά 16,9%, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2009 ο ρυθμός ανόδου επιταχύνθηκε σε 31,6% συ-γκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2008. Στον τομέα του γάλακτος ιδιωτικής ετικέτας, το οποίο τιμολογείται σε χαμηλότερα επίπεδα, εντοπίζονται σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης: +52,3% το 2008 και +28% την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2009.

Το πορνό Video της Τζούλιας Αλεξανδράτου προκάλεσε ....πανικό

Σάλο έχει προκαλέσει το ροζ video της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στο οποίο συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άντρα. Από χθες το πρωί που κυκλοφόρησε το πικάντικο ερωτικό υλικό, ο λαμπερός κόσμος της showbiz έχει γίνει άνω-κάτω, ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τι έχει συμβεί.
Μετά την κυκλοφορία του καυτού video ήρθε και η... καυτή αντιπαράθεση της ξανθιάς καλλονής με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών που έβγαλε στην αγορά το επίμαχο υλικό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μόλις πληροφορήθηκε ότι τα ερωτικά της μυστικά βγήκαν σε κοινή θέα έπαθε σοκ, όπως λένε άτομα του στενού της περιβάλλοντος, και δήλωσε ότι έχει ήδη κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του Δημήτρη Σειρηνάκη.
Χθες το βράδυ όμως, η εκρηκτική ξανθιά εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ σε εγκαίνια sex shop στα βόρεια προάστια. Για άλλη μία φορά η παρουσία της αναστάτωσε τα αντρικά πλήθη, ενώ σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκαν οι δικοί της άνθρωποι ότι έπαθε σοκ και ήταν κλινήρης όλο το πρωινό, εκείνη ήταν ψύχραιμη και λαμπερή.

29χρονη εκβίαζε 18χρονη για να …εκδίδεται

Την 29χρονη αλλοδαπή που εκβίαζε μία 18χρονη, υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται, αναζητεί η Ασφάλεια Κέρκυρας.
Μετά από σχετικές πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, έκλεισαν «ροζ» ραντεβού με την 18χρονη αλλοδαπή. Όταν εκείνη δέχτηκε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που της προσέφερε ο «πελάτης» αστυνομικός, συνελήφθη. Όπως αποκάλυψε η έφηβη κατά την προανάκριση, η 29χρονη την είχε πείσει να έρθει παράνομα στην Ελλάδα τάζοντάς της ελπίδες για μία καλύτερη ζωή.
Όταν έφτασε όμως στη χώρα μας, η «φίλη» παρακράτησε εκβιαστικά τα έγγραφα της 18χρονης, ενώ τους τελευταίους δύο μήνες την εξανάγκαζε να εκδίδεται.
Η αστυνομία αναζητεί την 29χρονη, εναντίον της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματεμπορία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Zougla

Η Αγροφυλακή πάει πακέτο …Δασαρχείο

Η μετάταξη του προσωπικού της Αγροφυλακής στα δασαρχεία, η αύξηση πόρων
για την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης, η αυστηρότερη φύλαξη των δασών κατά την αντιπυρική περίοδο, η αποτελεσματικότερη εμπλοκή των εθελοντικών δυνάμεων, η ενεργοποίηση της Ειδικής Υπηρεσίας Κατεδαφίσεων και η αποκατάσταση των καμένων δασών περιλαμβάνονται στα βραχυπρόθεσμα μέτρα δασοπροστασίας, που ανακοίνωσαν η υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ τα βραχυπρόθεσμα μέτρα περιλαμβάνουν:
1. Τη μετάταξη του προσωπικού της Αγροφυλακής στα δασαρχεία, ώστε να ενισχυθεί η φύλαξη των δασών. Επίσης, η διάθεση στο ΥΠΕΚΑ από το ΥΠΡΟΠΟ μέρους του εποχικού προσωπικού δασοπυρόσβεσης για ένα χρονικό διάστημα κάθε έτος, έτσι ώστε αυτό να απασχολείται σε εργασίες πρόληψης.
2. Την ενίσχυση και σωστή οργάνωση των μέτρων πρόληψης, μέσα από την αύξηση των διατιθέμενων πόρων, το σωστό συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων και την έγκαιρη έναρξη των έργων και εργασιών.
3. Την αυστηρότερη φύλαξη των δασών κατά την αντιπυρική περίοδο. Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην αυστηρότερη διαχείριση της εποχούμενης κίνησης στα δάση με τον αυστηρό έλεγχο της κίνησης στους δασικούς δρόμους και την επέκταση των απαγορεύσεων κίνησης και παραμονής στα δάση τις περιόδους και ώρες υψηλής
επικινδυνότητας.
4. Την έμφαση στην κοινωνική εγρήγορση, μέσα από την ανάληψη δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και την αποτελεσματικότερη εμπλοκή των εθελοντικών δυνάμεων. Το πρόγραμμα για τον εθελοντισμό στο περιβάλλον θα εγκαινιαστεί σε πιλοτική εφαρμογή τον Απρίλιο.
5. Την περιφρούρηση των καμένων εκτάσεων με σκοπό την αποθάρρυνση των εμπρησμών. Οι νομικές παρεμβάσεις όπως η πρόσφατη για την Αττική, θα αποτελέσουν τον κανόνα για τις πυρόπληκτες περιοχές, ενώ προς τον ίδιο στόχο συντείνει και η ενεργοποίηση της Ειδικής Υπηρεσίας Κατεδαφίσεων που αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της μηδενικής ανοχής στις καταπατήσεις.
6. Την αποκατάσταση των καμένων δασών, στις περιπτώσεις όμως που τα κατεστραμμένα δάση αδυνατούν πλέον να αναγεννηθούν φυσικά, η πολιτεία και η κοινωνία οφείλει να παρέμβει, ώστε να υποβοηθηθεί η φυσική αναγέννηση
φυτεύοντας δέντρα και θάμνους που υπήρχαν στην περιοχή.

3.3.10

Ελλάδα-Σενεγάλη 0-2

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων πραγματοποίησε η εθνική μας ομάδα, που ηττήθηκε 2-0 από τη Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Ηταν ο πρώτος φιλικός αγώνας προετοιμασίας της Ελλάδας για το μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Τα γκολ πέτυχαν ο Νιάνγκ στο 72ο και ο Εντάου στο 80ο λεπτό.

Σουηδός πιλότος που πετούσε επί δεκατρία χρόνια με ψεύτικη άδεια, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.


Ένας σουηδός πιλότος που πετούσε επί δεκατρία χρόνια με μια ψεύτικη άδεια, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ ενώ ήταν έτοιμος να απογειώσει το αεροσκάφος του με προορισμό την Άγκυρα, δήλωσε σήμερα η ολλανδική αστυνομία.Ο πιλότος, ηλικίας 41 χρόνων, που ζει στο Μιλάνο, συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ στο πιλοτήριο ενός Boeing 737 που ήταν έτοιμο να απογειωθεί με 101 επιβάτες, αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία.Ο πιλότος παραδέχτηκε ότι έκανε πτήσεις τα τελευταία δεκατρία χρόνια με μια ψεύτική άδεια για αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν στο Βέλγιο, τη Βρετανία και την Ιταλία, και έχει κάνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τουλάχιστον 10.000 ώρες πτήσης.
Οι ολλανδοί ερευνητές είχαν ενημερωθεί από τις σουηδικές αρχές ότι ο πιλότος βρισκόταν στην Ολλανδία και είχε στην κατοχή του μια ψεύτικη άδεια για αεροπορικές μεταφορές, σύμφωνα με την ίδια πηγή.Στο παρελθόν, είχε λάβει μια έγκυρη άδεια για πτήσεις όμως μικρών αεροσκαφών, που έχει πλέον λήξει, η οποία σε καμία περίπτωση δεν του επέτρεπε να πιλοτάρει μεγάλα επιβατικά αεροσκάφη.Ο πιλότος έχει τεθεί υπό προσωρινή κράτηση. Ένας δικαστής στο Χάαρλεμ κοντά στο Άμστερνταμ, θα αποφασίσει την Παρασκευή αν θα παραμείνει στη φυλακή ή θα αφεθεί ελεύθερος εν αναμονή της δίκης του για πλαστογραφία και πραγματοποίηση πτήσεων χωρίς άδεια.

"Όχι" της Ελλάδας στην καλλιέργεια μεταλλαγμένης πατάτας

Μια μέρα μετά την έγκριση που έδωσε η ΕΕ στην καλλιέργεια μεταλλαγμένης πατάτας, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή δήλωσε ότι η χώρα μας θα απαγορεύσει την καλλιέργεια της γενετικά τροποποιημένης πατάτας Αmflora επί ελληνικού εδάφους.
Η εθνική στρατηγική που προωθούμε, πρόσθεσε η κ. Μπατζελή, στηρίζεται σ' ένα μοντέλο ποιοτικής, πιστοποιημένης και φιλικής προς το περιβάλλον γεωργίας και όχι στη μαζική και εντατική παραγωγή με αμφίβολα αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία και τους φυσικούς πόρους.

Νάντια Γιαννακοπούλου για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης

Μετά από την ανακοίνωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης, κ. Πεταλωτή, σχετικά με τα έκτακτα μέτρα οικονομικής πολιτικής, η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Νάντια Γιαννακοπούλου προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δύσκολη καμπή για την Ελλάδα, την ελληνική οικονομία, τον ελληνικό λαό. Σε αυτή την καμπή, η κυβέρνηση του τόπου οφείλει να δείξει και δείχνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευθύτητα. Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, προσωπικά, παρά το γεγονός ότι 5 μήνες τώρα δίνουν μάχες, παίρνουν μέτρα και προχωρούν σε αλλαγές, βρίσκονται μπροστά σε μια δυσάρεστη αναγκαιότητα, την επιβολή αυτών των μέτρων. Κατανοούμε πλήρως ότι πολλές από τις αποφάσεις που αναγκαζόμαστε να πάρουμε σήμερα δυσαρεστούν τους εργαζόμενους και τα νοικοκυριά. Ωστόσο, επαναλαμβάνω ότι είναι αναγκαιότητα για τη σωτηρία της οικονομίας. Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν θα βγούμε σε μόνιμη βάση από το αδιέξοδο, αν δεν πληρώσουν ανάλογα και αυτοί που απομυζούν τον πλούτο της χώρας. Είναι αναγκαιότητα για να μπορέσουμε να πούμε στο τέλος της τετραετίας ότι με τις θυσίες μας, τις θυσίες του ελληνικού λαού διασώσαμε τη χώρα και προχωράμε σε μια άλλη Ελλάδα».

Κάρολος Παπούλιας - … Ξεχειλώσαμε σαν κοινωνία

«Είχαμε ξεχειλώσει ως κοινωνία. Πρέπει να απλώνουμε τα πόδια μας, όσο χωράει το πάπλωμα. Διότι κάναμε και πράγματα τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας. Χρειάζεται μια πειθαρχία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά τη συνάντησή του νωρίτερα σήμερα με τα μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών.
Εκ μέρους του Συμβουλίου, ο πρόεδρος Βασίλης Γιαννόπουλος σημείωσε ότι οι νέοι άνθρωποι «έχουμε ευαισθησίες, θέλουμε να αναδείξουμε τις τοπικές κοινωνίες, τα παλιά, παραδοσιακά προϊόντα και μέσα από αυτά να πετύχουμε τη βιωσιμότητά μας». Προσκάλεσε δε, τον κ. Παπούλια να ανοίξει τις εργασίες του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στην Καρδίτσα.
Οι Νέοι Αγρότες δώρισαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια παραδοσιακή κουδούνα από τους αγρότες της Καρδίτσας, ενώ του έφεραν και παλιούς σπόρους παραδοσιακών προϊόντων. Ενδεικτικά του ανέφεραν τους σπόρους, που καλλιεργούσε και ο Λαέρτης, πατέρας του Οδυσσέα, στην Ιθάκη

Κόβονται από φέτος οι επιδοτήσεις σε αγρότες που εισπράττουν έως 200 ευρώ

Κόβονται από φέτος οι επιδοτήσεις σε αγρότες που εισπράττουν ως 200 ευρώ το χρόνο. Η σχετική απόφαση πάρθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με βάση κοινοτικό κανονισμό.
Στη ρύθμιση αυτή εμπίπτουν περίπου 170.000 αγρότες οι οποίοι έχουν την επιλογή είτε να πουλήσουν τα δικαιώματα τους, είτε ν' αγοράσουν δικαιώματα ώστε να ξεπεράσουν το όριο των 200 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί το θέμα, τα δικαιώματα αυτά θα περιέλθουν στο εθνικό απόθεμα. Πράξεις αγοραπωλησίας δικαιωμάτων μπορούν να γίνουν μέχρι τις 15 Μαΐου 2010.
Παράλληλα, πάρθηκαν αποφάσεις, με τις οποίες:
- Καταργούνται οι ενισχύσεις του ποιοτικού παρακρατήματος στο σκληρό σιτάρι, το λάδι, τις ελιές, το βόειο και αιγοπρόβειο κρέας. Θα μετατραπούν σε ειδικές ενισχύσεις και θα δοθούν στους αγρότες (συνολικά 78 εκατ. ευρώ).
- Αποσυνδέονται οι επιδοτήσεις στο σκληρόσιτάρι, το ρύζι τους καρπούς με κέλυφος, τις πρωτεϊνούχες καλλιέργειες, τους σπόρους σποράς και τα μεταποιημένα εσπεριδοειδή. Συνδεδημένη ενίσχυση διατηρούνται μόνον στο βαμβάκι.
Θα δημοσιοποιούνται όλες οι επιδοτήσεις και οι δικαιούχοι αγρότες.

The Hurt Locker - "Εκλεψαν" τη ζωή του

Αμερικανός στρατιωτικός κατέθεσε μήνυση εναντίον των παραγωγών της ταινίας "The Hurt Locker", πέντε ημέρες πριν την απονομή των Οσκαρ, ισχυριζόμενος πως ο βασικός χαρακτήρας στην ταινία είναι βασισμένος σε εκείνον.
Ο ανθυπασπιστής Τζέφρι Σάρβερ πιστεύει πως ο σεναριογράφος Μάρκ Μπόαλ βάσισε όλες τις καταστάσεις που περιγράφονται στην ταινία σε γεγονότα που τον αφορούν, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου Τζέφρι Φίγκερ, ο οποίος εκπροσωπεί τον Σάρβερ.
Η εταιρία διανομής της ταινίας, η Summit Entertainment, με δική της ανακοίνωση απαντά πως η ταινία είναι μια φανταστική ιστορία με θέμα τους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης.
Ο Μπόαλ, που θεωρείται φαβορί για το Οσκαρ σεναρίου, βρέθηκε ως δημοσιογράφος στο Ιράκ ακολουθώντας μια μονάδα πυροτεχνουργών του στρατού. Εγραψε την ιστορία τους για το περιοδικό Playboy και αργότερα την μετέτρεψε σε σενάριο με βασικό ήρωα τον Γουίλ Τζέιμς.
Ο Σάρβερ ισχυρίζεται πως είναι ο Τζέιμς, αποκαλύπτοντας πως το παρατσούκλι του Τζέιμς στην ταινία, το "Blaster One", ήταν η δική του κωδική ονομασία όταν πολεμούσε στο Ιράκ.
Η ταινία "The Hurt Locker" είναι υποψήφια για εννιά Οσκαρ.

Από σήμερα οι νέες τιμές στα διόδια της εθνικής οδού Κορίνθου-Τρίπολης

Από σήμερα θα ισχύσουν οι αλλαγές στη λειτουργία σταθμών διοδίων Νεστάνης και Σπαθοβουνίου.
Η χρέωση θα γίνεται πλέον και στις δύο κατευθύνσεις. Τα τέλη διοδίων αναπροσαρμόζονται σε τελικές τιμές που συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Με τις νέες τιμές το κόστος διοδίων μεταξύ Κορίνθου και Τρίπολης μειώνεται κατά 4 % έως 7 % σε σχέση με τη σημερινή τιμή.

Καλαμάτα - Νεκρός σε τροχαίο ο γιατρός Μιχάλης Τούμπουρος

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε την περασμένη νύχτα ο γιατρός Μιχάλης Τούμπουρος.
Το δυστύχημα έγινε στην οδό Λακωνικής στην Καλαμάτα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος γιατρός, ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Εκτός από γιατρός ο Μιχάλης Τούμπουρος ήταν στιχουργός και μουσικοσυνθέτης. Συμμετείχε δραστήρια στην πολιτιστική ζωή της Καλαμάτας και είχε γράψει τη μουσική για πολλά θεατρικά έργα που ανέβασαν τα ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα «Θεατρική Διαδρομή» και «Συν 1», ενώ είχε πάρει μέρος και στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.
Ερα Καλαμάτας

Καλλικράτης - 8 έως 10 Δήμους στη Μεσσηνία βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ

Το σχέδιο «Καλλικράτης» για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση εξετάστηκε χθες σε σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα. Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Νίκος Ανδρουλάκης μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Στις τοποθετήσεις τους τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρότειναν τη δημιουργία 8 έως 10 μεγάλων Δήμων στη Μεσσηνία και ενιαία Περιφέρεια Πελοποννήσου με τους 7 Νομούς και τα κοντινά νησιά σε Ιόνιο και Αιγαίο.

Έκαψαν το μαγαζί που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς

Σε εμπρησμό οφείλεται σύμφωνα με την αστυνομία και την πυροσβεστική η πυρκαγιά στο νυχτερινό κέντρο «S Club» (πρώην 'Λα Μαμούνια') στη διασταύρωση Βουλιαγμένης 22 και Βούρβαχη όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.
Ο φύλακας του κέντρου ο οποίος καταθέτει αυτή την ώρα στην Ασφάλεια κατήγγειλε ότι τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι, τον ακινητοποίησαν και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του κέντρου. Η εκδοχή αυτή ενισχύεται και από το γεγονός ότι μετά την πυρκαγιά βρέθηκαν μέσα στο κατάστημα υπολείμματα από πλαστικά μπουκάλια και άλλα ευρήματα που παραπέμπουν σε εμπρησμό.Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 7 το πρωί στην αίθουσα του κέντρου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών. Οι φλόγες σβήστηκαν περίπου μιάμιση ώρα μετά, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο με 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα.
Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

ΕΛΚΕΚΑ - Πρώτη στις αυξήσεις η Ελλάδα τον μήνα Ιανουάριο 2010

Σύμφωνα με την ανάλυση των τιμών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης που πραγματοποίησε το ΕΛΚΕΚΑ και αφορούν τις χώρες της Ευρωζώνης, για τον μήνα Ιανουάριο 2010, προκύπτει ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά τις πρώτες θέσεις στις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα. Ειδικότερα η Ελλάδα είναι:
- Τρίτη στον πληθωρισμό με 2,3% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1%.
- Πρώτη στις επισκευές οικιακών συσκευών με αύξηση 4,1% με δεύτερη την Ισπανία με αύξηση 3,2% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 1,8%.
- Πρώτη στον σιδηρόδρομο με αύξηση 36,6%, με δεύτερη την Ιταλία με αύξηση 14,9% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 4,3%.
- Πρώτη στην αύξηση του καφέ, κακάο, τσάϊ, με αύξηση 1,9% με δεύτερη την Μάλτα με αύξηση 1,7% όταν ο μέσος όρος της η ΕΕ είναι 0,20%.
- Πρώτη στις οδικές μεταφορές με αύξηση 19,2%, με δεύτερη την Μάλτα με αύξηση 5,2% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 2,8%.
- Πρώτη στις ασφάλειες μεταφορών με αύξηση 10,9% με δεύτερη την Κύπρο με αύξηση 7,7% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 4,8%.
- Πρώτη στην αύξηση της βενζίνης με αύξηση 28,3% με δεύτερη την Ιρλανδία με αύξηση 26,7% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 16,2%.
- Τρίτη στην αύξηση προϊόντων διατροφής με 2,2% με πρώτο το Λουξεμβούργο με 3,6% και δεύτερο το Βέλγιο με 2,6% όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι -0,2%.

VIDEO βόμβα με …ροζ περιεχόμενο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Βίντεο-βόμβα με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την πιο... καυτή ξανθιά της Ελλάδας πρόκειται να προκαλέσει σεισμό πολλών Ρίχτερ στη showbiz και όχι μόνο. Οι... πικάντικες ερωτικές στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου διατίθενται.. -εν αγνοία της όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της- σε ευρεία κυκλοφορία από γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών!
Εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, τόσο από δηλώσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου όσο και από του πρώην συντρόφου της, Χρήστου Ψωμόπουλου, πως υπάρχει ένα τρίωρο βίντεο, το οποίο είχαν τραβήξει οι ίδιοι και καταγράφει τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο Παρίσι. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό η ξανθιά καλλονή είχε δώσει και λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του εν λόγω υλικού.
Αντί γι’ αυτό όμως, ένα άλλο βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών, προκαλεί... τσουνάμι στα ήδη ταραγμένα νερά της showbiz. Στις σκηνές του εν λόγω βίντεο η εκρηκτική ξανθιά επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν παρτενέρ του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται. Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς το... απαγορευμένο «συλλεκτικό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αφίσα που έχουμε στη διάθεσή μας, βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου κυκλοφορεί ελεύθερα και μάλιστα εν αγνοία της πρωταγωνίστριας, όπως δηλώνει στην «Espresso» ο στενός συνεργάτης της, Μένιος Φουρθιώτης. Το επίμαχο βίντεο που θα... ανάψει φωτιές είναι καθ’ όλα νόμιμο, τονίζει από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης
Εσπρέσσο

Περικοπές στον 13ο και 14ο μισθό στο δημόσιο (ο ιδιωτικός τομέας παραμένει ως έχει…προς το παρόν )

Περικοπές στον 13ο και 14ο μισθό περιλαμβάνουν σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγείλει σε λίγη ώρα η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι περικοπές θα είναι της τάξεως του 35% στο Δώρο του Πάσχα και το επίδομα άδειας και 30% στο Δώρο των Χριστουγέννων.
Εκτιμήσεις κυβερνητικών στελεχών αναφέρουν ότι οι περικοπές αυτές αντιστοιχούν στο 65% του 14ου μισθού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περικοπές θα ισχύσουν στους μισθούς των υπαλλήλων του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ, αλλά όχι και στον ιδιωτικό τομέα.
Σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό, ενώ επίσης συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να εξειδικεύσει τις κυβερνητικές αποφάσεις.-

Αυξάνονται οι βιοκαλλιέργειες στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Με θετικό πρόσημο μεν, αλλά στο μισό του μέσου κοινοτικού όρου, διαμορφώθηκε το ποσοστό αύξησης των καλλιεργούμενων εκτάσεων στην Ελλάδα την τετραετία 2005-2008 με βιολογικά αγροτικά προϊόντα, σύμφωνα με τα στοιχεία για τις εξελίξεις στα βιολογικά αγροτικά προϊόντα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Eurostat).
O ρυθμός αύξησης των εκτάσεων με βιολογικές καλλιέργειες στην Ελλάδα ήταν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, την τετραετία 2005-2008 της τάξης του 10,1%, ενώ ο μέσος κοινοτικός όρος ανήλθε στο 21%.
Το σύνολο των καλλιεργηθέντων εκτάσεων το 2008 στα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με βιολογικά αγροτικά προϊόντα ανήλθε στα 78 εκατ. στρέμματα, εμφανίζοντας αύξηση κατά 7% σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο και κατά 21%, σε σχέση με την έκταση που καλλιεργείτο το 2005.
Με βάση τα στοιχεία του 2008, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 9η θέση αναφορικά με τις εκτάσεις που χρησιμοποιήθηκαν για βιολογικές καλλιέργειες στο σύνολο της Κοινότητας, ενώ με βάση τα στοιχεία του 2007 εμφανίζεται ότι, το 6,9% της συνολικά καλλιεργηθείσας έκτασης στην Ελλάδα, καλλιεργείτο με βιολογικά αγροτικά προϊόντα (στην έκταση αυτή συμπεριλαμβάνονται τόσο οι χαρακτηριζόμενες ως βιολογικές εκτάσεις στο μεταβατικό λεγόμενο στάδιο, όσο και οι βοσκότοποι, που δηλώνονται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως βιολογικές εκτάσεις).
Σε απόλυτους αριθμούς η Ελλάδα εμφανίζεται με 3.180.000 στρέμματα βιολογικά καλλιεργούμενων εκτάσεων (σ.σ. άνω των 2,5 εκατ. είναι οι βοσκότοποι) και κατατάσσεται στην 9η θέση με «πρωταθλητές» την Ισπανία, την Ιταλία, την Γερμανία και τη Βρετανία. Πάντως, οι ταχύτεροι ρυθμοί ανάπτυξης της βιολογικής καλλιέργειας εντοπίζονται σε Πολωνία, Λιθουανία, Ισπανία και Βέλγιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου